Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojoj ja mówiłam już wcześniej że służba zdrowia jest w tych czasach straszna Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PO MIESI¡CU? Co się stało, że na tak długo zaginęłaś? Miałyśmy nadzieję iż tak się nie możesz dzieckiem nacieszyć, że nas zostawiłaś...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie Do tej pory nie mogę się zebrać by wysłać zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jesz coś co ci szkodzi, mojej siostrze wysypka swędząca robiła się od cytrusów np. Albo zmieniłaś proszek do prania? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale swędzenie nie musi od razu oznaczać najgorszego... Może masz na coś uczulenie? Czasem w sumie robi się nagle... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze jak wam tak leci, to może też kupię na zapas?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja słyszałam, że może i dużo wcześniej. W sumie podobno to zależy od kobiety i organizmu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja jeszcze nie mam na szczęście
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to za miasteczko? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też kombinujemy z porodem we dwoje z mężem, tak aby mógł być ze mną. Ważne by w razie co mieć kogoś bliskiego, który jednocześnie zna twe potrzeby i w razie co zadba aby nie stała się krzywda. Poza tym przy kimś obcym taka położna chyba cyrków nie odstawi, bo jak coś będą świadkowie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie ta inna pacjentka zapłaciła więcej albo z góry
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i spokój psychiczny
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusiu wiele szpitali jest do cenzura, nie oszukujmy się. Mój mąż na wyrostek o mało się nie przekręcił, bo fuszerę odwalili. W nocy była operacja, a w dzień mu normalny obiad dali, on nieświadomie wygłodzony go wciął, dobrze że skrętu kiszek nie dostał... Do tego pielęgniarki to były tak nie miłe suki, że na prawdę...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie chcesz być traktowana i rodzić jak zwierzę...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ty już blisko końca
Ja przy wyborze szkoły też szukałam blisko, żeby nie latać nie wiadomo jak daleko. Muszę też nad położną się zastanowić. Jak się zapłaci, to zawsze inaczej na ciebie patrzą... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chodzisz do Damiana? Mam ubezpieczenie prywatne, które w teorii obejmuje prowadzenie ciąży, rozumiem z tego że porody chyba także? Muszę się dowiedzieć jak to wygląda. Zapisałam się do szkoły rodzenia pani Wilk na termin listopadowo grudniowy www.centrumrodziny.com . Ile w Zofii kosztuje położna? Czy przy porodzie jest lekarz czy tylko położna? na kiedy masz termin?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze się zastanawiam, święta Zofia ma świetne opinie, myślę też o czymś prywatnym, gdyż jestem prywatnie ubezpieczona. Nie wiem więc co mi lekarz z Damiana pan Pancześnik doradzi, bo jeszcze nie rozmawiałam z nim na ten temat, a do lutego mam kawał czasu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja najpierw byłam na minusie 6 kilo, teraz powoli wracam do siebie bo jestem na minus 4.
Właśnie tak zamierzam, kupić co chcę
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane