Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym dzwoniła do skutku, tak upierdliwe aż w końcu nie traktowaliby mnie jak powietrze...
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że kładą taki nacisk teraz na te bioderka, ja się urodziłam z niewykształconym do końca i gdyby nie to, że mama się kapnęła, że coś ze mną nie tak to teraz bym pewnie kulała...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku będę próbować z pampersami, może potem jesli dziecko okaże się spokojne zajmę się innymi rzeczami.... Aczkolwiek warsztaty pewnie wiedza bezcenna
Nie mam czasu na leżenie w łóżeczku, masa spraw do ogarnięcia, praca inżynierska do napisania itd... Potem może być ciężko. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha nam to ciężko było dojść do ładu Dwa imiona zostały co nam się podobały obojgu (Kamil i Dawid) Mam nadzieję że po porodzie nam się nie odwidzi. No i zmieniłam zdanie, nie chcę jeszcze rodzić bo jakieś paskudztwo mnie bierze (katar się zrobił, pokasłuję), nie chciałabym małego zarazić.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem nie można mieć wszystkiego, a jeśli taki poród (cc) ma być lepszy dla ciebie i dzieciaczka to chyba warto się poświęcić?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie dobrze, jeszcze do porodu masz kawałek czasu, wszystko może sie zmienić
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym córcię nazwała Julianna, wydaje mi się orginalnie, bo nie znam żadnej Julianny. Ale będzie synio, więc Kamilek I chyba się to nie zmieni, bo mój brzuś od kiedy wiem że zamieszkuje w nim chłopiec jest po prostu Kamilkiem
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli sprzedasz swe dzidzi
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się takie sny śniły na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze że jestem
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz się naczytam waszych straszeń i cholera boję się jeszcze bardziej Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha, mój cały zielony na samo wspomnienie o porodzie No i stresuje chyba bardziej niż ja.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się poród śni co noc ;( Dziś nawet umarłam we śnie ;(
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm ja na 8 luty, skurcze już mam od pewnego czasu, ale szyjka dalej długa i zamknięta, chyba nie zapowiada się na szybszy finisz ;( Pojutrze USG zobaczymy ile waży dzidzi.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mam inne wyjście? Weszło to musi jakoś wyjść
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To na kiedy masz termin? Ja w teorii na 8mego, czyli też powinnam urodzić w ciągu 3 tygodni i cholera dygam się! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weź nie strasz nawet
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze nic nie wiadomo, z dziewczynki często chłopcy wychodzą przy porodzie Po prostu na USG chowa się wacuś i tyle
Wyświetl w wątku >>