Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A sk ad ten lemur? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej, że nie mówią, my baby w ciąży ciągle się o coś martwimy, boimy i roimy sobie nie wiadomo co. Dziecko się nie rusza przez godzinę to zaraz też czarne scenariusze. A skoro przecież drugie żyje to jest świetnie i tylko się cieszyć a nie martwić. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Kochana! Wielu lekarzy to partaczy... Ja dopiero za 4tym razem trafiłam na dobrego specjalistę i się go trzymam i ufam w 100%. Powiem ci, że często diagnozę trzeba potwierdzać u innych lekarzy... Dla przykładu mojej mamie jedna lekarka zdiagnozowała torbiel na jajniku, poszła do innego i się okazało, że to nie torbiel a jakaś nadżerka w ogóle nie groźna. A co się biedna mama strachu najadła to jej...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff to mnie nieco uspokoiłaś, bo lekarz straszył, że bobo będzie duże... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3570 to średnio noworodek waży, więc nie wychylił się z normy, ale teraz wyobraź sobie cisnąć kloca 7 kilo
Jak dużo dziecko przybiera po 32tyg? Ile Mikuś ważył w 32? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu niestety nie można się nie zgodzić... To smutne, ale nawet w tym miesiącu miałam sytuację, że czekałam na paczkę z rzeczami dla dzidziusia (jakieś pieluchy, kremiki, smoczki, buteleczki itp) w sumie zakupy z allegro za prawie 600zł. Dobrze, że sprzedający dał numer listu przewozowego i link do sprawdzania statusu przesyłki, bo tylko widziałam jak status się zmienia, a ja dalej siedzę w domu i czekam... W pewnej chwili patrzę a tu status, że dostarczono... Sobie myślę cenzura prawda, dzwonię do firmy i co się okazało? Kurier za mnie się podpisał i myślał, że nie pokapuję, że paczka nie doszła... Następnego dnia jak nigdy nic, po opr na centrali przyniósł paczkę... Niech to będzie przestrogą, że swojego trzeba pilnować...
Odnośnie Poczty Polskiej to do tej pory nie doczekałam kompletu bielizny firmy Miriale... Pewnie wiadomo co się z nim stało... Którejś Pani z poczty pewnie się spodobał i tyle go widzieli... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zazwyczaj ślę DHL albo UPS. Tanio i pewnie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie nie mam A są trzy drogerie, które mogłam podać do odbioru i teraz pytanie która
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie losowanie było i tyle...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo wygrałam furę, tylko, że nie wiem którą podałam drogerię ;/ da się jakoś sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, że medycyna idzie tak do przodu, że jest w stanie ocalić takie maleństwo
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie obiło mi się o uszy. Niezły klocek
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może się Paniom na poczcie przydały w końcu wiesz, budżety idą w dół, na nowe kubki nie stać, a tak mają... Tak jak bielizna z Miriale... Paczka nie rejestrowana to sobie biorą raszple... Słyszałam już kiedyś od pewnej pani z poczty historię na temat przesyłek... Jak są nierejestrowane (zwykły list, paczki jako listy itd. bo taniej), a tak często wysyłają różne rzeczy nieświadomi konsumenci, to panie na centrali potrafią sobie rozpakowywać paczki, poogląda i potem aniuu a jaki ty masz rozmiar? nie weszłabyś w skę? albo kasia a ten twój synek ile ma lat? taką fajną grę tu mam... Podobno powaga takie sytuacje są... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyobraź sobie, że kurier również podrobił podpis. Ale po firmie OPEK w życiu bym się nie spodziewała takiego zachowania, po DPD owszem... Gdyby nie to, że zadzwoniłam do nich, to paczki w życiu bym na oczy nie widziała, a w systemie mieli wszystko w porządku bo paczka doręczona. Laska na infolinii też wielkie zdziwienie. Stąd jak wiem, że coś idzie do mnie kurierem to proszę o numer listu i firmę, lub choćby samą firmę aby móc dochodzić swoich praw i nie być stratnym... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam to samo, z tym, ze wtedy czekałam na dość duże zakupy z allegro dla bobaska, praktycznie cała wyprawka, pieluchy itd... prawie za 6stów pierdół... Firma OPEK... Zadzwoniłam do nich a tu mi Pani mówi, że przecież doręczona paczka... A ja jej mówię, że cały dzień w domu jestem i nikogo nie było... Na szczęście się wyjaśniło wszystko...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój rekord 24s