Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszukam PDF więc Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kaktusy u nas nawet usychają. Mamy suche powietrze, nas często nie ma nawet miesiąc...
@Dianek co czytasz? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasze mieszkanie to kwiatków niestety nie widzi, a wszystko przez to, że często wyjeżdżamy i kwiatki by usychały... Nie ma więc sensu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam lekką, ale mimo to np. częściej mi jest słabo.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też jest mega przykro jak się robią tego typu sytuacje, nikt nie pomyśli, że stoję za dwoje, a obciążenie kręgosłupa non stop na kilka kilo, bo tyle brzuch waży, męczy stanie często tak, że aż słabo się robi, do tego mam anemię... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie Wszystko im się należy, a jak człowiek wyrazi jakiś bunt czy niechęć bo sam nie czuje się kolorowo, to zaraz brak szacunku itp. A nie raz widziałam jak obładowana babcia z siatami biegnie, a kule jak napisałaś ma pod pachą... Bo te kule to dla picu, żeby rentę dostawać, jak mają niby jakiś stopień inwalidztwa... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu wyszła pielęgniarka wnerwiona, że jak można się tak zachowywać i wpuściła mnie przed innymi, ale ludzie patrzyli na mnie jakbym im przynajmniej pół rodziny ping pongiem wybiła...
Ale niesamowite jest to, że ludzie młodzi są bardziej tolerancyjni i kulturalni i życzliwi niż ci starsi, którzy niby swoje przeżyli. Powinni wiedzieć, że będąc miłym dla innych prędzej czy później do nas to wróci... Ja uważam, że jak raz ustąpię miejsca Pani w autobusie, to innym razem mnie ktoś ustąpi jak będę w potrzebie. Po co zachowywać się jak walczące barany na pastwisku?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas jak wisi to powinno być to honorowane, tym bardziej jak przez personel jest... Pacjenci powinni się dostosować... U nas w większości placówek pierwszeństwo mają ciężarówki... Sama jak nie byłam w ciąży też nie miałam problemu z przepuszczaniem innych...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo
Oprócz tego wkurzyła mnie sytuacja w przychodni...
Byłam w przychodni dziś zrobić badania, na prawdę nie wiedziałam, że ludzie potrafią być tak okrutni i chamscy wobec kobiet w ciąży. I to tacy starej daty, ja wiem, że do gabinetu pobrań zawsze jest kolejka, ale kartka wisi jak byk, że kobiety w ciąży, kombatanci i ci co na podwójny cukier wchodzą bez kolejki. Wyskakuje taka jedna raszpla z tekstem, że ciąża to nie choroba, że sama dwójkę donosiła i że ma niby problemy z kręgosłupem i trzeba ją wpuścić... A kogo kurna obchodzi, że dziecko waży i kręgosłup od chodzenia czy nawet dłuższego stania boli jak ch****a, że nawet siedzenie nie jest wygodne itp... Potem do wielkiej wrzawy dołączyło się kilka babć i dziadek, dobrze że jeszcze są młodzi ludzie co potrafią stanąć w obronie... No i pielęgniarki... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam w przychodni dziś zrobić badania, na prawdę nie wiedziałam, że ludzie potrafią być tak okrutni i chamscy wobec kobiet w ciąży. I to tacy starej daty, ja wiem, że do gabinetu pobrań zawsze jest kolejka, ale kartka wisi jak byk, że kobiety w ciąży, kombatanci i ci co na podwójny cukier wchodzą bez kolejki. Wyskakuje taka jedna raszpla z tekstem, że ciąża to nie choroba, że sama dwójkę donosiła i że ma niby problemy z kręgosłupem i trzeba ją wpuścić... A kogo kurna obchodzi, że dziecko waży i kręgosłup od chodzenia czy nawet dłuższego stania boli jak cholera, że nawet siedzenie nie jest wygodne itp... Potem do wielkiej wrzawy dołączyło się kilka babć i dziadek, dobrze że jeszcze są młodzi ludzie co potrafią stanąć w obronie... No i pielęgniarki... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam na zdjęciach jak byk pisior Wcześniej pupcię pokazywał, a jak już pokazał ... Ale za to mężu dumny jak paw chodzi I już nie jest, że niby ja go gwałtem wzięłam Tylko, że on zrobił Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratki Widzę sami chłopcy praktycznie w brzuchach forumowych
Hihi ciekawska . Ja się dopiero w 20 tygodniu dowiedziałam.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja jest upierdliwa, ale z troski
Odnośnie ubezpieczenia i przychodni, udało mi się złożyć deklarację. Ale tylko dlatego, że miałam kartę, że jestem ubezpieczona w śląskiej kasie chorych. Inaczej kazałyby lecieć do ZUSU. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie jednego dnia pisze, a drugiego że już z dzieckiem w domu Zazdroszczę prędkości. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale wyszłam za mąż i teraz budżet wspólny z mężem, a rodzice nas nie utrzymują. ZUSu nie płacę bo nie pracuję. Czyli co? Nie mam ubezpieczenia? Czy mogę lecieć dalej na ubezpieczeniu ojca z pracy mimo innego nazwiska?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja też bym już chciała, a tu jeszcze 3 miesiące
Wyświetl w wątku >>