Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4922401 Napisano: 28.12.2011 08:56:40 w Wygraj mi / Wygram za...
wsciekly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Proszę o niezasypywanie mi mailami PW, bo przy moim necie nie jestem w stanie się odkopać z nich. Wygrałam już Hipp 23 osobom, a podziękowało 6 z nich... Ludzie można by chociaż jakieś dziękuję... Tym bardziej, że poświęciłam na to własny prywatny czas i chęci do pomocy...

co to za hipp emotka

Za śliczny uśmiech zawsze...
Ale dużo osób pisze, co w życiu słowa ze mną nie zamieniły a oczekują gruszek na wierzbie bez żadnego najmniejszego dziękuję...

http://adaction.hipp.pl/HiPP.html

a czy Wściekły MIkołaj może się do Ciebie uśmiechnąć emotka

zawsze dziękuję emotka i dzieci mam gromadkę emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4922364 Napisano: 28.12.2011 08:38:54 w Wygraj mi / Wygram za...
wsciekly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Proszę o niezasypywanie mi mailami PW, bo przy moim necie nie jestem w stanie się odkopać z nich. Wygrałam już Hipp 23 osobom, a podziękowało 6 z nich... Ludzie można by chociaż jakieś dziękuję... Tym bardziej, że poświęciłam na to własny prywatny czas i chęci do pomocy...

co to za hipp emotka

http://adaction.hipp.pl/HiPP.html Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4922327 Napisano: 28.12.2011 08:20:44 w Wygraj mi / Wygram za...
Proszę o niezasypywanie mi mailami PW, bo przy moim necie nie jestem w stanie się odkopać z nich. Wygrałam już Hipp 23 osobom, a podziękowało 6 z nich... Ludzie można by chociaż jakieś dziękuję... Tym bardziej, że poświęciłam na to własny prywatny czas i chęci do pomocy... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4921310 Napisano: 27.12.2011 04:19:51 w co chcielibyście wygrać?
Ja bym poprosiła samochód, pieniążki, sprzęty elektroniczne (tego nigdy za wiele a zawsze można spieniężyć)... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4920231 Napisano: 27.12.2011 12:10:13 w Konkursowiczki w ciąży
Te wasze dzieciaczki jak was słucham to tak szybko rosną emotka A mam wrażenie, że dopiero rodziłyście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4920229 Napisano: 27.12.2011 12:04:57 w Wygraj mi / Wygram za...
Do Hippa mam listę prawie 30 osób, z czego niektórzy nie dali wszystkich danych jak np. mail lub login nie wchodzi w tym konku bo zawiera cyfry. Mam taką prośbę o założenie nowych kont. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4920225 Napisano: 26.12.2011 11:58:21 w Wygraj mi / Wygram za...
kachorrita napisał(a):

ja w lemurka gram i jak wygram bedzie Twoj agusia emotka

Dziękować emotka HiPP jutro będzie twój emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4920194 Napisano: 26.12.2011 10:57:11 w Wygraj mi / Wygram za...
A kto pomoże z lemurem w zamian za piękny uśmiech? Nie umiem go wygrać za chiny ludowe ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4920185 Napisano: 26.12.2011 10:48:55 w Wygraj mi / Wygram za...
agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Komu zależy na Hipp to PW, tylko od razu dane bez spamów i litanii emotka

I login i mail do klubu maluszka, a dane których wymagają to imię i nazwisko, dokładny adres, numer telefonu i data urodzenia dziecka.

Aaa chwilowo stop z wiadomościami emotka Ogarnianie ich trwa wieki. Komu nie grałam dzisiaj zagram jutro i w dniach najbliższych. Niestety ranking nie jest z gumy ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919479 Napisano: 26.12.2011 11:51:29 w Wygraj mi / Wygram za...
agusia147 napisał(a):

Komu zależy na Hipp to PW, tylko od razu dane bez spamów i litanii emotka

I login i mail do klubu maluszka, a dane których wymagają to imię i nazwisko, dokładny adres, numer telefonu i data urodzenia dziecka. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919458 Napisano: 26.12.2011 11:32:41 w Wygraj mi / Wygram za...
Komu zależy na Hipp to PW, tylko od razu dane bez spamów i litanii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919229 Napisano: 26.12.2011 12:00:17 w Konkursowiczki w ciąży
lui napisał(a):

agusia147 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wlasnie sie zastanawialam Agus kiedy sie 'rozpakujesz' emotka za nami 4 wspolne miesiace i teraz widze jak czas szybko leci..:)

Ja za miesiąc będę się rozpakowywać emotka Za to torbę mam spakowaną, dla bezpieczeństwa i komfortu psychicznego no i żeby nie zwariować, w końcu nie zna się dnia ani godziny. Aczkolwiek nie zapowiada się na wcześniejszy finisz, bo szyjka jeszcze prawie 2cm i zamknięta. Ale czekamy już na synka z niecierpliwością i prawie wszystko mamy. Wózeczek tylko do zakupienia, ale mamy upatrzony, więc to już po porodzie.

Dobrze, że mówisz... to i ja się po Świętach spakuje!
a w Hippa próbowałam i jakoś za nic wygrać nie mogę... nie ma to jak opisówki:P

Ehh ale ten czas leci, pamietam jakby to bylo wczoraj jak zobaczylam dwie kreseczki na tescie, najcudniejsze dwie kreseczki, bo zawsze wczesniej spotykalo mnie wielkie rozczarowanie... A tu juz pora sie szykowac niedlugo do szpitala... Torba juz spakowana, a wielka jakbym na urlop sie wybierala emotka

luimig pomoge z hipp. Wczoraj wszystkie osoby ktorym gralam wygraly, a bylo ich 9 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919113 Napisano: 25.12.2011 09:45:16 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Pamiętam ten ból, i przypomniałaś mi ból pleców, a na koniec doszedł mi ból pachwin.
Dodam, że pingwni chód do dziś mi został, dalej się kołyszę jak idę, chyba kupię to nosidełko co dianek je polecała, wsadzę tam Kubusia i będziemy się bujać heh

Hihi pingwinica emotka Mam to samo emotka Gdyby nie ból pleców byłoby znośnie, no i mały wciska mi głowę w pęcherz czasem co też nie jest miłe ;/
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919095 Napisano: 25.12.2011 09:39:56 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ja na Wigilię zjadłam pierogi z jabłkami, i karpia duszonego emotka bo reszta albo z kapustą, albo z makiem, albo z jajkiem w składzie, no i pożegnałam się z ciastami, sama napiekłąm, a nie próbowałam, teściowa też dobre na oko popiekła ami ślinka cieknie... emotka

Bidulko ty... Ale pierogów z jabłkami to nie jadłam... Zawsze w święta takie smakołyki, ciasta itp... nie wyobrażam sobie nie zjeść.

Ja też takich pierogów nie jadłam do wczoraj. A najgorsze jest to, że rodzinka dziś się zajadała wszystkim, a ja biedna tylko patrzyłam z ustęsknieniem za takimi smakołykami, a w między czasie karmieni małego i odciąganie mleka emotka ale czego się nie robi dla własnego dziecka emotka
Ostatnio wracam do wspomnień, kiedy miałam brzusio ciążowy, fajnie było, ale do 7 miesiąca, potem pod górkę, zgaga, siku co chwilka(najgorsze były zakupy w hipermarketach, bo tam nawet 3 razy biegałam do wc), spanie tylko na lewym boku, bo na prawym treść żołądka mi się cofała, a wstawanie z łóżka trwało 5 minut, już nie wspomnę, duszności, uderzenia gorąca.
A najlepsze było badanie u ginekologa, jak badał szyjkę i położenie macicy, to czułam, że pęcherz mi eksploduje i zrobię siku emotka
iii golenie okolic bikini było niemożliwe, do cesarki goliłam się z lusterkiem i trwało to z 20 minut.
Za to teraz wróciłam do formy, ale biegać szybko nie mogę jeszcze, bo kości miedniocy mnie bolą emotka

Mnie tylko dobija ból pleców, zgaga, wstawanie siku w nocy, bo zanim dojdę do toalety i wstanę z łóżka to dobrych kilka minut mija. Zakupy nawet lubię, gorzej dotrzeć do sklepu, i te toalety w marketach to masakra (czasem tylko g***a roztartego na ścianie brakuje)... A ogolić cipeczkę to już całkiem, bez lustra ani rusz i trwa taki zabieg z pół godziny jak nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919072 Napisano: 25.12.2011 09:27:19 w Wygraj mi / Wygram za...
Ja pomogę w HIPP za darmo emotka Świąteczna promocja. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4919005 Napisano: 25.12.2011 08:41:00 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

ja na Wigilię zjadłam pierogi z jabłkami, i karpia duszonego emotka bo reszta albo z kapustą, albo z makiem, albo z jajkiem w składzie, no i pożegnałam się z ciastami, sama napiekłąm, a nie próbowałam, teściowa też dobre na oko popiekła ami ślinka cieknie... emotka

Bidulko ty... Ale pierogów z jabłkami to nie jadłam... Zawsze w święta takie smakołyki, ciasta itp... nie wyobrażam sobie nie zjeść.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4918951 Napisano: 25.12.2011 08:05:09 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

dzasmina napisał(a):

gorszych świąt chyba nie było, i oby się już nie powtórzyły emotka

Ja o swoich myślę tak samo,tylko w moim przypadku nie napisałabym chyba emotka Już drugi dzień ryczę po kątach a końca tych magicznych dni nie widać emotka
Trzymaj się jakoś emotka

i mi dziś emocje wzięły górę i wypłakałam co miałam. nawet nie chcę sobie wyobrażać co czuje matka kiedy jedno dziecko leży na OIOMie a drugie w innym szpitalu. jak siostra opowiadała w jakim stanie był mój chrześniak jak go przewozili, to serce się kroi i nawet boję się myśleć, co by było gdyby. na szczęście wygląda na to, że najgorsze minęło, czego i Tobie życzę emotka
podziwiam ją, ja chyba bym się załamała.
i ucieszyłam kiedy będąc u młodszego zajęłam go książeczką i w końcu przestał płakać.

Trzymajcie się kochane...

Mnie to ciągle coś boli, od wczoraj np kręgosłup tak u góry i promieniuje na całą klatkę... Booooli ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4918917 Napisano: 25.12.2011 07:37:18 w Wygraj mi / Wygram za...
grazia1981 napisał(a):

grazia1981 napisał(a):

I ja szukam pomocy w HIPP prosze dla mojego dzidziusia emotka

Pisz PW z danymi, pomogę.

martalobos napisał(a):

Ja mam 6 sekund i prawie 494 pkt, to ile trzeba w koncu miec żeby znaleźć sie w pierwszej dziesiątce emotka

W tej chwili około 4 sekund żeby być na 10 pozycji. Jutro będę grać kolejnym osobom, którym nie grałam dziś więc dawać dane PW, pomogę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4918845 Napisano: 25.12.2011 05:54:49 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

u nas ani sniegu ani blota.. hm.. zaraz trzeba sie szykowac emotka
ah.. nasze 1 wspolne swieta emotka

nasze 1 we 4:) cudnie tylko jutro chrzciny, a burdel w domu jak cholera:) emotka

Szybko te chrzciny emotka Ale termin macie fajny i tak spęd rodzinny byście pewnie mieli emotka

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wlasnie sie zastanawialam Agus kiedy sie 'rozpakujesz' emotka za nami 4 wspolne miesiace i teraz widze jak czas szybko leci..:)

Ja za miesiąc będę się rozpakowywać emotka Za to torbę mam spakowaną, dla bezpieczeństwa i komfortu psychicznego no i żeby nie zwariować, w końcu nie zna się dnia ani godziny. Aczkolwiek nie zapowiada się na wcześniejszy finisz, bo szyjka jeszcze prawie 2cm i zamknięta. Ale czekamy już na synka z niecierpliwością i prawie wszystko mamy. Wózeczek tylko do zakupienia, ale mamy upatrzony, więc to już po porodzie.

agusia czerp teraz przyjemność z jedzenia heheh, ja teraz biedna na diecie bezbiałkowej, i bez jajecznej, no i wiadomo dieta matki karmiącej.
emotka

Czerpię póki mogę, zupka grzybowa, bigosik, pierożki, karpik, wcinam póki mogę skoro mi nic nie szkodzi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4918769 Napisano: 25.12.2011 03:38:22 w Wygraj mi / Wygram za...
efelinkaaa napisał(a):

zarania napisał(a):

agusia147 napisał(a):

zarania napisał(a):

agusia147 napisał(a):

pomogę w Hipp, w zamian za lemurka?

A w lemurze nie potrafisz oszukiwać? emotka

W Hippie mam odpowiedzi obcykane, jak się przechodzi coś kilkanaście razy to się zapamiętują, jak zrobię błąd to lecę od nowa...
Lemur to jakieś cenzura, ranking skacze, raz jestem na pozycji 200, zagram jeszcze raz i nagle pozycja 1000... Klocki lecą za szybko, ocipieć idzie ;(

W Hippie też znam wszystkie odpowiedzi i grałam kilkadziesiąt razy jeśli nie więcej, ale nie wlewaj, że to tylko kwestia wprawy; aby mieć takie wyniki jak obecnie łapią się w rankingu nie można ich osiągnąć bez spowalniania czasu.

jedna sekunda?? Jak najbardziej trzeba spowolnić komputer (procesor) emotka
Te wyniki są z kosmosu i bez pomocy programu nie da się takich osiągnąć (samo klikanie pięc razy w następne zajmie 1-2s).

PS. Co ci da spowolnienie procesora, jak czas liczy serwer od początku włączenia gry (pierwszego kliknięcia) do zakończenia 5 pytań...
Wyświetl w wątku >>
0 0