Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
inspiracja
Postów 45
Data rejestracji 04.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam, ale nie miałam informacji by posłać skan wiec tego nie robię. Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MFEH9976937A4H34
PH76L7WMLKAHR7HF
AKAKM7J9LF6PX6N9 Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie nie Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://fb-winiar...desery_zwyciezcy.pdf Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki już są Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://winiary.pl...NaDeser.aspx/Konkurs Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak. U mnie to pytanie było 4 dni temu. Dziś pytanie o pojemność puszki. Co jakiś czas pytania się powtarzają bo to samo miałam jakoś na początku konkursu, ale wtedy miałam na drugi numer pytanie Ile punktów jest na zakrętce coca coli 1l. Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za informację Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki sklep ? Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.droger...;id=40&Itemid=51 Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie :
'Kaufland! Dziękujemy za przesłanie odpowiedzi. Pamiętaj aby grać o nagrody główne odpowiedz na co najmniej 8 pytań. Zachowaj dowody zakupu ! Życzymy powodzenia. ' Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o zawias jaki pojawił się w pierwszy dzień konkursu, gdzie osoby wysyłając jedno zgłoszenie dostały po 4 lub nawet 5 informacji zwrotnych od organizatora. W rozmowie z organizatorem zostały poproszone o wysłanie WSZYSTKICH a nie jednego dowodu zakupu tak jak to było zawsze. Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam
Nagród było 3 a więc kto powiedział, że chodzi o jeden numer telefonu i o jedną nagrodę.
Kupno paragonu nie tylko odbywa się wtedy kiedy ktoś nie ma paragonów, ale i wtedy kiedy pomaga innym, tym co nie widzą, że tak można. Do tego nie wszyscy są pokrzywdzenie bo Ci co sprzedają nie oddają paragonu za cenę produktu na nim a za większą cenę więc, zyskują.
Są osoby zawsze, które czują się pokrzywdzone, nigdy nikomu się nie dogodzi. Krytyka jest mile widziana wszędzie. Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
inspiracja
Postów 45
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po czym poucza że jest dzień na dostarczenie paragonu faxem lub e-mailem i życzy powodzenia przy grze o nagrodę główną. Wyświetl w wątku >>