Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4904999 Napisano: 16.12.2011 08:53:27 w Wygraj mi / Wygram za...
kaja__1991 napisał(a):

pomoze ktos wygrac lemurka bardzzo prosze napewno spodobał by sie synkowi uwielbia go w tej reklamie;)

A sk ad ten lemur? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904789 Napisano: 15.12.2011 11:36:02 w Wygraj mi / Wygram za...
Dajcie linki do lemura i kasi? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904525 Napisano: 15.12.2011 09:21:46 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

moja baba od biologi jeszcze z liceum mówiła, że takie obumarcie drugiego zarodka to strasznie często się zdarza, a lekarze zazwyczaj nawet o tym pacjentkom nie mówią, aby się nie martwiły jak Ty teraz emotka

Lepiej, że nie mówią, my baby w ciąży ciągle się o coś martwimy, boimy i roimy sobie nie wiadomo co. Dziecko się nie rusza przez godzinę to zaraz też czarne scenariusze. A skoro przecież drugie żyje to jest świetnie i tylko się cieszyć a nie martwić. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904318 Napisano: 15.12.2011 08:01:32 w Konkursowiczki w ciąży
grazia1981 napisał(a):

A ja posłuchałam waszych rad i poszłam do innego gina na usg(moja ginka podejrzewała obumarcie ciąży nie słyszała serca) i znalazłam najlepszego specjalistę z dobrym usg 3d i SZOK emotka okazało się,że mam ciąże blizniaczą jeden zarodek rzeczywiśćie obumarł w 6 tyg,ale jest drugi pęcherzyk dzidzi prawie 4 cm BIJE SERCE !!!!!
i prawidłowo się rozwja prawie 11 tydzień.I zachodzę w głowę,jak moja gina partaczka nie zauważyła tego żywego dzidzi ???????????????????????????????????? emotka emotka emotka emotka emotka

Gratulacje Kochana! Wielu lekarzy to partaczy... Ja dopiero za 4tym razem trafiłam na dobrego specjalistę i się go trzymam i ufam w 100%. Powiem ci, że często diagnozę trzeba potwierdzać u innych lekarzy... Dla przykładu mojej mamie jedna lekarka zdiagnozowała torbiel na jajniku, poszła do innego i się okazało, że to nie torbiel a jakaś nadżerka w ogóle nie groźna. A co się biedna mama strachu najadła to jej...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904231 Napisano: 15.12.2011 07:35:56 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Mikuś ważył też coś powyżej 2kg nie pamiętam chyba ile dokłądnie czy 2200 czy nawet 2500 - na końcu dziecko najwięcej rośnie -mój mały co wizytę co 2 tyg przybierał ok 600g

Uff to mnie nieco uspokoiłaś, bo lekarz straszył, że bobo będzie duże... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904128 Napisano: 15.12.2011 07:02:13 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Siłami natury?
emotka
Kurcze mój waży już 2kg a ja przerażona, bo w sumie ja się urodziłam w 38tyg i ważyłam 2950...

mój Mikołaj urodził się w 37 tyg i ważył 3570 emotka

3570 to średnio noworodek waży, więc nie wychylił się z normy, ale teraz wyobraź sobie cisnąć kloca 7 kilo emotka

Jak dużo dziecko przybiera po 32tyg? Ile Mikuś ważył w 32? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904113 Napisano: 15.12.2011 06:56:06 w Poczta kradnie
aneti napisał(a):

Znajomy pracował jako kurier, nagle z nieba zaczęły mu spadać wartościowe rzeczy: super telefon, elektroniczne gadżety dla dzieciaków, biżuteria, firmowe ubrania, buty itp. Przy każdej wizycie podrzucał dzieciakom gry za kilka stówek, zabawki, ciuszki - że niby kupili ale okazały się za małe. Zmienił pracę (nie chwalił się z jakiego powodu) i po `prezentach` zostało wspomnienie. Nie tylko PP kradnie...

Tu niestety nie można się nie zgodzić... To smutne, ale nawet w tym miesiącu miałam sytuację, że czekałam na paczkę z rzeczami dla dzidziusia (jakieś pieluchy, kremiki, smoczki, buteleczki itp) w sumie zakupy z allegro za prawie 600zł. Dobrze, że sprzedający dał numer listu przewozowego i link do sprawdzania statusu przesyłki, bo tylko widziałam jak status się zmienia, a ja dalej siedzę w domu i czekam... W pewnej chwili patrzę a tu status, że dostarczono... Sobie myślę cenzura prawda, dzwonię do firmy i co się okazało? Kurier za mnie się podpisał i myślał, że nie pokapuję, że paczka nie doszła... Następnego dnia jak nigdy nic, po opr na centrali przyniósł paczkę... Niech to będzie przestrogą, że swojego trzeba pilnować...

Odnośnie Poczty Polskiej to do tej pory nie doczekałam kompletu bielizny firmy Miriale... Pewnie wiadomo co się z nim stało... Którejś Pani z poczty pewnie się spodobał i tyle go widzieli... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4904072 Napisano: 15.12.2011 06:39:49 w Firmy kurierskie
A ja przez kurjerzy.pl
I zazwyczaj ślę DHL albo UPS. Tanio i pewnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4903776 Napisano: 15.12.2011 04:25:58 w Rossmann
ati88 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

fel0 napisał(a):

http://www.rossnet.pl/puzzle

Z tego co wynika to nie było można wygrać na wiecej niż 1 osobe w rodzinnie .. tylko 1 autko na najgorszy czas wpadło emotka

Oooo wygrałam furę, tylko, że nie wiem którą podałam drogerię ;/ da się jakoś sprawdzić?

Wchodzisz w swój profil moje konkursy i masz emotka

oj napewno nie emotka tego konkursu nie ma tam nawet jak się brało udział i wygrało, sama chciałam sprawdzic i nici

No właśnie nie mam emotka A są trzy drogerie, które mogłam podać do odbioru i teraz pytanie która emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4903755 Napisano: 15.12.2011 04:16:45 w Rossmann
efelinkaaa napisał(a):

anqa napisał(a):

pewnie losowali albo jakieś inne cuda tam odchodziły.

no na pewno, skoro ktoś wygrał z czasem 21s, a ja z 17,2 nie wygrałam!! Zdobyłam to uczciwe, co moge im udowodnić w każdej chwili. Cha...two!

Pewnie losowanie było i tyle...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4903741 Napisano: 15.12.2011 04:12:10 w Rossmann
fel0 napisał(a):

http://www.rossnet.pl/puzzle

Z tego co wynika to nie było można wygrać na wiecej niż 1 osobe w rodzinnie .. tylko 1 autko na najgorszy czas wpadło emotka

Oooo wygrałam furę, tylko, że nie wiem którą podałam drogerię ;/ da się jakoś sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4903730 Napisano: 15.12.2011 04:07:21 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Dziś w Polsce urodziła się dziewczynka 6880g, 69 cm emotka

No właśnie obiło mi się o uszy. emotka Niezły klocek emotka

Było też o najmniejszej uratowanej dzidzi - 270g, urodzona w 24 tygodniu ciąży!

Super, że medycyna idzie tak do przodu, że jest w stanie ocalić takie maleństwo emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4903670 Napisano: 15.12.2011 03:38:22 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Dziś w Polsce urodziła się dziewczynka 6880g, 69 cm emotka

No właśnie obiło mi się o uszy. emotka Niezły klocek emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4902426 Napisano: 15.12.2011 09:14:09 w Wygraj mi / Wygram za...
W rimmelu Ugram około 8-9 sekund, propozycje PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4902373 Napisano: 15.12.2011 08:49:07 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
To miałaś szczęście emotka Moja piłka z adidasa również doszła, ale bez koperty z doklejoną, ręcznie napisaną karteczką z adresem... Chyba się żadnej Pani z poczty nie przydała. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4902334 Napisano: 15.12.2011 08:37:43 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
jestemewa napisał(a):

...czekam na 18 kubków z mleka kościańskiego. od wiosny ..z KOściana...a mieszkam 12 km od Kościana...i nie mogą do mnie dojechac emotka

Może się Paniom na poczcie przydały w końcu wiesz, budżety idą w dół, na nowe kubki nie stać, a tak mają... Tak jak bielizna z Miriale... Paczka nie rejestrowana to sobie biorą raszple... Słyszałam już kiedyś od pewnej pani z poczty historię na temat przesyłek... Jak są nierejestrowane (zwykły list, paczki jako listy itd. bo taniej), a tak często wysyłają różne rzeczy nieświadomi konsumenci, to panie na centrali potrafią sobie rozpakowywać paczki, poogląda i potem aniuu a jaki ty masz rozmiar? nie weszłabyś w skę? albo kasia a ten twój synek ile ma lat? taką fajną grę tu mam... Podobno powaga takie sytuacje są... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4902324 Napisano: 15.12.2011 08:34:00 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
ziolko napisał(a):

Agusia możesz więcej szczegółów podać?

Wyobraź sobie, że kurier również podrobił podpis. Ale po firmie OPEK w życiu bym się nie spodziewała takiego zachowania, po DPD owszem... Gdyby nie to, że zadzwoniłam do nich, to paczki w życiu bym na oczy nie widziała, a w systemie mieli wszystko w porządku bo paczka doręczona. Laska na infolinii też wielkie zdziwienie. Stąd jak wiem, że coś idzie do mnie kurierem to proszę o numer listu i firmę, lub choćby samą firmę aby móc dochodzić swoich praw i nie być stratnym... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4902251 Napisano: 15.12.2011 08:03:10 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
bethan napisał(a):

awi napisał(a):

ziolko napisał(a):

ane123ta napisał(a):

laluniam napisał(a):

laluniam napisał(a):

właśnie się dowiedziałam, że koc z II etapu delicji na który czekałam, został dostarczony, na dokumencie widnieje rzekomo mój podpis emotka emotka emotka sprawa w toku ...

no i nagroda przepadła. rzekomo odebrałam nagrodę, w odpowiedzi skan jakiegoś bohomaza emotka emotka emotka Pani z ogilvy oświadczyła, ze wysłali nagrodę pod prawidłowy adres, więc nic mi się więcej nie należy emotka co za kraj, pobłażanie oszustom. najlepsze, że ja tego dnia o rzekomej godzinie odbioru byłam w domu emotka emotka

ja myślę,zeby ustalić który kurier woził i przez firmę kurierską poszukać.

kurierzy często podpisują za adresata, ostatnio dowiedziałam się, że np DPD tak robi

wyślij im skan swojego podpisu i złóż reklamację w firmie kurierskiej, że ktoś podrobił podpis i zabrał przesyłkę

o jak mnie takie coś wkurza!
ja bym powiedziała tej pani, że zgłaszam sprawę do prokuratury zgodnie z art 270 § 1 kk

Miałam identyczną sytuację, z tym, że nagroda była dużo bardziej wartościowa i Pani z Agencji bardziej kumata emotka W każdym razie kurier zjawił się z towarem na drugi dzień. Listu nie musiałam podpisywać, bo jak Pan powiedział: przecież już podpisany emotka
Gdybym nie zadzwoniła do Agencji, na pewno paczki bym nie ujrzała. Kurier sam podpisał i jeszcze się upierał, że na pewno dostarczył.

Miałam to samo, z tym, ze wtedy czekałam na dość duże zakupy z allegro dla bobaska, praktycznie cała wyprawka, pieluchy itd... prawie za 6stów pierdół... Firma OPEK... Zadzwoniłam do nich a tu mi Pani mówi, że przecież doręczona paczka... A ja jej mówię, że cały dzień w domu jestem i nikogo nie było... Na szczęście się wyjaśniło wszystko...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4901956 Napisano: 14.12.2011 10:21:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wreszcie doładowanie z GFK Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4901943 Napisano: 14.12.2011 10:18:24 w Wygraj mi / Wygram za...
aurorcia napisał(a):

fel0 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

kortez napisał(a):

http://www.rossnet.pl/rimmel

Dzięki emotka
A ktoś orientuje jaki trzeba mieć czas, żeby wygrać?

8-9 sek na sama maskare

a ja jak uzyskałam 40 s to byłam z siebie dumna!
emotka emotka emotka

Mój rekord 24s emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0