Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
chasia
Postów 503
Data rejestracji 06.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłoszenia miałam dokonane po dniu zakupu i zostały uznane. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie, przed chwilą, również był kurier, przywiózł bony z BAM z listy głównej i rezerwowej
Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z jakiego numeru dzwonili, z zastrzeżonego Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bony będą wysyłać w poniedziałek lub wtorek Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak? Dostał ktoś ten prawdziwy voucher? Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba faktycznie, ktoś sobie zabawy urządza.
Maa, albo sie Ciebie boi Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może już znalazła paragon i jej sie nie chce odpisać. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie przyszła nowa zmiana i wersja się zmieniła Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I już sie zaczyna, jedna baba z Nałęczowa gada tak a druga inaczej A zaproszenia są chyba dwuosobowie, wiec to oczywiste, że kogoś można zabrać. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chasia
Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maa pytałaś co z tą datą na paragonach? Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po co oni tak to wszystko utrudniają
Trzeba było wysłać vouchery na okaziciela z numerem zaproszenia i nie byloby kłopotu. A teraz będzie odsyłanie z miejsca w miejsce Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie gdybałam, ale na tą całą akcje wkurzona jestem jak cho...a. Bo jak idiotka jeszcze przed wyjazdem do Tesco sprawdzałam, jakie warunki trzeba spełnić przed przystąpieniem do konkursu i zostałam jak głupia z paragonami z 21.10 (pierwszy dzień promocji), bo wygrałam 23 i 27.10. Do tej śmiesznej agencji nawet reklamacji nie będę pisać, od razu napisze do Procter & Gamble. Bo przecież spełniłam wszystkie warunki „prawidłowego zgłoszenia”...
A tak liczyłam, że nie wygram. Kurtka na wacie, za zdolna jestem Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już taki telefon miałam kilkanaście razy. Jak zejde przez nich na serce, to zrobie im kuku z zaświatów Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niestety również dostałam sms-y a już się cieszyłam, że przyjemnośc wygranej mnie ominęła
Będą się kontaktować telefonicznie, by każdego przekonywać, że przecież było jasno napisane o wysyłce sms-a w dniu zakupu. Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety wątpię, by sprawa została rozwiązana na naszą korzyść, gdyż agencja już sie wypowiedziała:
Klient czytając regulamin ma jasno powiedziane, że musi wysłać SMS-a w tym samym dniu. Nie ma znaczenia ile godzin po zakupach zostanie wysłany SMS, ponieważ Klient może nie miec przy sobie tel. lub chce przemyśleć swój pomysł, jednak data zakupu musi zgadzać się z datą wysłania SMS-a.
Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Procter & Gamble ma coś ostatnio pecha to agencji reklamowych, kolejna akcja i mnóstwo reklamacji.
A to pewnie nie koniec, bo kolejne, ciekawe konkursy się kończą Wyświetl w wątku >>
chasia
Postów 503
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10.11 mają wysyłać sms-y i mam nadzieje, że nic nie wygram, bo szkoda nerwów.
Martwi mnie to, że ostatnio coraz częściej nie chce wygrywać, lub żałuje, że wygrałam.
A kiedys było tak pięknie Wyświetl w wątku >>