Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo ładnie
To mozesz po pupci poklepać hihihi Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U ciebie to chyba ma już mało fikalnej przestrzeni
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po obiadku to powinien być sam z siebie bardziej pobudzony Hihihi
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja na razie ubranek nie mam Nie mam więc czego porządkować... Na razie kalkuluję koszta Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rano panikowałam jak mały nie fikał Ale chyba spał, bo już czuję nóżki w dole brzucha Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno jak się właśnie organizm oczyści to bardzo łatwo się zachodzi w ciążę. Stąd te niektóre rodziny wielodzietne. Sama znam jedną - 16 dzieci, jedno po drugim rok po roku Mieszkali w M4
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie to szlag trafia jak gościu widzi, że idzie kobieta z brzuchem to jeszcze bardziej pędzi do tej kasy z pierwszeństwem z wózkiem pełnym piwska czy innego czegoś... Fakt, że czasem mają większy brzuchacz niż ciężarna i gdyby nie to, że panowie ciężarni być nie mogą to można by się zastanawiać. W ogóle dziwię się, że personel takich obsługuje, przecież też mają oczy i mogą zwrócić uwagę!
Przykro mi. Mam nadzieję, że niedługo wam się uda.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym im kazała puknąć się w czoło
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miłym i mrożącym to robię coś w tym stylu jak w Tesko usiłuję się przepchnąć do kasy pierwszeństwa... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wkurza to, że wpisują się często nie patrząc na top i nie koniecznie na temat. Zamiast zacząć od przedstawienia się itp... Najlepiej wszedłem, więc mi dajcie...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie niesamowite, że większość tych witamin skład ten sam, a reakcja organizmu różna.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wymyślił, że przed śniadaniem, ostatnie dwa dni dało radę, bo łyknęłam i hops pod kołdrę jeszcze dospać, a dziś nie dało rady i musiałam wstać. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rano jak łyknęłam myślałam, że zejdę na mdłości. Nie zostaje nic innego jak zaufać lekarzowi, wie chyba co robi. Tym bardziej, że anemię mi znalazł... Co prawda lekką, ale zawsze. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie w tym problem, że w ulotce nie ma nic o takim działaniu, w ogóle nie ma nic o działaniu. lekarz mi kazał brac Chela-Ferr Forte, a do tego na głodniaka pół godziny przed śniadaniem... Kurcze może za duża dawka kwasu foliowego? W witaminach, które również kazał brac jest dawka 600, a w tym Chela - Ferr jeszcze 400, razem to 1000 a to daje 500% zapotrzebowania Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też chyba jeszcze śpi bo od wieczora jakiś spokojny
Dziewczyny? Czy którąś z was też mdliło po łyknięciu żelaza? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha To będziemy mieć dzieci równolatki można powiedzieć, bo mój się odgraża tak: Aga zrobisz tego magistra, i kolejne dziecko , czyli to się równa za 3 lata, a potem mówi żeby za duża odległość wiekowa nie była to za kolejne 2-3 Troje dzieci to tak w sam raz Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też pracujemy w domu robiąc kursy komputerowe, jeden pokój mamy przystosowany jako salę szkoleniową na kilka stanowisk i też nie jest źle. A doktorat mój mężu chciał robić dodatkowo, na początek zajęcia miałby jeden weekend w miesiącu, no i stypendium.
Wyświetl w wątku >>