Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pozazdrościć takich świeżych mlecznych przysmaków, ja to nie mam skąd brać... A odnośnie zieleni to pozostaje mi się cieszyć tym, że mieszkam blisko parku i niedaleko jest las, bo tak to tylko auta i markety... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy warto tyle czasu inwestować w 4pak? Ja bym wolała iść i kupić...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż miło takiej osóbce oddać kodzik
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dalej aktualne?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aj tam oj tam, każdy ma jakieś odchyły Dzięki temu jest wyjątkowy. Nie wyobrażam sobie by wszyscy ludzie byli do siebie podobni, lubili to samo, mieli takie same poglądy... Bleee to jak z krowami, co wszystkie takie same i wcinają tylko zielone...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet w ciąży piję Colę, lekarz powiedział, że wszystko w umiarze, a taka dawka kofeiny i cukru małemu nie zaszkodzi, co najwyżej ja będę miała wzdęcia... Co najgorsze nie umiem się od tego odzwyczaić...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to ja się czuję chora jak nie wypiję szklanki coli...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie wyobraziłam sobie mojego ślubnego usiłującego zrobić mostek Hahahahaha Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ma jakieś wartości... Za mojego dzieciństwa nie było słoiczków... Mama sama robiła obiadki, tarła jabłko na deser itd... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym bardziej, że samemu w domu ugotować marchewkę, kawałek cyca z kurczaka czy ziemniaka to żadna mecyja, a można potem fajnie zmielić w blenderze i przynajmniej posiłek pełnowartościowy... Gotowce są cenzura warte... Mój małżonek kiedyś twierdzi, że miał okazję spróbować takie danie dziecięce i podobno w smaku jedno wielkie cenzura niesmaczne co się przełknąć nie da... I się potem dziwić, że dzieci nie chcą jeść, albo mają takie miny
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jakiś silny chłop
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam to samo, może dalej nie kupię sobie ciucha w ciucholandzie, kiedy na wyprzedaży mogę mieć nówkę w podobnej cenie... Ale dziecięce są dużo tańsze... Zresztą takiemu małemu to wszystko jedno na pewno w czym będzie śmigał, a i zniszczyć nie będzie nam żal...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak teściowa usłyszała, że na Allegro kupujemy ciuszki używane to wyskoczyła z tekstem, że po tych syfiarzach trzeba porządnie kilka razy wyprać... Moim zdaniem starczy im jedno pranie, a ciuszki na prawdę się zacne trafiały, jak np. 8 kilo ciuszków za 1,25, wśród których znalazło się kilka prawie nowych par spodenek czy bluz markowych np. adidas. Masa rzeczy firmy Disney lub H&M, aż w szoku byliśmy... A jeszcze innym razem za 13 zł, nówki z metkami koszulki śliczne z jakimiś postaciami z bajek... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w Tesco są taaakie śliczne ciuszkiii szkoda, że made in china Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahahaha Ale wy kobitki macie fantazję Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym, że niebieskie Ale wygląda na mega cieplutki. Tylko nie wiem czy prać to, czy może się obejdzie?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane