Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wrrrryyy
Postów 871
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapewne wielu z nas sprzedawało butelki, lub zbierało truskawki, czy ziemniaki, mając po lat kilka czy kilkanaście... To była niestety normalna sprawa. I teraz mamy inne podejście do życia
Aktualnie rzeczywistość jest inna i wiele osób wychodzi z założenia, że czy się stoi czy się leży…
Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na FB jest jeden sposób... WYPISAÆ SIÊ Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pracowałem w placówce, gdzie współpracowałem z osobami zajmującymi się pomocą charytatywną i mając bardzo duży zapas słodyczy (towar świeży z długimi terminami przydatności) zapytałem jednej z klientek, czy nie zna kogoś, komu przydadzą się te słodycze. Umówiła mnie z kierowniczką osiedlowej świetlicy dla dzieci z biednych rodzin. Tego jak potraktowała mnie ta „kierowniczka” nie zapomnę do końca życia. Kobieta od progu zawołała, że jak któreś z dzieci rozchoruje się od tych słodyczy, to spotkamy się w sądzie. Dodała, że bardzo podejrzany jest fakt, że produkty pełnowartościowe oddaje dzieciom za darmo… Ja rozumiem, że strach przyjmować produkty spożywcze od przypadkowych osób, może bała się że chce otruć te dzieciaki, ale ona znała moje dane, wiedziała gdzie pracuje, polecała mnie poważana osoba a ta „baba” od progu z pyskiem.
No cóż, chciałem połechtać swoją próżność a zostałem potraktowany tak ja zostałem.
Ale mam nadzieje, że cel został osiągnięty i dzieciaki dostały te słodycze.
Teraz mam inne sposoby, na pomoc potrzebującym, Ale wspomnienie tej „baby” nadal mnie wkurza Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na jedno wychodzi
Gratuluje dla walczących Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczta Polska zapewne wącha czas i stwierdziła, że dostarczanie listów, gdzie widnieje dwóch adresatów, jest zbyt niebezpieczne. Szczególnie w obecnych czasach, gdy jest coraz więcej rozwodów i innych podobnych, niemiłych akcji Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też o tym pomyślałem, że osoba z miejsca nr. 3 powinna wskoczyć na miejsce nr. 2 i tak dalej...
Jednak Alma ma swoje zasady i jak widać „nie ogarnia kuwety” Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe, czy tak samo zachowałaby się Alma, gdyby ukraść im towar za 17tyś. (wartość wycieczki).
Czy również by kryli złodzieja? Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również gratuluje awansu
Niestety stanowisko administratora sprawia, ze użytkownik przestaje być aktywny.
Wiec mam nadzieje, że w Waszym przypadku tak się nie stanie Byłaby wielka szkoda. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś takiego to było: http://www.ceneo.pl/10630703 Dokładej firmy nie podam, bo stoją teraz na działce. Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Tobie pułka nie spadła na głowe Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ubiegłorocznej akcji wygrałem 2 grille. Jednak musze przyznać, że moje dzieła nie były wybitne, wręcz powiem ze napisane na odwal, proste rymy częstochowskie i nic więcej. Wówczas uzasadnienie nie przyznania wszystkich nagród było identyczne W tej akcji nie brałem udziału, bo grilla juz mam Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybkie z nich Gośki. Post ledwo przeczytany a juz wykasowany Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie zachowanie to standard na facebooku. Wszystko musi być słodko-pierdzące a jak krytykujesz lub zadajesz pytania to ban Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu plagiatu chyba nie było http://rajskawyspa.cincin.pl/
Z filmu wynika, że to sympatyczna osoba a tu taka wtopa Co ta chciwość robi z ludzmi Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, oj tam, za 530 na Allegro taki domek można kupić Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyna pewnie już na wycieczkę się pakuje i tą całą dyskusję ma gdzieś.
Niestety najczęściej taka jest natura plagiatorów, zero skrupułów i zasad Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z Carrefoura jeszcze nie bylo wyników Wyświetl w wątku >>
wrrrryyy
Postów 871
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziekuje za informacje
P.S. Mimo, że strzeliłem focha na piłkę, dla pięknej Pani mogę zrobić wyjątek Wyświetl w wątku >>