Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za każdym razem padam i mówię, że Bozia mu dała dwie zdrowe ręce Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mężu się śmieje, że już palca do pępka się nie da wsadzić, a on lubi się tak ze mną drażnić bo mam fobię w stylu, że od dłubania w pępku się mi rozwiąże, więc on wpycha paluch dla żartów
Mój jak mówię że nie mam ochoty to wyskakuje z tekstem Aguś to może chociaż laseczkę
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja też nie chcę by mi wyszedł... Taki dzyndzel miałby mi stać jak trzeci sutek? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jest na przekór
Zastanawiam się czy pępek mi też wywali tak na wierzch jakby? Ostatnio mam uczucie rozciągania skóry w okolicach pępka i zrobił się jakby płytszy.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe że coś w tym jest... Ale mnie to libido ostatnio jakoś się osłabiło i nawet nie mam ochoty myśleć o seksie, wolę się poprzytulać A jak już cokolwiek to bardziej by mężowi radość sprawić
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zbieg okoliczności pewnie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może początek imprezy? Podobno tego typu balangi potrafią się rozkręcać nawet kilka dni
Czy któraś z was zamawiała kiedyś coś z tej strony? http://www.provea...ternationalHome.aspx
Bo dziś mi przyszła do skrzynki przesyłka, tylko że ani ja ani mąż nic nie zamawialiśmy... A w środku majty, cyckonosz i koszulka w rozmiarze jak na kij od szczotki (takie małe)... No i faktura na 50zł. Nie zamierzam płacić za nieswoje przesyłki zwłaszcza, że niczego nie podpisywałam przy odbiorze. Kurna kolejne Ridżest Dajdżest z gaciami czy jak?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie wróciłam ze spaceru, lecąc jednocześnie na pocztę, opróżniając skrzynkę na poprzednim mieszkaniu i robiąc lekkie zakupy na obiad Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chciałam jechać do rodziny na wszystkich świętych, ale grypsko ich rozłożyło. Obawiam się że z wyjazdu nici bo zarazki to jeszcze chwilę dłuższą będą u nich w powietrzu... Dzidzi najważniejsze Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha bo on się wczuwał w Twoją sytuację
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Razem z luimig na 8 lutego mamy, ale tak na prawdę nie wiadomo kiedy maleństwo zechce wyjść na świat Ja np. się urodziłam 3 tygodnie przed terminem
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego jutro wpada teściu, a ja muszę mieszkanie ogarnąć. Kuchnia wygląda jak po wojnie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pomyłki nie zawsze się wyłapuje od razu... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, ale to wszystko nakombinowane i trudne Wkurzają mnie te niejasności w przepisach... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My rodziców mamy daleko, stąd moje pytanie. Czy jeśli nie pracuję to z tego tytułu mężowi nie należy się nic?
Wyświetl w wątku >>