Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noo, zwłaszcza jak pod koniec, bolą żebra, miednica, kręgosłup, a nawet niedługi spacer męczy...
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholera, 4 tygodnie do terminu jeszcze...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ejj a czy podawało się drogerię, w której chce się odebrać nagrodę? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cholera boję się że już lada dzień odwiedzę porodówkę, skurcze w podbrzuszu z dnia na dzień coraz silniejsze i bardziej bolesne... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak dużo czasu przed porodem zaczęłaś masować?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Termin na 8 luty... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobry pomysł, przyzwyczajaj maleństwo od początku do podróży...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy wszyscy dostali ten sam kod Więc cenzura zidentyfikują...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze wiedzieć
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo można pod prześcieradło podkład taki jak do przewijania... Nie przemoknie w razie co.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To długo wali w pieluchę... Moje siostry były oduczane i w wieku około 1,5 roku już bez pieluszki...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja bym chciała szybko i bezboleśnie To moje marzenie
No i żeby tych skurczy nie było kilka razy dziennie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie byś nie pękła, moja matka mnie rodziła po tygodniu od wycinania wyrostka rozlanego siłami natury i jej nie rozerwało, a to dużo większy wysiłek... Podobno cały personel szpitala był przy jej porodzie, no i studenci;)
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chociaż tyle, że nie trzeba go było namawiać Ale w sumie jak tak patrzę, mała rana u mojego i już mu np. rękę urywa
Kurcze tak się w necie naczytałam, że skurcze potrafią się pojawić kilka dni przed porodem, a ja mam wrażenie, że skurcze to mam od kilku dni i czasem tak zaboli, że masakra... Nie chcę jeszcze rodzić A boli jak przy okresie tylko mocniej... Czasem chwilę, a czasem trochę dłużej...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wyobrażam sobie tyle czasu bez prysznica... Poród to wysiłek, człowiek zapewne po tym zapocony jak świnka Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A oni nie robią tego na jakimś znieczuleniu? I jak potem gojenie wygląda? Korzystanie z toalety? Prysznice?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to się chyba najbardziej tego szycia boję Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musi pamiętać Ważne by potrafił dziecko w razie co przebrać i kaftanika np. na pupę nie naciągnął jak próbowali to zrobić niektórzy panowie na szkole rodzenia
Wyświetl w wątku >>