Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nogi puchną, palce u rąk również, w nocy ciało drętwieje jak śpię, bez znaczenia na którym boku, czasem czuję skurcze w podbrzuszu, boli kręgosłup, a tak to nie jest źle... Ale już blisko.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poród nie może być taki zły skoro dziewczyny decydują się na kolejne dzieci. Jak szwagierka mawia Z każdym kolejnym łatwiej, a na ostatnim dziecku podobno jej się pół godziny zeszło.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co racja to racja, ale jak widzisz świat jest tak zbudowany, że byli i będą nieuczciwi pacjenci, tak jak i byli i będą lekarze, którzy biorą łapówki... Świata nie zmienisz, a ludzi tym bardziej.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakbym wiedziała, że lepiej przeżyję cesarkę niż sn to pewnie też bym załatwiła..
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej, że wada wzroku może być wskazaniem do cesarki...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i jak się człowiek naczyta takich historii to się wszystkiego odechciewa ;(
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam od znajomej, że podobno robią Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powyżej 4kg jak waży dzidzi to chyba dają możliwość cesarki? Ja to właśnie przekroczyłam 80 kilo i czuję się jak słoń ;( Ale jeszcze 4 tygodnie do finiszu, a może i mniej Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wyobrażam sobie oddać dziecka dziadkom nawet na kilka dni... Chyba ich pogięło! Poza tym dziadkowie w kilka dni potrafią wnusia tak rozpuścić i zdziadoszyć, że potem miałabyś tylko z nim problemy...
Ehh, żeby tak wszystkie dziewczyny miło cesarki wspominały i o tym dobrze mówiły byłoby inaczej A nie. Ja jak słyszę cesarka to mi się z czymś złym to kojarzy i bolesnym...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że teściowa nie wpadnie na mega pomysł, że trzeba przyjechać i nam pomóc... Ja jej zdzierżyć nie mogę jak mam przebywać w jej domu co ma 200mkw i dwa piętra, a co dopiero u nas, jak mamy dwa pokoiki... A jeszcze ja jestem taka, że jak mnie ktoś wyprowadzi z równowagi to w słowach nie przebieram... Więc jak mnie wkurzy to powiem co o tym myślę, no i żeby swe złote rady schowała sobie w buty, bo już własne dzieci wychowała, a ja wychowam swoje po swojemu! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po plastrach na libido nie narzekałam. Ale przy karmieniu nie wolno ich używać... Na prezerwatywę mam uczulenie, wszystko mnie po nich swędzi. Najfajniej jest bez zabezpieczenia (od wakacji 2010- faajnie tak było), ale to już chyba nie szybko będzie jak już urodzę...
Co jak co, ale teściowa dba o mnie. Wie że uwielbiam jabłecznik to mi upiekła, codziennie pyta co bym zjadła na obiad, rano jak wstaję kanapeczki zrobione. Miło... Ale na co dzień to wolałabym umierać z samotności niż z nadmiaru jej towarzystwa, bo wszystko da się znieść ale nie aż tyle upierdliwstwa
Mam nadzieję, że nie zwalą mi się wszyscy po porodzie... Mamy małe mieszkanko 2 pokoje, i gdzie tu kogokolwiek nocować? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ostatnio usłyszałam, że mały mam ten brzuszek, kurde a wszyscy inny twierdzą, że duży... Pani w przychodni przyszpitalnej pytała czy przypadkiem nie bliźniaki, moja mam zresztą tak samo... Teściowej nie zrozumiesz, szkoda że nie da się wybrać teściowej tylko dostaje ją w spadku... A opowieści o nacinaniu to jakiś koszmar... I na jaką cholerę kogoś straszyć? Żeby się spinał, bał i gorzej to wszystko zniósł? Podobno najważniejsze rozluźnić się bo wtedy mniej bolą skurcze, a i parcie mniej upierdliwe... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I matki i teściowe, które ciągle straszą i próbują pouczać Filmy z porodów, to gorsze od horroru to nie oglądam, poza tym chyba nie ma sensu się nakręcać specjalnie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ajj przeżyłam młodsze siostry Więc myślę jakoś da radę Gorzej tylko z przeciśnięciem małego na świat Boję się trochę bólu, ale idę z mężowską obstawą, powinno być dobrze... Tym bardziej jak widzę jak on się bardziej stresuje ode mnie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak tak, ja czekam już głównie na ten poród, tylko byle po powrocie do Warszawy... Nie chcę mieć opieki teściowej na głowie, zaczynając rodzić tu gdzie jestem tj. u teściów Bo choć to babka życzliwa, to jednak strasznie upierdliwa i męcząca...
Katrin to jak się wcześniej zabezpieczaliście? Nie wyobrażam sobie łykania tabletek, kiedy o głupich witaminach potrafię zapomnieć... Jak mi wróci kwestia zabezpieczenia to chyba dalej będę lepić plastry, które jak dla mnie są najlepsze, bo nie trzeba pamiętać, tylko co tydzień plaster zmienić i już... Tylko, że chyba nie można ich podczas karmienia piersią lepić... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To lepiej, że nic na siłę. Samemu powoli najłatwiej... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby tylko, w Warszawie słyszałam o kwotach rzędu 1500zł