Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam wędzonej makreli sobie nie żałowałam... Oscypki da się kupić w Warszawie, to też wcinawszy... Jeszcze czasem z markieta lubię coś takiego co się warkocz nazywa.
U mnie też była faza na twarożek ze szczypiorkiem, ale to na początku w pierwszych dwóch miesiącach, jajecznica na pomidorkach też już była od kilku miesięcy mięsowstręt jak chodzi o smażeninę (głównie drób), dam radę zjeść schaboszczaka. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno napiszę, a i może nawet foto wkleję
Mniam mniam lubię taką czekoladę, ale jakoś ostatnio nie bardzo mi wchodzi Aktualnie mam fazę na kabanosy, miód, ogórki kiszone i Pawełki Toffi Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przejdzie ci A może po prostu jadłaś za dużo kakao i czekolady? Kawałeczek na pewno by nie zaszkodził. Moja siostra ma tak z pomarańczami, ale jak je w umiarze to jest ok.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wyjęłam z piekarnika, wyszły mi dwa małe i wyglądają ładnie Teraz stygną sobie, żeby polewą je polać czekają Rano będzie wielkie żarcie.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja go dziś sprawdzę i dam znać jak wyszło Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak sprawdzone to biorę !
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest jeszcze aromatol.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie lekarz mówił, że jak coś to na początek witaminę C 3xdziennie, Amol lub coś podobnego, mleko z miodkiem.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do tego powietrze jakieś takie mroźne, a niby jest 19 stopni...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak mam i problem ze skupieniem się nad czymś, a w głowie tysiąc myśli na minutę.
Dziś do tego boli głowa jak nie wiem
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duży chłop Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz te wszelkie ciuszki takie śliczne Bobo będzie zawsze odstawiony Mam nadzieję poukładać Znaczy zawsze jakoś się wszystko udaje pomyślnie, może to kwestia szczęścia, albo Bozia czuwa.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie wykrochmalona
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My chcemy na wielkanoc, to maleństwo około 3 miesiące będzie miało Chyba będzie jeszcze łatwo rozebrać
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Auaaa to musiało boleć Ja to normalnie te polecane kupię. W ogóle to nie wiem jakie sprzęty i przybory i kosmetyki gromadzić dla maluszka?
PS> Widział ktoś gdzieś przebranie króliczka dla maleństwa? Coś w deseń http://swiat-obra...zieci-0-246-5-2.html
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fryteczko, jak można bez majtek? A jak tu iść do toalety czy cuś? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A podkłady poporodowe się na łóżko kładzie? Czym się różnią wkłady od podkładów? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To odnośnie podpasek kupować konkretnie poporodowe w aptece? Jak duży zapas jest potrzebny?
Wyświetl w wątku >>