Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4917682 Napisano: 23.12.2011 08:38:45 w Dziś w telewizji polecam film...
slavek napisał(a):

A może ja zacznę.

Dziś o 23:00 (i jutro o 21:00) na Polsat Film będzie emitowany film Siedem dusz

Jest 96. w rankingu Filmweb a to coś już znaczy.

http://www.filmwe...dem+dusz-2008-459974

Myślę, że warto!

Szkoda, że ciągle wszędzie puszczają to samo... Film już był i to nie dawno na innym kanale ;(

22.10 TVN Gwiezdny Pył
Również fajny film emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4917658 Napisano: 23.12.2011 08:16:34 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Dziewczyny już teraz jestem tak zabiegana przez te święta że pewnie nie będzie okazji więc już dziś życzę wszystkim mamą oraz wszystkim ciężarówką emotka ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWI¡T emotka

Dziękujemy i wzajemnie! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916985 Napisano: 23.12.2011 12:08:21 w Oddam za darmo
cola 3pkt:
NR3E3X-AW3RWX-739J Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916787 Napisano: 23.12.2011 10:14:11 w Wygraj mi / Wygram za...
Kto mi ugra lemura w zamian za kilka kliknięć? Albo kilkanaście nawet? Mogę uklikać około 20 lajków komuś gdzieś... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916784 Napisano: 23.12.2011 10:13:05 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

@DIANUŚ odnośnie Chela-Ferru to ja go brałam bo mi lekarz kazał. Ale mówił, żeby nie brać go tak jak w ulotce, tylko żeby z rana zaraz po wstaniu pół godziny przed jedzeniem i popić szklanką wody. No i że witaminy jak bierzesz to z pół godziny po nim... Niektóre witaminy mogą blokować wchłanianie żelaza. No i Chela-Ferr ma w swoim składzie jakieś wiatminy w dość dużych dawkach. Swoją drogą czyżby hemoglobina i hematokryt ci poszły w dół że masz brać żelazo?

Chela-ferr mam ten zwykły, bez dodatków innych witmamin, czyste żelazo
właśnie wyczytałam, że w femibionie nie mam żelaza, więc Chela mogę brać spokojnie emotka
nie konsultowałam lekarzem (jest za granicą, nie chce mu dzwonić o taką pierdołę), wcześniej mi wspominał że jak pojawią się objawy anemii to że trzeba będzie sobie kupić
na morfo wyszła mi lekka anemia, ale teraz brałam antybiotyk - Amotaks, który w skutkach ubocznych jako bardzo częste ma niedokrwistość
dzisiaj biorę ostatnią tabletkę no i od kilku dni męczy mnie bladość, zawroty głowy, lekkie krwotoki z nosa - po prostu czuję że ewidentnie mi anemicznie...

pojem parę dni żelazo, zobaczę czy będzie lepiej, bałam się żeby nie przedawkować, bo myślałam że w femibionie też jest, ale nie ma więc luzik emotka

Aaaa emotka Jak tak to pewnie że możesz emotka Mni eto gardło boli od wczoraj, to poszłam do apteki po coś bezinwazyjnego. Dała mi laska Halset w Sprayu i od razu lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916739 Napisano: 23.12.2011 09:50:31 w Wygraj mi / Wygram za...
Jak czas trzeba mieć w Hipp żeby wygrać? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916737 Napisano: 23.12.2011 09:50:05 w Konkursowiczki w ciąży
Sprzedam pakę ciuszków... http://allegro.pl...1zl-i2011055599.html

Powiem wprost: Chyba przegięłam z ilością, poza tym średnio mi pasują, ale może ktoś chce za grosze. Dla chłopaka ciuchy

@DIANUŚ odnośnie Chela-Ferru to ja go brałam bo mi lekarz kazał. Ale mówił, żeby nie brać go tak jak w ulotce, tylko żeby z rana zaraz po wstaniu pół godziny przed jedzeniem i popić szklanką wody. No i że witaminy jak bierzesz to z pół godziny po nim... Niektóre witaminy mogą blokować wchłanianie żelaza. No i Chela-Ferr ma w swoim składzie jakieś wiatminy w dość dużych dawkach. Swoją drogą czyżby hemoglobina i hematokryt ci poszły w dół że masz brać żelazo? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916286 Napisano: 22.12.2011 09:10:49 w Wygraj mi / Wygram za...
kamilen napisał(a):

agusia147 napisał(a):

hakier napisał(a):

agusia147 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

hakier napisał(a):

agusia147 napisał(a):

hakier napisał(a):

Ugram dowolny czas w grze Generali z Małyszem -> www.generalizmalyszem.pl
Do wygrania wyjazd na rajd i 40 zestawów podróżnika o wartości 100 zł : torba sportowa, kubek termiczny, koc, mini apteczka, latarka.
Propozycje na PW.

Już widzieliśmy twój popis w jarmarku smaków... Coś ci wynik skasowali emotka

emotka Dziwne nie, zwłaszcza że miałem tam ponad 1,8 mld punktów które nie mieściły się nawet w kolumnie z wynikami, oszukali mnie! Skandal! Tym większa szkoda bo nagrody były bardzo atrakcyjne, można wręcz powiedzieć wymarzone. I jeszcze mój nick w tej grze... jak oni się w ogóle zorientowali?! emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Swoją drogą wynik zacny emotka Pół dnia grania, czy może jakaś ciekawa ingerencja w bazę danych emotka No tak rzeczywiście pojemniki na przyprawy i bulion z grzybami to wymarzone nagrody emotka

raczej pół minuty 'grania' emotka

Uchylisz rąbka tajemnicy tegoż niebywałego osiągnięcia? Może być PW.

TYLE punktów to wielkie osiagniecie w czsie 30 sek ujawnisz mi tajemnice jak tego uczyniłeś ?:)

To już wiadomo kto Rossnet shackował w konkursie z mascarami ;/
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916126 Napisano: 22.12.2011 07:33:33 w Wygraj mi / Wygram za...
hakier napisał(a):

agusia147 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

hakier napisał(a):

agusia147 napisał(a):

hakier napisał(a):

Do wygrania wyjazd na rajd i 40 zestawów podróżnika o wartości 100 zł : torba sportowa, kubek termiczny, koc, mini apteczka, latarka.
Propozycje na PW.

emotka Dziwne nie, zwłaszcza że miałem tam ponad 1,8 mld punktów które nie mieściły się nawet w kolumnie z wynikami, oszukali mnie! Skandal! Tym większa szkoda bo nagrody były bardzo atrakcyjne, można wręcz powiedzieć wymarzone. I jeszcze mój nick w tej grze... jak oni się w ogóle zorientowali?! emotka

Swoją drogą wynik zacny emotka Pół dnia grania, czy może jakaś ciekawa ingerencja w bazę danych emotka No tak rzeczywiście pojemniki na przyprawy i bulion z grzybami to wymarzone nagrody emotka

raczej pół minuty 'grania' emotka

Uchylisz rąbka tajemnicy tegoż niebywałego osiągnięcia? Może być PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4916057 Napisano: 22.12.2011 06:55:29 w Wygraj mi / Wygram za...
maria1980 napisał(a):

hakier napisał(a):

agusia147 napisał(a):

hakier napisał(a):

Propozycje na PW.

Swoją drogą wynik zacny emotka Pół dnia grania, czy może jakaś ciekawa ingerencja w bazę danych emotka No tak rzeczywiście pojemniki na przyprawy i bulion z grzybami to wymarzone nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4915913 Napisano: 22.12.2011 05:14:16 w Wygraj mi / Wygram za...
hakier napisał(a):

Propozycje na PW.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4914667 Napisano: 21.12.2011 09:24:57 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Ja miałam chustę i nie było żadnego problemu z wiązaniem emotka to tylko tak skomplikowanie wygląda... A synkowi było tam wygodnie bo był blisko mamusi no i miał takie naturalne kołysanie jak w brzuszku emotka Także jak ktoś się zastanawia to naprawdę polecam...

No my chustę planujemy jak najbardziej emotka Na warsztatach nas nauczyli jak wiązać, a zalety chusty są tak duże, że warto się trochę na początku pomęczyć z wiązaniem. Chociaż na pierwsze 6-7 miesięcy planujemy elastyczną, później tkaną lub nosidło (zobaczymy jak z tym wiązaniem będzie, bo mąż również chce nosić) więc trudno być nie powinno emotka

Ja zostanę przy nosidełku emotka Mężu już się cieszy na noszenie w nim małego. Nie będę mu zabierać tej raqdości. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4913989 Napisano: 21.12.2011 03:04:27 w Konkursowiczki w ciąży
A moim zdaniem społeczeństwu odwala. Teraz chodziki są bee, a 20 lat temu były ok i żyjemy jakoś... Teraz wydziwianie z nosidełkami... Ja tam poszłam na wymianę z jedną z konkursowiczek i mam nosidełko z WOMARU i dzidzi będziemy w nim nosić. Nie dam 500zł za nosidełko... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4911926 Napisano: 20.12.2011 01:40:34 w Rossmann
ksantypa napisał(a):

fel0 napisał(a):

Są wyniki z rimmela :

Lista zwycięzców „Skandaliczna gra na rossnet.pl” – 12.12.-19.12.2011

Laureaci, którzy otrzymują koszulkę oraz maskarę:

Aleksandra Jawniak
Karol Ziółkowski
Bartosz Kościołowski
Mariola Kądzioła
Halina Hinz
Jan Marzec
Marcin Kosel

Laureaci, którzy otrzymują maskarę:

Joanna Kamińska
Marzena Haręcka
Marzena Sobczyk
Marek Chorubczyk
Adam Zabłocki

ciekawe z jakim czasem wygrali

Poniżej 4sekund, ja miałam 4sekundy i się nie załapałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4911169 Napisano: 19.12.2011 10:44:51 w Konkursy z dużą ilością nagród
bp napisał(a):

Rozpoczął się ostatni tydzień konkursu „Zostań testerem-zgarnij drukarkę!”.

Ciągle trwa też poprzednia zabawa „The Best Of Półmetek”, ale na tym nie koniec. Teraz coś dla „klikaczy”:)

Do 18 grudnia osoba, która najhojniej będzie rozdawać „lajki” dostanie niespodziankę.

To wszystko na fanpage'u: http://www.facebook.com/BlackPointSA

Ale bajerujesz!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4911162 Napisano: 19.12.2011 10:39:44 w Wygraj mi / Wygram za...
Mogę pomóc w Winiary. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4911074 Napisano: 19.12.2011 09:39:23 w Rossmann
agula napisał(a):

Widzicie ranking na rimmel? Bo wcześniej jak weszłam w ranking to było widać zwycięzców poprzedniego etapu a teraz się pojawia pusty ranking. Może wstawiają te wyniki? Pisał ktoś do nich w tej sprawie?
:)

Jest tylko poprzedni etap. Z tego nie ma jeszcze wyników. Swoją droga w kulki sobie lecą, bo skoro dają jakiś regulamin to sami nie powinni go naginać

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4910962 Napisano: 19.12.2011 08:40:28 w Konkursowiczki w ciąży
plocia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

plocia napisał(a):

Dziewczyny emotka
informuję Was że nasza koleżanka dexterka - urodziła przez cesarkę synka 4150 kg i 58 cm duży emotka ) emotka emotka emotka Gratki Gosiu i rośnijcie zdrowo emotka emotka emotka

Ps. wiem, że to nie ten dział ale może byśmy zrobiły Gosi niespodziankę, 25go kończy się konkurs jej konkurs na lajki a wygrywają tylko 2 os. a niewiele jej brakuje, jeśli możecie oddać jeszcze Lajka emotka http://www.facebo...969377073&type=3

Gratulacje emotka Prawie same chłopy w konkursowych brzuchach emotka

Ciekawe czy konkursy już w brzuszku rozwiązywał hahaha

Pewnie hasła reklamowe już ma powymyślane emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4910918 Napisano: 19.12.2011 08:21:31 w Konkursowiczki w ciąży
plocia napisał(a):

prawidłowy link

plocia napisał(a):

Dziewczyny emotka
informuję Was że nasza koleżanka dexterka - urodziła przez cesarkę synka 4150 kg i 58 cm duży emotka ) emotka emotka emotka Gratki Gosiu i rośnijcie zdrowo emotka emotka emotka

Ps. wiem, że to nie ten dział ale może byśmy zrobiły Gosi niespodziankę, 25go kończy się konkurs jej konkurs na lajki a wygrywają tylko 2 os. a niewiele jej brakuje, jeśli możecie oddać jeszcze Lajka emotka http://www.facebo...969377073&type=3

Gratulacje emotka Prawie same chłopy w konkursowych brzuchach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4910768 Napisano: 19.12.2011 06:42:07 w Wygraj mi / Wygram za...
Pomogę w Rimmelu za inną wygraną np owoc dnia, nie jestem świnią, nie robię za kasę emotka Czas również możemy ustalić. Wyświetl w wątku >>
0 0