Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4954056 Napisano: 14.01.2012 04:59:24 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

sonata- emotka emotka
Ja mleczko, śmietanę, ser biały mam od babuni, ale i tak teraz dieta bez mleczna emotka (((
O koniku mogę pomarzyć, bo nie mam warunków zbytnio, mamy tylko domek, bez innych budynków, ale mężuś- budowlaniec sam zrobi domek dla kurek i marzy mi się koza emotka żeby mieć mleczko kozie i do tego eko- kosiarka do ogrodu, w którym jeszcze nie ma drzewek.
Na razie mamy 2 psy, jeden domowy- sznaucer mini, i dworzanin- mieszaniec, ten nadworny siedzi na łańcuchu przy budzie, a w nocy lata sobie luzem, oba pieski się nie znoszą i ten podwórkowy jest dość groźny. Teraz musi być na łańcuchu emotka ale wiosną będzie miał kojec. Także ja prowadzę iście wiejskie życie. Wiosną mam super, bo obok park, jest pięknie zielono.

To pozazdrościć takich świeżych mlecznych przysmaków, ja to nie mam skąd brać... A odnośnie zieleni to pozostaje mi się cieszyć tym, że mieszkam blisko parku i niedaleko jest las, bo tak to tylko auta i markety... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4954033 Napisano: 14.01.2012 04:50:20 w Wygraj mi / Wygram za...
lolus90 napisał(a):

mikesh napisał(a):

ika cały dzień graj i wygrasz , jeżeli dla ciebie opłacalne jest otrzymanie 4packa za 10zł po grze przez 7-8h to do dzieła emotka

zeby wygrac starcza 2-3h i mozna je rozlozyc na raty ...

szukam pomocy w mentosie emotka

Ale czy warto tyle czasu inwestować w 4pak? Ja bym wolała iść i kupić...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4954028 Napisano: 14.01.2012 04:47:31 w Oddam za darmo
lily91 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Cola 3pkt: H9HLXN-FFWNL3-R673

dziękuję emotka

Aż miło takiej osóbce oddać kodzik emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4954015 Napisano: 14.01.2012 04:40:30 w Oddam za darmo
Cola 3pkt: H9HLXN-FFWNL3-R673 Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4954012 Napisano: 14.01.2012 04:38:33 w Oddam za darmo
magdamina napisał(a):

Oddam dwa bilety na pokaz specjalny filmu Dziewczyna z tatuażem
Warszawa- Złote Tarasy Multikino

17 stycznia godz. 18.30

Czy dalej aktualne?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953796 Napisano: 14.01.2012 01:54:56 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

eh zazdroszczę zazdroszczę...
my jeszcze się krakowa trochę potrzymamy - ale za miesiąc mieszkanko z własnym ogródkiem - już będą jakieś możliwości emotka
a za 5lat mam nadzieje własny dom nieco dalej od miejskiego syfu...

Dzięki za zrozumienie emotka Raczej każdy ma nas za dziwaków, gdy mówimy o naszych planach...
Ja prawie całe życie spędziłam nie tyle na wsi co jak mówi moja mama - w stajni z końmi i resztę też chcę tak spędzić.

hehe, nas też uważają za dziwaków emotka i to totalnych...
a mnie to już totalnie
bo jak się można nie czesać, nie malować i kompletnie nie interesować się modą?!

odstawaliśmy od społeczeństwa, odstajemy i będziemy odstawać - i dobrze nam z tym emotka

a koniki też bardzo lubię, chociaż większą styczność miałam z nimi tylko przez 3 tygodnie - na obozie jeździeckim, później jakoś nie było kasy a później czasu na taką zabawę

ale na pewno do tego kiedyś wrócimy emotka

Aj tam oj tam, każdy ma jakieś odchyły emotka Dzięki temu jest wyjątkowy. Nie wyobrażam sobie by wszyscy ludzie byli do siebie podobni, lubili to samo, mieli takie same poglądy... Bleee to jak z krowami, co wszystkie takie same i wcinają tylko zielone...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953569 Napisano: 14.01.2012 11:16:56 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Agusia, nie martw się to zwykłe uzależnienie emotka
Myślę, że nie ma co popadać w paranoję, ludzki organizm poradzi sobie z różnymi świństwami. Najważniejsze jest aby takie różne specyfiki niby spożywcze stosować doraźnie, od czasu do czasu.

Nawet w ciąży piję Colę, lekarz powiedział, że wszystko w umiarze, a taka dawka kofeiny i cukru małemu nie zaszkodzi, co najwyżej ja będę miała wzdęcia... Co najgorsze nie umiem się od tego odzwyczaić...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953544 Napisano: 14.01.2012 10:52:30 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

hm... dobry news na onecie:
http://wiadomosci...97860,wiadomosc.html

padłam normalnie emotka i nadal podziwiam ludzi, którzy to piją... o tych co podają to swoim dzieciom już nawet nie wspominam emotka

To, że dzieci nie powinny pić coli czy pepsi to raczej oczywiste. Ciekawe dlaczego w Polsce można dodawać świństwa do soczków typowo dla małych dzieci. I zachwalać je jakie są zdrowe bo nie mają cukru. O tym co za niespodziankę mają zamiast cukru - juz nikt nie wspomina emotka

Za to ja się czuję chora jak nie wypiję szklanki coli...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953224 Napisano: 13.01.2012 10:13:07 w Rossmann
vilemo napisał(a):

aż normalnie weszłam i emotka zataczam się ze śmiechu czytając wasz seks-kącik emotka
jogę trochę trenowałam, ale za konkurs z kamasutrą podziękuję - niby na co mi ona, może w schollu spróbuję - bo by mi się przydały te kosmetyki emotka

Normalnie wyobraziłam sobie mojego ślubnego usiłującego zrobić mostek emotka Hahahahaha Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953222 Napisano: 13.01.2012 10:12:06 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Bo te sklepowe słoiczki to niestety też chemia!
Każdy wie jak smakuje sklepowy ziemniak, marchew, czy jabłko...z Hiszpanii, bo na polskie nie ma co liczyć. Najlepiej samemu wyhodować marchew choćby dla dziecka,ziemniaki też, jabłka wiejskie zdobyć też nie trudno. Można zdobyć króliczka, albo wiejskiego kuraka, po porcjować i do zamrażalnika.
Potem jak piszesz ugotować, zblenderować i na 2 dni jest obiadek

I ma jakieś wartości... Za mojego dzieciństwa nie było słoiczków... Mama sama robiła obiadki, tarła jabłko na deser itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953181 Napisano: 13.01.2012 09:57:31 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

sonata dlatego najlepiej samemu przygotować zupkę, czy potrawkę. Moja znajoma pracowała w Nutricii, i powiedziała, że nigdy swojemu dziecku nie da słoiczka, tam nikt nie patrzy, że na taśmie leci zgnity ziemniak. I te niby marcheweczki słodkie, są kilka razy przetworzone, najpierw rosołek, potem dopiero do słoiczka jako deserek, tam już nie ma witamin.

Tym bardziej, że samemu w domu ugotować marchewkę, kawałek cyca z kurczaka czy ziemniaka to żadna mecyja, a można potem fajnie zmielić w blenderze i przynajmniej posiłek pełnowartościowy... Gotowce są cenzura warte... Mój małżonek kiedyś twierdzi, że miał okazję spróbować takie danie dziecięce i podobno w smaku jedno wielkie cenzura niesmaczne co się przełknąć nie da... I się potem dziwić, że dzieci nie chcą jeść, albo mają takie miny
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953166 Napisano: 13.01.2012 09:50:36 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mam tą Kamasutrę z innego konkursu. To taka mała książeczka wielkości zeszytu. Stron może z 20.

Rysunki 1) tak okropne i odrażające, że po 1 przejrzeniu odłożyłam na bok 2) pozycje niewykonalne
emotka

Niewykonalne? To może trzeba się na jogę zapisać i nabrać trochę hinduskiej giętkości? emotka
Przyznaję że ostudziłaś mój zapał...

Sorki 32 strony. Aż poszłam sprawdzić.

Z pozycji, które mnie odrzuciły to np. jarzmo ze stóp emotka

Pan, siedzi w środku. 4 panie na około niego po bokach (ułożenie takie samo jak ilość 5 oczek na kostkach do gry). 5ta pani na tym panu. A ten pan dodatkowo palcami stóp i palcami dłoni robi .... tamtym paniom po bokach...

A z niewykonalnych jak dla mnie:
Pan robo mostek na podłodze (jak się robiło na w-f w szkole). A ta Pani siada na tym panu, nie dotyka nogami podłogi. Rusza się ...

Ciekawe jak długo wytrzyma ten pan.

Buhahahaha...normalnie nie mogę. emotka emotka emotka emotka

Hahahaha emotka Ale wy kobitki macie fantazję emotka

Hahahaha ostro, a co do mostka to ja go nigdy nie umiałam wykonać na wfie, więc nie wyobrażam sobie jak facet mógłby tak wytrzymać choć minutę emotka

Może jakiś silny chłop emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953150 Napisano: 13.01.2012 09:47:22 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia ja zawsze brzydziłam się ciucholandami, ale teraz zmieniłam zdanie, a już na pewnie nie brzydzę się ciuszków po dzieciach. Te co zalicytowałam przyszły jak nówki, pachnące, wyprasowane, idealne.

Ja miałam to samo, może dalej nie kupię sobie ciucha w ciucholandzie, kiedy na wyprzedaży mogę mieć nówkę w podobnej cenie... Ale dziecięce są dużo tańsze... Zresztą takiemu małemu to wszystko jedno na pewno w czym będzie śmigał, a i zniszczyć nie będzie nam żal...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953107 Napisano: 13.01.2012 09:34:03 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Śliczny, i na prawdę wygląda na cieplutki emotka

Bo w Tesco są taaakie śliczne ciuszkiii emotka szkoda, że made in china emotka

to prawda- szkoda, ale nie zakłada się to bezpośrenio na ciało, więc nie zaszkodzi.
Ja wychodzę z założenia, że lepiej kupić ciuch używany- markowy, niż nowy wyprod. w Chinach.

Jak teściowa usłyszała, że na Allegro kupujemy ciuszki używane to wyskoczyła z tekstem, że po tych syfiarzach trzeba porządnie kilka razy wyprać... Moim zdaniem starczy im jedno pranie, a ciuszki na prawdę się zacne trafiały, jak np. 8 kilo ciuszków za 1,25, wśród których znalazło się kilka prawie nowych par spodenek czy bluz markowych np. adidas. Masa rzeczy firmy Disney lub H&M, aż w szoku byliśmy... A jeszcze innym razem za 13 zł, nówki z metkami koszulki śliczne z jakimiś postaciami z bajek... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953095 Napisano: 13.01.2012 09:30:56 w Rossmann
Taaak bo na 4 tygodnie przed porodem marzę o gumkach unimil i kamasutrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953072 Napisano: 13.01.2012 09:23:36 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Śliczny, i na prawdę wygląda na cieplutki emotka

Bo w Tesco są taaakie śliczne ciuszkiii emotka szkoda, że made in china emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953067 Napisano: 13.01.2012 09:22:07 w Rossmann
petunija1 napisał(a):

aerdna napisał(a):

ruda88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Mam tą Kamasutrę z innego konkursu. To taka mała książeczka wielkości zeszytu. Stron może z 20.

Rysunki 1) tak okropne i odrażające, że po 1 przejrzeniu odłożyłam na bok 2) pozycje niewykonalne
emotka

Niewykonalne? To może trzeba się na jogę zapisać i nabrać trochę hinduskiej giętkości? emotka
Przyznaję że ostudziłaś mój zapał...

Sorki 32 strony. Aż poszłam sprawdzić.

Z pozycji, które mnie odrzuciły to np. jarzmo ze stóp emotka

Pan, siedzi w środku. 4 panie na około niego po bokach (ułożenie takie samo jak ilość 5 oczek na kostkach do gry). 5ta pani na tym panu. A ten pan dodatkowo palcami stóp i palcami dłoni robi .... tamtym paniom po bokach...

A z niewykonalnych jak dla mnie:
Pan robo mostek na podłodze (jak się robiło na w-f w szkole). A ta Pani siada na tym panu, nie dotyka nogami podłogi. Rusza się ...

Ciekawe jak długo wytrzyma ten pan.

Buhahahaha...normalnie nie mogę. emotka emotka emotka emotka

Hahahaha emotka Ale wy kobitki macie fantazję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953053 Napisano: 13.01.2012 09:15:30 w Konkursowiczki w ciąży
Najwyżej potem się odsprzeda, albo poczeka na drugie dzidzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953050 Napisano: 13.01.2012 09:13:23 w Konkursowiczki w ciąży
Coś takiego: http://ujeb.pl?P2vS5myXO8

Z tym, że niebieskie emotka Ale wygląda na mega cieplutki. Tylko nie wiem czy prać to, czy może się obejdzie?

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4953008 Napisano: 13.01.2012 08:55:53 w Rossmann
gracet napisał(a):

kotek11 napisał(a):

ruda88 napisał(a):

kotek11 napisał(a):

I następny konk - Scholl, opisówka bez paragonu
http://www.rossne....aspx?contestId=1053

i pewnie znowu tysiące zgłoszeń ...

obstawmy jak wybiorą zwycięzców
emotka

Mnie zapewne pominą emotka Zwycięzcą nie będę bo szczęścia do Rossnetu nie mam...

Wyświetl w wątku >>
0 0