Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha żeby tylko miesięcznego, czasem te filmowe noworodki to jeszcze trochę to by chodzić zaczęły Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam TLC ;( Ale do końca to nie wiem czy takie seriale na me nerwy Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostaje więc intuicja, która raczej nie zawodzi, zresztą każda matka wie najlepiej co jest najwłaściwsze dla jej dziecka, a nie słuchanie bzdurnych tekstów teściowych, położnych czy kogo tam.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ta dolna granica jakaś taka niska... Ja najniższe ciśnienie jakie miałam na dole to 60.
A ja powiem, że czuję się ostatnio bardziej atrakcyjna niż przed ciążą Humor też dopisuje, a niedługo może się wyśpię jak podusia do spania przyjdzie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz jakieś niskie to ciśnienie, łap tego lekarza łap Ja 4 tygodnie dalej niż ty A jak brzuszek? Duży już? Mnie to mama pytała czy na pewno nie bliźniaki, no i pępka prawie ni mam ;/
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma za co, ważne że się przydały
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HLJK3W-EA9P9L-AL94
XPLKW6-PPW39F-73HK Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc gratulacje córeczki! Michalinka śliczne imię
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby wiedzieć, kiedy można się spodziewać jak któraś z nas na chwilę zniknie No i móc pogratulować.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny może zróbmy listę kto kiedy rodzi?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje I powodzenia by lekarz potwierdził
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oglądałam wczoraj właśnie ja na allegro, chyba 60zł kosztowała... Ale kupiłam inną.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale puenta the best
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dasz radę, zazdroszczę, że masz tak blisko Lada chwila będziesz tulić swe maleństwo.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecię jeszcze nie narodzone, a teściowa już doprowadza mnie do szału tekstami Jedz jedz bo nie będziesz mieć pokarmu, kuźwa a może ja wcale nie chcę karmić cycem? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważam dokładnie tak samo... A nagonka nie tylko szpitalna jak i gazety, internet. Wszędzie to samo... Wiadomo, że pokarm z cycka wartościowy, ale nic na siłę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie denerwuj się, nie warto. Dzidzias najważniejszy.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia zawsze ci się znajdzie ktoś kto się naczyta bzdur w gazetach i w internecie i będzie ci wmawiał nie wiadomo co, a dzieci z butli są tak samo szczęśliwe jak z cyca i być może nawet spokojniejsze i śpią dłużej, bo mleko modyfikowane jest dłużej trawione.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wedle możliwości będę, ale nic na siłę, no i przede wszystkim, jeśli mam możliwość zapewnienia sobie dodatkowej godziny spokojnego snu bez zrywania się z cycem w nocy to chyba warto, zwłaszcza jak dziecku będzie ok.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boże jak dosadnie z tą Mleczarnią:P Przez chwilę poczułam się jak dojna krowa. Nie dajmy się zwariować, każdy swe dzieci będzie karmił i wychowywał wedle własnego uznania, przecież wiadomo że żadna matka nie będzie chciała skrzywdzić swego dziecka i będzie robiła wszystko aby miało jak najlepiej. Katrin jak śpi spokojnie, nie marudzi, nic mu nie jest to wszystko super, nie słuchaj innych.
Wyświetl w wątku >>