Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie lepiej wtedy dać mu smoka, żeby nie przekarmiać? Odruch u dziecka ten sam.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie mnie też zimne mleko. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś w nocy 8 razy siku, dosłownie co godzinę z zegarkiem w ręku, po każdym sikaniu zasypianie i układanie się zajmowało mi około pół godziny. Nie wiem co zjeść dziś bo mdli i ten żołądek boli, a nie chcę sobie zaszkodzić i synkowi. Wczoraj ciśnienie też było masakrycznie niskie, spałam na stojąco, a w kościele myślałam, że upadnę, dobrze że mężu obok i dba. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba chodzi o USG genetyczne
Ja mam USG dopiero 8 grudnia ;( Nie lubię czekać.
W ogóle dziś się nie wyspałam, boli mnie żołądek, mdli, do tego ból żeber jakby skórę rozrywało i ból kręgosłupa, ehh świetny zestaw. Ledwie usnęłam, a już pęcherz mówił, że chce siku ;( Ja tak nie wydolę jeszcze tych 8 tygodni. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha
A mnie wkurza to, że żebra bolą, nie mogę się ostatnio wyspać przez brzuszek itd... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I opłaty kosmiczne za grzejniki. U nas są takie z czujnikami i jak w domu temperatura spadnie poniżej iluśtam stopni to się same włączają, nawet jak ma nas nie być miesiąc, więc do końca to nie jest wygodne. Rodzice mają dom, raz w tygodniu grocha do pieca dorzucą i jakoś leci, też nie muszą zbytnio pamiętać.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My sprzedaliśmy mieszkanie 70m we wrocławiu żeby móc kupić mieszkanie w warszawie. Ale nie ma to ja własny dom Przynajmniej nikt ci imprez głośnych nie robi za ścianą. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej Kamilek
Na wyprzedażach czasem nowego ciucha się kupi tak fajnego za małą kasę. W tamtym roku kupiłam kurtkę zimową za 29zł firmową z New Yorkera po przecenie z 299. Czasem warto poczekać do tego stycznia i coś kupić. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Baby też potrafią być straszne, miałam tak w przychodni... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest wysiłek, Ja jestem w 7 i wyprawa do apteki samej to wielki wysiłek, do sklepu wyprawa również, zaraz się ze mnie leje i słabo... A do tego jeszcze anemia dochodzi...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, ja nie mam w zwyczaju przepychania się, dziwi mnie jedynie, że takim panom nie robi się głupio, tylko udają, że nie widzą... A co do panów jeszcze, to czasem rzeczywiście ma się wrażenie, że ciężarni to oni są
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianuś sama wiesz że za takie 2600 da się wyżyć i wiele polskich rodzin wielodzietnych żyje nawet za mniej. Dziwią mnie ludzie co się zachowują jakby z księżyca spadli, co pytają jakim cudem można wyżyć, ba da się, co więcej starcza nawet na przyjemności w stylu pójście do kina... Ty się kuruj, nie ma co chorować, zwłaszcza teraz. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie mam kredytu na głowie, mieszkanie kupiliśmy za gotówkę. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W markecie Real miałam ostatnio taką sytuację: stoję w kasie dla ciężarnych, przede mną facet z bułami w jednej łapie i gyrosem z grilla w drugiej łapie i patrzy raz na mnie, raz na napis kasa dla ciężarnych i tak w kółko i nic, ani me ani be
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To miałaś farta Mnie ostatnio rozczuliła Pani w kasie w Tesco, sobota, kolejki po 30metrów, a ona wypatrzyła mnie w tłumie i woła bym poszła przodem, to takie miłe Albo raz w tramwaju wracałam od lekarza, a w sumie babeczka 30lat ustępuje mi miejsca i mówi bym usiadła i że ona sama niedawno była w takiej sytuacji, więc wie że musi mi być ciężko. Czasem mam wrażenie, że taki ruch ze strony faceta to jak spadnięcie meteorytu na nasz dom...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolę określenie KOMIS albo TANIA ODZIEŻ
Swoją drogą rozbawił mnie kiedyś napis na samochodzie: PRODUCENT UŻYWANEJ ODZIEŻY
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i spojrzenie zazdrośników że ty przyoszczędziłeś
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nie dostałam nawet stypendium socjalnego, bo albo wychodziło za dużo, a jak wyszło za mało to od razu, że jestem niesamodzielna finansowo. Ot takie buty... A tego kto kombinuje z zabieraniem wszystkich socjalek, rodzinnych itd, bym powiesiła za wiecie co.
PS> nie rozumiem społeczeństwa, które za każdym razem przed kampanią wyborczą daje się nabierać na te banialuki pewnego pana. Swoją drogą jedna obietnica mu się udała Chciał zrobić z Polski Irlandię, no i zrobił (Irlandia miała kryzys finansowy, to i u nas też mu się udało)... A bezrobocie rośnie... i nie dlatego że ludzie nie chcą pracować. My z mężem wysłaliśmy setki CV po firmach z Warszawy i zero odzewu... Wyświetl w wątku >>