Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to mam fobię, że nie dożyję 38tc
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaa to ten wymaz chyba około 36 tyg się robi. Mnie lekarz mówił, że teraz na wizycie pobierze.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt mi nic nie mówił na temat takiego badania, ani nic o gronkowcu...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo pomyśl o turystycznym. Fajna sprawa, a i wszędzie w torbę spakujesz i jedziesz. Do tego ładnie wygląda, mało kosztuje, a i 3latek się w nim wyśpi, bo na niższym poziomie robią wyjście na suwak. Do tego ile z tym zabawy, takie łóżko może być potem równie dobrze świetnym miejscem do zabaw w ogródku czy na balkonie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i u nas będzie tak samo, łóżeczko z mej strony łóżka, na wyciągnięcie ręki. Dziecko będzie czuło, że ktoś jest obok, ale nie zamierzamy popadać w paranoję i brać go do naszego łóżka. Niech ma tą odrębność, i żyje bez głupich przyzwyczajeń...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie spanie z maleństwem to głupota, lepiej wstawić łóżeczko do sypialni. Nigdy nie wiesz jak mocno zapadniesz w sen, możesz przypadkiem zrobić krzywdę... Starsze dziecko zaś przyzwyczaisz i potem będzie ciężko je wykurzyć. Lepiej więc od razu nauczyć spać we własnym łóżku.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brzmi strasznie.... Nie lubię siemienia, a jeszcze przełknąć... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zawsze... Trzeba przecież zarobić na ciężarnych, inwalidach i innych potrzebujących... Ze wskazaniem na ciężarne i młodych rodziców. Podziękować za to Donaldowi.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin jajka przepiórcze dostaniesz w niemal każdym markecie na dziale z jajkami lub gdzieś w okolicach mleka/nabiału. 18 jajek kosztuje coś w granicach 5/6zł. Więc nie jest tak strasznie drogo. No i wiadomo wagowo 1 jajko kurze to około 4 przepiórcze, ale ciasto na tym spokojnie upieczesz.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
12zł za jak dużo tego mleka? Kurcze kiedyś dzieci nie miały takich problemów, a przynajmniej nie w takim stopniu...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te dzieci to wam rosną
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie to samo słyszałam Więc strat nie będzie. za to chyba przegięłam z ilością pampersów w najmniejszym rozmiarze...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no prawnuki chyba nie bardzo, ale wnuki czemu nie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To podawaj dane na PW, a najlepiej napisz na gg: 3420368, tobie i dzieciaczkom pomogę A innym będę grać jak się nauczą dziękować. Oczywiście jest tu masę fajnych ludzi, ale niektórzy szkoda gadać...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam takie same, 4 paczki, mam nadzieję że starczy... i na łóżko takie podkłady, stwierdziłam, że w razie co nadadzą się na przewijak...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedna, trochę jak krowa się musisz czuć ;/ Albo gorzej, krowy nie doi nikt kilka razy dziennie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za śliczny uśmiech zawsze...
Ale dużo osób pisze, co w życiu słowa ze mną nie zamieniły a oczekują gruszek na wierzbie bez żadnego najmniejszego dziękuję...
Wyświetl w wątku >>