Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trochę go dzisiaj pojechałam na privie, po czym zablokowałam. też mnie wkurzył, bo w stopce mam wyraźnie napisane, że nie bawię się w klikanie. Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My tak sobie żyjemy do 20-go każdego miesiąca (jednak za duuużo mniej niż 6 tyś), a później zaciskamy pasa lub prosimy rodziców o stówkę lub dwie
od tego miessiaca odpadł nam zasadniczy wydatek: PIELUCHY. Nareszcie!!! Odkładaliśmy trening na ostatnią chwilę, bardzo zaniedbaliśmy sprawę, a poszło szybciutko, Toś już nawet na noc nie potrzebuje pampersa. A bałam się, że na trzecie urodziny, które lada dzień, będzie ganiał z pieluchą.
Na trzecie urodziny zabieramy młodego do fabryki misiów, niech sobie urządzi własnego misia od podstaw Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój synek deserki i owocki babydream jadł chętnie, ale obiadków babydream nie chciał jeść, więc pewnie wyczuł jakąś różnicę. Ale bobovity on też nie chciał, tylko gerbera i hippa. może więc babydream jest zbliżony do bobovity? spróbuj, każde dziecko ma własne smaki Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak włąsnie zaczynałam jako niania, jako młoda i niedoświadczona. Przez 2 lata świetnie układały mi się relacje z całą rodzinką. Kiedy mała poszła do przedszkola a ja zaczęłam pracę z innym dzieckiem, to stweirdziłam, że już z żadnym innym dzieciaczkiem nie nawiążę aż tak głębokich relacji. I rzeczywiście, dopiero własne pokochałam bardziej.Dziś kontakt mam też tylko z pierwszą rodzinką. Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję, że właśnie odwróciłam zły los Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się tak zaczął półpasiec, 2-3 dni bolało a później wysypka. Jednak wgłębienia nie było więc moze przeciążyłąś kręgosłup? Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...com/piotr.sadurski.3
Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w szpitalu też tak było; w 39 tyg spytałam lekarza kiedy mnie potną, to powiedział że jak samoistnie zacznie się akcja porodowa. Tego samego dnia zaczęło się, synek pospieszył się o równy tydzień. USG wyliczyło niską wagę, 2800,a w rzeczywistości mały miał średnią krajową 3500 Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do rysowania Twojego synka - rysuje głowonogi czy już postacie z rękami, tułowiem? chodził już do przedszkola, klubiku? pewnie jak nie lubi rysować, to będzie dobry w czymś innym, może gimnstyka, śpiewnie, pomysłowość?
Wyświetl w wątku >>
jorunn2010
Postów 664
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia, przyjęłaś moje zaproszenie na fb (mam konto tylko na nazwisko męża, takie konkursowe), dzięki!bardzo chciałam zobaczyc co Twój synek wyczynia
też niewiele się n tym forum udzielam (choć regulrnie czytam), mój młody tak jak Grusi we wrześniu do przedszkola pomyka a konkursowiczką w ciąży będę, kiedy w końcu dostanę umowę na stale na pełny etat. niestety w zawodzie logopedy ciężko o to Wyświetl w wątku >>