Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4851132 Napisano: 24.11.2011 02:02:52 w GFK
ziolko napisał(a):

hahaha... i ja 30 punktów zamiast 327

to nawet nie 10 % właściwych punktów emotka emotka około 9,18%

WSTYYYYD

No nie popisali się... Zwłaszcza, że to oni zawalili, dali ludziom ankietę niedopracowaną, a przecież wiadomo, że nie każdy ma superszybkie łącze... Powinno się dać ją odpalić jeszcze raz itp... 30 pkt to żadna rekompensata...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4851121 Napisano: 24.11.2011 02:00:07 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

My dzis po wizycie, mala ma mały katarek ( tak to jest jak sie ma w domu drugie chore emotka a do tego mama tez śpika ).Mała wazy 4060g ,na 14-go mamy szczepienie, 13-go bioderka. Mała zaczyna nam sie swiadomie usmiechac emotka ,wczesniej puszczala usmieszki nieswiadome ale teraz ofen widac ze kuma o co chodzi. Czasem wystarczy powiedziec Kinia uśmiechnij sie do mamy a ta strzela takiego banana ze obłed emotka , uwielbia sluchac jak sie do niej mówi ( wtedy tak madrze patrzy ) i uwielbia kołysanki MiniMini emotka .
Na dniach zamawiac bede zaproszenia na chrzciny, zastanawiam sie jeszcze czy tesciowa prosic emotka . No i szukam ciuszka po chrzcielnego do domu do do kosciola juz mamy,ale idzie jak krew z nosa.

Ty się kuruj mamuśka emotka Kurcze dziś mnie wszystko wkurza... Ludzie są tak masakrycznie niekompetentni, na nikogo już nie można liczyć... Nawet głupi szklarz nie wywiązuje się ze zlecenia ;( Czy tylko ja mam takiego pecha? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4851112 Napisano: 24.11.2011 01:57:37 w Oddam za darmo
bon do studia tatuażu dereniowa.pl na 300zł ważny do 6 grudnia, odbiór osobisty Warszawa Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4850963 Napisano: 24.11.2011 01:05:31 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A my po wizycie u lekarki, wolałam, żeby go pani doktor obejrzała, bo ten katar nadal jest, ale okazało się, że wszystko ok, nosek ma udrożniać, nic złego się nie dzieje.
Kubuś ma dziś już miesiąc i waży 4,300 emotka , czyli przybrał 1kg emotka

ładnie urósł, nasz Mikuś też rośnie jak na drożdżach emotka
w sobotę ma miesiąc a przed wczoraj jak go ważyliśmy ważył już 4,700 kg emotka

Jak ten czas szybko leci emotka Chwilę temu rodziłyście a tu już dzieciaczki miesięczne emotka Mnie przeraża, że do terminu coraz bliżej. 8 grudnia mam USG 32tc.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4850432 Napisano: 24.11.2011 10:22:03 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ja na razie ponad 1200zł, ale nie mam masy rzeczy, sprzętów, laktatorów, wózków, fotelików itp...

Drogie sprzęty ale jak masz zapas czasu można znaleźć super sprzęt w niskiej cenie. Ja tak polowałam na allegro ze sterylizatorem czy laktatorem i kupiłam nowe za małą cene. Na foteliku nie ma co oszczędzać wiadomo.Ja teraz siedze i zastanawiam się o czym zapomniałam , czy wszystko mam. Wczesniej liczyłam że jak coś to mąż kupi ale raczej nie ma szans. Jak mały się urodzi mąż będzie z nami góra tydzień a później to go przez mc nie zobaczymy:( Nie chcę aby w tym czasie ganiał po sklepach. A rodzina, no cóż jak w rodzinie sa małe dzieci to jest ok jak pojawia się po dłuższym czasie to już problem. Teściowie cz rodzice juz zostali wyprowadzeni z błędu że to co dla niemowlaka to nie znaczy że dla noworodka.Dla nich nie ma różnicy-niestety. A pogląd że kiedyś to dziecko przywoziło się do domu a później można był kupić co potrzeba to norma. Może ja jestem jakaś inna ale nie widze tego. Zaraz po powrocie ze szpitala jade na zakupy, nawet łózeczko przecież ono musi nabrać domowego zapachu. Nowe specyficznie pachnie-intensywnie.

Mam tak samo, a rodzina też twierdzi, że łóżeczko, wózek itp to się kupuje jak się dziecko urodzi. Ale kij z nimi, nie zamierzam się przejmować zabobonami, a łóżeczko kupiłam w 5tym miesiącu jak się tylko trafiło przyzwoite w rozsądnej cenie. Niech sobie leży złożone. Nie mam w końcu tyle kasy aby potem kupić wszystko na raz oraz czy wtedy bym znalazła czas na kupowanie czegokolwiek.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4850338 Napisano: 24.11.2011 09:43:18 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ehh i 400zł poszło na allegro na gadżety dla maluszka emotka No i te wszelakie podkłady, pieluchy, pampersy...

To dopiero początek emotka

Ehh tak wiem emotka Wcześniej ponad 500 na ciuszki emotka

Niestety to są duże wydatki. Dlatego warto je rozkładać na mc. Ja właśnie weszłam na zakupy na allegro i szok łączny koszt ponad 2 tys( tylko dla maluszka) nie licze wózka drugie tyle. A kosmetyki, indywidualne wypady do sklepów czy koszty wizyt. Teraz zastanawiam się jak to się stało przecież nic szczególnego nie kupowałam.

Ja na razie ponad 1200zł, ale nie mam masy rzeczy, sprzętów, laktatorów, wózków, fotelików itp...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4850262 Napisano: 24.11.2011 09:18:28 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

eh... i badanie z glukozą zakończone niepowodzeniem emotka 40 min wytrzymałam, po czym wszystko wylądowało w ubikacji emotka

we wtorek powtórka, może się uda... emotka

Ojoj, a spróbuj wcisnąć cytrynę albo zapić wodą. Szkoda tych 40 minut, tak blisko celu byłaś... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4849810 Napisano: 23.11.2011 10:11:56 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ehh i 400zł poszło na allegro na gadżety dla maluszka emotka No i te wszelakie podkłady, pieluchy, pampersy...

To dopiero początek emotka

Ehh tak wiem emotka Wcześniej ponad 500 na ciuszki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4849718 Napisano: 23.11.2011 09:38:49 w Konkursowiczki w ciąży
Ehh i 400zł poszło na allegro na gadżety dla maluszka emotka No i te wszelakie podkłady, pieluchy, pampersy... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4849526 Napisano: 23.11.2011 08:06:21 w Konkursowiczki w ciąży
Umarłam ze śmiechu dziewczyny:

http://allegro.pl...ala-i1943480910.html

Nie wiedziałam, że szpital trzeba przewijać emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4849511 Napisano: 23.11.2011 07:59:17 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

No cena kosmiczna, w życiu bym takiego nie kupiła... ceny dodatków wszelakich też kosmiczne, dlatego mam rozterkę czy będzie się tym dało jeździć w zimie czy będę musiała kupić specjalne zimowe kółka emotka

Może płozy od razu, w końcu w zimę śnieg
emotka

hehehe
w sumie skoro jest opcja takiego złożenia wózka, by jeździł tylko na 2 kółkach i by można go ciągnąć za sobą czy za rowerem to mogliby i płozy wprowadzić... emotka
później nic tylko na krupówki z takim wózkiem na płozach
emotka

Mąż mi podpowiada, że po co kółka zimowe, jak można łańcuchy zamontować emotka Widziałam w tesko ostatnio emotka

Kurcze ale mina ludzi wokoło byłaby na pewno bezcenna jakby zobaczyli wózek na płozach albo z łańcuchami na kołach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4849462 Napisano: 23.11.2011 07:43:40 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

No cena kosmiczna, w życiu bym takiego nie kupiła... ceny dodatków wszelakich też kosmiczne, dlatego mam rozterkę czy będzie się tym dało jeździć w zimie czy będę musiała kupić specjalne zimowe kółka emotka

emotka

hehehe
w sumie skoro jest opcja takiego złożenia wózka, by jeździł tylko na 2 kółkach i by można go ciągnąć za sobą czy za rowerem to mogliby i płozy wprowadzić... emotka
później nic tylko na krupówki z takim wózkiem na płozach
emotka

Mąż mi podpowiada, że po co kółka zimowe, jak można łańcuchy zamontować emotka Widziałam w tesko ostatnio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4849429 Napisano: 23.11.2011 07:30:50 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4848428 Napisano: 23.11.2011 02:13:16 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

Kobitki, czy któraś z Was miała styczność z wózkiem Bugaboo Cameleon ? Jakieś opinie? Info dot. używania, przydatnych gadżetów etc?

Ja to niestety nawet o takim nie słyszałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4848015 Napisano: 23.11.2011 11:52:14 w Konkursowiczki w ciąży
Mam do sprzedania dwie pary spodni męskich Big Star, kupione w wakacje, po jednym praniu, stan idealny... Mężowi urósł tyłek i się w nie nie mieści, leżą w szafie, chętnie sprzedam. Może któraś chętna?
http://allegro.pl...lan-i1954113744.html
http://allegro.pl...ndy-i1954113839.html Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4847058 Napisano: 22.11.2011 09:22:03 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Dziewczyny, może to pierdoła, ale mam cholerny problem emotka Chciałam kupić choinkę i nie wiem jaką? Żeby nie było zbyt drogo chciałam coś udekorowanego. Znalazłam coś takiego: http://allegro.pl...nna-i1944522116.html w różnych rozmiarach, ale jak tak patrze to im wyższa tym większa bida... Wiem, że to głupi problem, ale na prawdę sama nie daję rady emotka A mężu mówi, że się nie zna emotka

mnie się podoba i cena nie powala. Kolor to ten najjaśniejszy (druga) dla mnie najlepszy
emotka

No na zdjęciu wygląda ok, tylko czy naprawdę będzie równie ładna? Nie chcę się też nie wiadomo jak z kasy spłukac bo wolę maleństwu kupić coś ładnego niż coś co będzie stało 2 miesiące w roku.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4846948 Napisano: 22.11.2011 08:43:12 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny, może to pierdoła, ale mam cholerny problem emotka Chciałam kupić choinkę i nie wiem jaką? Żeby nie było zbyt drogo chciałam coś udekorowanego. Znalazłam coś takiego: http://allegro.pl...nna-i1944522116.html w różnych rozmiarach, ale jak tak patrze to im wyższa tym większa bida... Wiem, że to głupi problem, ale na prawdę sama nie daję rady emotka A mężu mówi, że się nie zna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4845267 Napisano: 22.11.2011 10:21:00 w Konkursowiczki w ciąży
endzi1984 napisał(a):

dianek napisał(a):

dziewczyny, czy wasze dzieci też ciągle miały czkawkę? pytam o te brzuchowe oczywiście emotka wiem że czkawka zdarza się często... ale Bernard mi się teraz cały czas obija albo o pęcherz albo o żołądek - rzuca nim jak nie wiem co.... i tak co chwile emotka

w czwartek się muszę na badania wybrać... glukoza czeka emotka te 50g idzie jakoś wypić czy zabierać cytrynę i walczyć o 2 łyki mineralnej do popicia?

ja mialam test obciazenia glukoza robiony wczoraj, mialam do wypicia 75 g i szczerze powiem ze wcale nie bylo to takie zle jak to opisuja dziewczyny na innych forach. Nie dodawalam nawet cytryny i spokojnie da sie to wypic!

Ja miałam dwa tygodnie temu robiony i krew pobieraną raz po godzinie i raz po dwóch. Wypicie glukozy samo w sobie nie jest złe, jeśli to zrobisz na raz to dasz radę, inaczej cię zmuli. U mnie obeszło się bez cytryny, ale bez popicia raczej nie da rady, bo słodkość daje w gardle bardzo nieprzyjemne uczucie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4845214 Napisano: 22.11.2011 10:00:18 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Zauważyłam że mój Mikuś czasami chrapie emotka
niby kataru nie ma, bo sprawdzam, czasem jakaś koza się znajdzie jak popsikam mu wodą morską...
Nie wiem dlaczego tak się dzieje i troszkę się martwię czy może dziecko miec jakiś głęboki -tam głębiej katar którego tak generalnie nie widac i stąd od czasu do czasu te kozy...

Sama też masz kozy i żyjesz
emotka Nie przesadzaj, nie popadaj w paranoję emotka Będziesz widziała jak będzie działo się coś złego. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4845115 Napisano: 22.11.2011 09:26:57 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

agasiam napisał(a):

Własnie doczytałam że badanie WR i Hbs robi się jeszcze raz przed porodem. Mi lekarz nie zlecił ale chyba zrobie dla spokojności sumienia.

WR podobno się robi na początku i na końcu ciąży, HBS na koniec ciąży... Jak nie masz WR to słyszałam, że mogą mieć problemy z przyjęciem cię do szpitala, ale to zależy jeszcze od szpitala i miasta.

W necie znalazłam takie info o badaniach: badanie moczu, morfologię krwi, przeciwciała toxoplazmozy i HBS. Wyświetl w wątku >>
0 0