Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4959579 Napisano: 17.01.2012 03:15:26 w Konkursowiczki w ciąży
Heh ale i tak mam stracha obsesyjnego i o niczym innym nie myślę jak o dzidzi o porodzie ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4959481 Napisano: 17.01.2012 02:37:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
A do mnie farba z Palette do przetestowania przyszła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4959474 Napisano: 17.01.2012 02:35:47 w Konkursowiczki w ciąży
grusia25 napisał(a):

dianek napisał(a):

grusia25 napisał(a):

Kobietki czy Was tez boli krocze emotka ja jestem w 32 tygodniu i już 3 dzień mnie boli krocze i mam wrażenie jak by dzidzia ostro głową napierała, czasami mam wrażenie ,ze mnie rozpruje emotka jak wczoraj mężowi wieczorem powiedziałam w żartach żeby zobaczył czy przypadkiem jakiegoś rozwarcia nie mam to tak biedak zbladł ,że myślałam ,że ze śmiechu urodzę emotka ciekawe jak on ten poród ze mną wytrzyma, a niby kawał chłopa emotka

boli, dzisiaj szczególnie
miednica też boli

Bernard ma zabawę w odpychanie się nogami od moich żeber i wciskanie głowy gdzieś tam nisko nisko na dole - jeszcze nią kręci, a mnie skręca emotka

ufff troszkę się uspokoiłam myślałam,że ze mną coś nie tak, wizyta za 2 tygodnie ,a ostatnio jak byłam to Pani doktor mówiła ,ze wszystko w porządku,że szyjka trzyma i oby tak dalej. Ale ten ból czasami to masakra - ja bólu porodowego sobie nie wyobrażam emotka emotka

Ehh ja tez nie wyobrażam, dlatego wybrałam szpital co znieczulenie daje za darmo emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4959370 Napisano: 17.01.2012 02:00:14 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

tez wczesniej zamienialismy sie stronami:) ja spie przy łózeczku:) agus sorki ze tutaj pytam, ale gdzie sie wygrywa te piersiówki bo mój maz jest fanem tego wstretnego napoju i byłby wniebowziety:) (widziałam Twoj wpis w mdw:))

Na Facebooku na profilu http://www.facebo...=app_224145177605309 Dziś chyba ostatni dzień emotka

grusia25 napisał(a):

Kobietki czy Was tez boli krocze emotka ja jestem w 32 tygodniu i już 3 dzień mnie boli krocze i mam wrażenie jak by dzidzia ostro głową napierała, czasami mam wrażenie ,ze mnie rozpruje emotka jak wczoraj mężowi wieczorem powiedziałam w żartach żeby zobaczył czy przypadkiem jakiegoś rozwarcia nie mam to tak biedak zbladł ,że myślałam ,że ze śmiechu urodzę emotka ciekawe jak on ten poród ze mną wytrzyma, a niby kawał chłopa emotka

Haha co te biedne chłopy z nami mają emotka Mój zielony na samo wspomnienie o porodzie, i jak tu takiego zabrać ze sobą? Mnie krocze nie boli i nie bolało, miednica też nie, ale może kwestia tego że z natury mam szerokie biodra i nic na to nie poradzę ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4959287 Napisano: 17.01.2012 01:20:57 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 tyle wytrzymałaś to dasz radę jeszcze troszkę już nie wiele zostało, spakowana już i przygotowana na zmianę życia o 360 stopni ??

No właśnie... Ja jeszcze nie spakowana emotka Macie jakąś gotową listę co zabrać? Przy pierwszym porodzie torba miała gigantyczne rozmiary emotka teraz już niby wiem co zabrać ale boję się że czegoś zapomnę emotka

Ja się pakowałam według listy podanej na stronie szpitala w którym rodziłam i miałam pewność że będzie wszystko.

dokładnie
emotka
każdy szpital zapewnia co innego. Poza tym jak czegoś nam zabraknie zawsze można dokupić lub dowieść z domu.
aaaa....dla dzidzi polecam zabrać smoka bo my z dziewczyną która leżała ze mną na sali budziłyśmy jej męża o 2 w nocy bo i moja i jej córcia spać nie chciały i facet pędził do marketu po smoki:) kiedy zatkałyśmy dzidzią buzie spały do rana emotka

Łóżeczko mąż skręcił twierdząc, że trzeba się przyzwyczajać, zamieniliśmy sie stronami w łóżku, żebym była na wylocie emotka Torba spakowana, ciuszkersy uprane, nawet poprasowane z nudy, akcesoria kupione (w większości prezenty od rodziny)... Wsio czeka na szkrabulca. Lekarz mówi, że oby do weekendu a potem można rodzić.

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4959093 Napisano: 17.01.2012 11:57:58 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Jakie jest prawdopodobieństwo że dzidzi urodzi się przed terminem? Da się to jakoś przyspieszyć? Czuję się już ciężko, jak jakiś bałwan, wstawanie z fotela czy z łóżka to problem wielki...

Z tymi terminami to lekarze chyab nie są w stanie określić. Moja znajoma dzień przed porodem miała USG i powiedzieli jej ze jeszcze tydzień spokojnie a zaczeła rodzić kilka godzin po wizycie. Ja swojego terminu nie traktuję jakoś poważnie choć z tego co widze po znajomych pierwsze dzieci rodzą się chyba raczej po terminie niz przed, ale pewnie to indywidualna sprawa. Ja jestem zielona w temacie maluchów co wiecej nie mam za dużo osób z którymi miłabym wymieniac doświadczenia poza netem stąd u mnie napady paniki:PP

agusia a który to tydzień??

Termin na 8 luty...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4958999 Napisano: 17.01.2012 11:25:47 w Konkursowiczki w ciąży
Jakie jest prawdopodobieństwo że dzidzi urodzi się przed terminem? Da się to jakoś przyspieszyć? Czuję się już ciężko, jak jakiś bałwan, wstawanie z fotela czy z łóżka to problem wielki... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4958949 Napisano: 17.01.2012 11:02:53 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

u mnie w 26 tygodniu 777 g, a u mnie osobiście 6 kg na plusie. Teraz czuję, że maluch (bo niby dziewczynka, ale czekam jeszcze na ostateczne potwierdzenie) bardzo się rozpycha i szybko rośnie bo czuję łagodniejsze ruchy i rozciąganie skóry. No ale niech rośnie zdrowo:)) Widzę że u Was też ładnie maluszki rosną!

Ja tez 6kg na plusie, więc nie jest źle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4958463 Napisano: 16.01.2012 11:32:57 w Wpisujcie Miasta

agusia147

#4958367 Napisano: 16.01.2012 10:15:36 w Oddam za darmo
szunia napisał(a):

oddam 2 kody na filiżankę gorącej czekolady Wawel, do zrealizowania do 28 lutego

A w jakim mieście?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4958315 Napisano: 16.01.2012 09:53:59 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

wróciłam od kardio

MOGÊ RODZIÆ SN !! emotka emotka emotka

tachykardia jest, ale bardziej unormowana niż ostatnio (o ile tachy może być jakoś unormowana emotka ), serducho mam małe i potrzebuje ono nieco więcej czasu na dostosowanie się do różnych nowych sytuacji, a że teraz Bernard intensywnie przybiera na wadze to ja się czuję słabiej

najlepiej by było utuczyć brzdąca tak by miał 2,5-2,8 kg, nie więcej i rodzić SN

i już gina w tym głowa jak to zrobić emotka

ależ się cieszę, aż się lepiej poczułam ^^

Ja to się boję, że mój bobo to bardziej pod 4kg podejdzie... Ostatnio w 31tyg już ponad 2 kilo miał emotka

u mnie dzidzia w 25tyg 818g to chyba też dużo?

Mój w 20 miał ponad 600g emotka

no to chyba nie tak źle u mnie nie? emotka zresztą... mama duża, tata duży to dziecko nie może być malutkie emotka

Ja niestety też mała nie jestem, a urodziłam się z wagą 2950 emotka I co z tego wyrosło emotka

ja urodziłam się z wagą 2600...a co ze mnie wyrosło? emotka

Haha czyli z małych dzieci duże baby rosną emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4957657 Napisano: 16.01.2012 05:46:01 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

wróciłam od kardio

tachykardia jest, ale bardziej unormowana niż ostatnio (o ile tachy może być jakoś unormowana emotka ), serducho mam małe i potrzebuje ono nieco więcej czasu na dostosowanie się do różnych nowych sytuacji, a że teraz Bernard intensywnie przybiera na wadze to ja się czuję słabiej

najlepiej by było utuczyć brzdąca tak by miał 2,5-2,8 kg, nie więcej i rodzić SN

Ja to się boję, że mój bobo to bardziej pod 4kg podejdzie... Ostatnio w 31tyg już ponad 2 kilo miał emotka

no to chyba nie tak źle u mnie nie? emotka zresztą... mama duża, tata duży to dziecko nie może być malutkie emotka

Ja niestety też mała nie jestem, a urodziłam się z wagą 2950 emotka I co z tego wyrosło emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4957523 Napisano: 16.01.2012 04:37:53 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

wróciłam od kardio

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4957492 Napisano: 16.01.2012 04:17:48 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

wróciłam od kardio

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4957425 Napisano: 16.01.2012 03:43:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kremik Avonu tylko nie wiem skąd emotka No i zestawik bielizny też nie wiem skąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4956266 Napisano: 15.01.2012 10:22:43 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Pokazałam mężowi koszyk Mojżesza i tak mu się spodobał, że już dziś chciał kupić emotka

A mnie się on nie podoba... Kojarzy mi się z nosidełkami jakie były przy wózkach za czasów niemowlęctwa moich sióstr... Mama na ławie takie stawiała w kuchni jak siostry były małe, one sobie w tym spały, kiedy mama obiad gotowała. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4956174 Napisano: 15.01.2012 09:24:43 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Tak to jest jak się trafia taki niekompetentny allegrowicz ;/

Wkurzyłam się wtedy jak nie wiem, bo miałam 100% pozytywnych, prawie 300 komentarzy a tu takie coś... Ale cóż, szkoda zdrowia, z pajacami się do ładu nie dojdzie...

Mam wrażenie że synek mi zaraz między żebrami wyjdzie, tak się dziś wierci...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4956145 Napisano: 15.01.2012 09:04:24 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 dlatego dam pozytywa, bo nie chcę w rewanżu negatywa nawet jako kupująca,eh...

Ja mam na koncie dwa odwetowe mimo iż ktoś nie wykonał dla mnie usługi emotka lub sam nie dopilnował swoich spraw... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4956117 Napisano: 15.01.2012 08:46:17 w Konkursowiczki w ciąży
a ja nie polecam użytkownika/firmy KGMEDIA na allegro... Towar kurierem szedł ponad 2 tygodnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4956113 Napisano: 15.01.2012 08:45:30 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Ten allegrowicz to tech_pl_de- to nie tajemnica.
Licytacja była od 20zł i tylko ja zalicytowałam.
http://allegro.pl....php?item=2029211438
Co jak co,ale zachowała się nie fair!!!
Ale ja się nie denerwuję i napisałam spokojnie, że jak odda pieniądze, to może wystawię jej pozytyw.

No nie ma się co denerwować, zawsze się wśród ludzi znajdą jakieś taborety i nic na to nie poradzisz, ale dziadostwo trzeba tępić... Jako kupująca pierwsza wystawiasz komentarz, jak dasz negatywa to ona ci w odwecie da to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0