Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha U nas rok temu życzyli sobie ślubu, bo ileż można tak na kocią łapę, to w tym roku dostali w pakiecie z wnukiem Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze miałam trochę tłuszczyku tu i ówdzie... A nie umiem sobie odmówić słodyczy, życie jest za krótkie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha słonie się widzi na safari, nie wiem czy w śniegu dadzą sobie radę? Druga sprawa to ciąża słoniowa nie trwa coś koło dwóch lat? Nie wyobrażam sobie tak długo chodzić z brzuszkiem, może lepiej być hipopotamem?
Ziółko do roboty!
A ja dziś byłam na kontrolnym USG 32tydz. Dzidzia ma się ok, na powitanie lekarzowi język pokazała, podobno jest większy niż na swój wiek. A waży już 2 kilogramy, hihi i się dowiedziałam, że ta część ciała, którą najbardziej wypycha to są stópki Bo mój brzuś ma często takiego roga jakby odstającego
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jakaś szansa jest by nie ważyć 90? 32tc i 81 dokładnie. dużo utyłaś w końcówce? PS. Nie jem jak świnka tylko tyle ile organizm potrzebuje. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam 167 i ważę w tej chwili coś koło 80kg... słoń jestem
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mnie wali pod lewe żebra, uczucie hmm... zapierające dech w piersiach
Kurcze dianek przegapiłam aukcję tej torebki
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To super uczucie
Mnie maly kopie od kilku dni non stop, tak, że cały brzuch podskakuje.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z syniem ok, nawet wiem, że już wisi głową do dołu a brzuszek boli z nawrotami, jakby skurcze zoladka co trwaja po kilka sekund
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie próbowałam, a to działa? Ale chyba nie mam w domu pieprzu w ziarenkach, kupuję mielony... Nigdy nie sikałam tyłkiem a tu aż taka biegunka, że woda leci, a prawie nie sikam, a piję dużo...
Mąż mi krupniczek gotuje, kochany jest
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nawet jakby było źle to na becie nic jej nie wyjdzie. To hormony i też muszą mieć czas na spadek/wzrost. Musiałaby je robić kilka razy, co kilka dni. Lepiej niech zmieni lekarkę... Ja na początku w lux medzie trafiłam na taką idiotkę co w 6tym tygodniu mi mówiła, że się płodu nie zobaczy, bo za mały itp...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie biło już w 8mym.
Katrin lecę do przychodni przyszpitalnej, mam nadzieję, że mnie stamtąd nie wywalą, ale mam stracha, a nie chcę się leczyć na własną rękę, zwłaszcza, że doszła biegunka, no i boję się, że dzidzi zaszkodzę. Normalnie bym łyknęła dwa nifuroksazydy, stoperan, coś na ból i jakoś by było, ale muszę też myśleć o moim małym człowieczku.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OK Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, dziękuję, wezmę APAP. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rtęciowym, nie ufam elektronicznym, bo na tych elektronicznych każdy pokazuje coś innego. Miałam wcześniej wyższą, ale max 37-37.5 i nie towarzyszyły temu dreszcze, a oczy nie bolały. Czy mogę łyknąć Theraflu Extra Grip?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane