Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od czasu maści do tyłka dla dzieci nie dostałam nawet żadnej ankiety. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No pokazuje ale ciężko i tak określić co, bo albo ucho, albo ząbek - teoretycznie idą mu piątki górne. prawie tydzień gorączka, zero innych objawów. Dziś też popłakiwał, aż w końcu go wzięłam do siebie i spał wtulony, a mąż biedny musiał się wyeksmitować do drugiego pokoju bo inaczej do pracy by poszedł z oczami na zapałki. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie są miarodajne, Jagoda miała być 3200, a wyszła 4kg baba także to co na USG +- 30%.
A ja ponarzekam sobie, a co! Padam ze zmęczenia, rano nie mam siły zwlec się z łóżka, jak jadę gdzieś dalej autobusem to zdarza mi się przysnąć - normalnie jak menelowi. Plecy dokuczają, brzuszek przeszkadzać zaczyna. Wyspać się nie mogę, bo jak nie jedno dziecko zawyje, to drugie, a jak nie to to siku Jeszcze Kamil znowu coś przywlekł, ma gorączkę i w nocy zawodzi i wyyyyje, jakby coś go bolało. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaloguj się przez aplikację mobilną w telefonie lub tablecie, powinien ci się pojawić. On był chyba ważny do 6 grudnia, więc może się załapiesz. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, ja od kilku lat wpisuję się w temat konkursowiczki w ciąży. Mam nadzieję w lutym po rozwiązaniu już więcej się nie wpisywać, chyba że tylko i wyłącznie jako matka trójki maluchów. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikogo to nie obchodzi, a w Warszawie w szpitalu starynkiewicza robią to za darmo. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta wróżka jest straszna! Jakbym była dzieckiem i bym dostała taką to bym się przeraziła
Dla dzidziusia mniejszego ja bym kupiła jakąś matę edukacyjną albo zabawkę, ale bardziej na potem. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby cos na allegro też mam bon na zabawki -35zł i ja go nie wykorzystam. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest drogi Na promocji w tesko teraz za jedyne 299zł, w empiku za 349zł w superokazji. Także ja dziękuję. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas też aż do przesady, rączki, ubranko, stół muszą być czyste. Kamil strasznie nie lubi się brudzić. Każe się czyścić jak tylko się coś ubrudzi.
Odnośnie miłości do aut, to u nas też jest kochanie aut, a najbardziej Zygzaka z bajki Cars, wszystko mógłby z nim mieć, bajkę oglądać w kółko itp... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomyłka leży po Twojej stronie, bo nie dopilnowałaś, możesz jedynie liczyć na uczciwość tej drugiej osoby. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym już robiła backup danych na innym dysku, żeby ich nie stracić jak komputer padnie, a dysk ci padnie bankowo w niedługim czasie skoro już ci terkocze (rozumiem, że w momencie odczytu lub zapisu, czyli jak pracuje). Z objawów to już kwestia czasu aż padnie na amen i dane pójdą się... A odzyskiwanie danych z padniętego dysku to już grube tysiące złotych... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha super mieć towarzystwo w szpitalu i mieć na kogo liczyć, bo różnie bywa, czasem na chwilę trzeba wyjść z sali i mieć z kim zostawić dzieciaczka.
Mnie to się marzy w lutym poród w domu narodzin, żeby szybko wrócić do domku. Ostatnio bardzo tęskniłam za Kamsiem, a teraz będzie dwójka maluchów czekała w domku. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najwyższy czas pomyśleć o... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mucosolvan jest super na kaszel. Ale trzeba go stosowac tylko i wylacznie rano. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niemcy są "inni", byliśmy w grudniu w Niemczech i ludzie ogólnie nie byli zbyt mocno poubierani, a było dość chłodni.
U nas wczoraj jak rano dzieci prowadziłam do żłobka było poniżej zera, więc wiadomo cieplejsze kurki, rękawiczki, czapeczki, zwłaszcza, że są po dłuższej chorobie, a ja chciałabym aby byli zdrowi.
Rozmiar 3. Dwójki będą zaraz za małe, jak nie już. Z tych dwóch pierwszych rozmiarów się mega szybko wychodzi.
No i byłam wczoraj na USG. Dziewczynka będzie I mam się mega oszczędzać... Tylko jak przy dwójce maluchów? Wyświetl w wątku >>