Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki! Musisz się pochwalić rezultatem!
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to nawet nie wiem co ona śpiewała, kojarzę dziewczynę tylko z wyglądu i artykułów o kolejnych jej alkoholowych i narkotykowych ekscesach. Na każdego kiedyś przyjdzie pora. Niech spoczywa w spokoju. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój luby zaś jest najmłodszy, jego siostra starsza o 16 lat, brat o 18 i powiem, że z bratem on zawsze miał świetny kontakt, z siostrą także aczkolwiek nieco gorzej Ale myślę, że tu chodzi raczej o to iż dziecko urodzone tyle lat po rodzeństwie jest raczej dla dorastającego rodzeństwa atrakcją. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem wiem Mnie to ostatnio ciągle głowa boli, nie wiem czy to normalne czy nie, a może wina ciśnienia. Brzuszka jeszcze nie widać. Mdłości są najgorsze, no i jak czasem robi mi się słabo np. w tramwaju... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dzieci też się rodziły zdrowe i z odpowiednimi proporcjami. Dziewczyny wyluzujcie, a będzie dobrze, najgorzej to się przejmować i myślami przywoływać licho.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hobby: książki, muzyka, komputery i konkursy
stan rodzinny: od 6 sierpnia będzie mąż, a od lutego będzie nas troje
zawód: informatyk
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, jesteśmy razem 7 lat. Pierścionek mam na palcu od 3 lat, ale jak dotąd nikt nie zaprzątał sobie głowy ślubami.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego zabronił? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha Delfinka świetna jesteś Dobry motyw. W sumie w końcu ja też w domu nic nie robię, w oczach lubego tylko siedzę przed kompem i fejsbuczek jak to on mawia. A sam siedzi i tłucze w jakąś durną grę i co chwila agaaaaa naleśniki bym zjadł, agaaa kolacyjke bym zjadł. Cholera jasna momentami szlag mnie trafia, bo przecież kiedyś mnie nie było i jakoś musiał sobie radzić. Łatwiej udać że nie potrafi się czegoś zrobić np. posmarowac kanapki masłem ;/... Ale przecież jest Aga ty nic nie robisz, a co krasnoludki zmywaja, piorą, gotują, zapieprzają z odkurzaczem, mopem, zbierają po całym domu brudne naczynia itd? Ale zrobię z tym porządek.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Z rodzicami już załatwione. Moi twierdzą że się cieszą. Ślub będzie prawdopodobnie w sierpniu... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mi się zdaje, mój Krzyś w internecie przeczytał, że w zależności od tego jakie to od 150-1000zł. Jak dla mnie koszt jest bez znaczenia przy tym jaki komfort będę czuła.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za miłe słowa otuchy Ja się wystarczająco naczytałam Facet mnie uspokajać musiał i złożyć obietnicę, że dostanę najlepsze znieczulenie.
Wyświetl w wątku >>