Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No u mnie sisior jak nic Ale i tak ciuszki staram się kupować w neutralnych kolorkach
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas to samo Raczej ciężko by z siusiaka zrobiła się cipeczka Prędzej odwrotnie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już blisko Koniec może w każdej chwili nastąpić Ja to nie lubię na nic czekać
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agasiam to ty jeszcze w dwupaku? A to już nie po terminie jesteś?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ręki byś do pupy nie przecisnęła Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze nie wiem, ale Zosia ciotki jest malutkim dzieckiem... W aukcji pisze, że średnica 38cm, więc może na początek ok jak maluch samodzielnie nie siada itp., ale potem jak nic musisz do wanienki się z dzieckiem przerzucić, bo podejrzewam, że może się nie zmieścić...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajna sprawa, a przynajmniej wygląda fajnie i nawet wygodnie. Ciotka małą kuzynkę w czymś takim kąpała, podobno wygodnie, bo przy kąpieli nie musi ci nikt asystować Jeszcze gdzieś widziałam takie stołeczki do tego, żeby nie stawiać na podłodze. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas opcja BABCIA nie wchodzi w grę, do jednej babci 200km, do drugiej prawie 400... Poza tym nie wiem czy bym wytrzymała towarzystwo teściowej dłużej niż dobę, bo ekhm... jakby to powiedzieć delikatnie jest trochę upierdliwa.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam tak samo... Pampersy i już!
Mój mężuś jest kochany, zrobił mi niespodziankę i kupił adapter do pasów Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twoje zdanie, twoja sprawa. Ja zostanę przy moim, ty przy swoim i obydwie będziemy szczęśliwe. A dziecku i tak wszystko jedno czy będzie waliło w pampersa, w kieszonkę, czy w zwykłą tetrę, kwestia zostaje tego jak matka będzie dbała o to by miał czysto, sucho, a pupa była nieodparzona. Ot co. Założę się, że nasze dzieci będą równie zadowolone
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i jeszcze potrzeby fizjologiczne, przygotowywanie posiłków, w końcu mama nie może chodzić głodna, poza tym podejrzewam iż nie wysypiając się, to każda minuta będzie cenna by sobie przydrzemać, czy zerknąć na ulubiony serial w telewizji. Nie wyobrażam sobie jeszcze kombinować z pieluchami i zapierać kupek, bo niby jak inaczej? A pampersa rach ciach do reklamówki, do kontenera i wszyscy szczęśliwi i dzieciak że ma sucho i czysto i mama, że nie musi zapierać i się w tym babrać, a te kilka minut może poświęcić dla siebie, albo na rozmowę przez telefon czy sprawdzenie poczty mailowej.
@Dianek, jak się nie czeszesz i nie malujesz to inna sprawa, ja mam na przykład dość długie włosy i jakbym ich nie uczesała to wyglądałabym strasznie... A bez makijażu też czuję się no hmm... chora.
No a jeszcze jak moje dziecko urodzi się w środku zimy, to nie bardzo widzę opcji suszenia ciągłego prania, jak głupie majtki potrafią schnąć kilka dni, a co dopiero jakaś pieluszka, która zapewne jest grubsza.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie tu patrzyłam na zestawiki różne. Ale na allegro znalazłam taniej i od tego samego sprzedawcy wezmę sudocrem 125ml i parę inny gadżetów... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianuś tylko pomyśl kochana czy dasz radę wstawiać to pranie co 2-3 dni mając np. dziecko z ciągłymi kolkami (czego nie życzę ani jemu ani tobie), dziecko które jest samo w sobie zajmujące, a i jeszcze musisz pamiętać, że dla samej siebie musisz znaleźć chwilę czasu w ciągu dnia, żeby nie zwariować. Zresztą jesteś kobietą i na pewno nie czujesz się dobrze nieuczesana, nieumalowana, czy po prostu nieumyta, bo nawet na szybki prysznic brakło czasu... Ja uważam pampersy za pewnego rodzaju zbawienie, co pozwoli mi zaoszczędzić czas, który mogę poświęcić sobie lub dziecku, albo po prostu mężowi. Ale to tylko moje zdanie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam o Allegro bo i tak mam dużo rzeczy do kupienia Więc jakby od jednego sprzedawcy to ta wysyłka by nie zabolała, a i nie musiałabym tyłka z domu ruszać
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info Naprawdę nie wiedziałam co kupić, ale te Happy mają ogólnie dobrą opinię u mam. Więc chyba kupię zapas ze 3 opakowania, najwyżej się odsprzeda dalej jak zostaną.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze bo mam dylematy A te pieluszki Happy dobre są? Czy najmniejsze Happy są mini? Czy może robią coś takiego jak newborn? No i co z wycięciem na pępuszek? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo tak, nie ma to jak świeża fląderka prosto z połowu, mimo iż porcja 400gram kosztuje ponad 20zł, a to tyle co 2 kilogramy tej samej rybki z marketu Ale warte swej ceny
Wyświetl w wątku >>