Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4973408 Napisano: 24.01.2012 03:55:56 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Mnie jakiś error wyskoczył, spróbuję ponownie potem emotka

Hihi paczka od teścia przyszła, a w niej butelki, smoczki, laktator, termometr na podczerwień, sterylizator do butelek i inne gadżety emotka

Chyba masz spoko teścia emotka ja sobie nie wyobrażam żeby mój mi laktator kupił emotka

Gościu w dechę emotka A jaki sernik piecze, to normalnie najlepszy na świecie! Hihi laktator ręczny Aventu z jakimiś pojemniczkami do przechowywania szamy emotka

Eh... Zazdroszczę emotka I smaka na serniczek zrobiłaś że hej...

Robi taki pyycha z bezą i wiórkami na górze... Też mi ślina po pępku ścieka na samo wspomnienie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4973274 Napisano: 24.01.2012 02:49:25 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Hihi paczka od teścia przyszła, a w niej butelki, smoczki, laktator, termometr na podczerwień, sterylizator do butelek i inne gadżety emotka

Chyba masz spoko teścia emotka ja sobie nie wyobrażam żeby mój mi laktator kupił emotka

Gościu w dechę emotka A jaki sernik piecze, to normalnie najlepszy na świecie! Hihi laktator ręczny Aventu z jakimiś pojemniczkami do przechowywania szamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4973111 Napisano: 24.01.2012 01:43:28 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

dianek napisał(a):

nie mogę zaciskać nóg bo jak je złączam to mnie straaaaaaasznie spojenie łonowe boli emotka więc jak będzie sobie chciał wyleźć 29.02 to chyba wylezie... najwyżej będzie miał urodziny co 4 lata emotka

Też jak siedzisz to brzuch masz między nogami? emotka Zawsze mi się z tego śmiać chce bo siedzenie w takim rozkroku źle mi się kojarzy emotka Ale inaczej się u mnie nie da emotka

no
emotka mąż się ze mnie śmieje strasznie emotka ale tak mi wygodnie i tak nic nie boli

jak tylko nogi zbliżam to nie dość że mnie boli to jeszcze Bernard zaczyna mi się odpychać nogami od żołądka, bo chyba mu się ciasno robi.. więc szybko wracam do tego szerokiego układu emotka

Hahaha mam tak samo emotka okrakiem siadam.

beniaminowa napisał(a):

Dziewczyny rozwiązywałyście ten test z Bebiko? Jakiś miś był do wygrania... Zastanawia mnie jedno pytanie... Nie pamiętam jak dokładnie brzmiało ale chodziło o chusty i spacerowanie. Poprawna odpowiedź była taka że dzieci do 5 miesiąca nie nosimy pionowo emotka jak dla mnie to kompletna bzdura... Co o tym myślicie?

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4972978 Napisano: 24.01.2012 01:01:09 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

dianek napisał(a):

5.03

miednica nie dość że boli to jeszcze chrupie, strzela i w ogóle wydaje dziwne odgłosy... może się nie rozpadnie na pół emotka

To szybko Cię zaczęło boleć emotka Mnie tak jak Agusię od paru dni boli... Myślę że to już końcówka emotka

Ja myślę, że my we dwie na dniach znikniemy z forum na chwilę emotka Tak już czuję że to końcówka, a ile potrwa czy tydzień czy dwa czy kilka dni to już inna sprawa, ale w każdym razie już nie daleko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4972932 Napisano: 24.01.2012 12:29:57 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia u nas to mąż na stacjonarnym siedzi, a ja też na lapku sobie klikam a małego nogą kołyszę w wózku heheh. Ostatnio mężulkowi przypomniała się gra Serious Sam i gra hehe, też próbowałam, ale wyszłam z wprawy emotka

My to teraz to w starcrafta 2 gramy lub w league of legends emotka Jeszcze od czasu counter strike emotka Zła matka będę emotka

Odnośnie miednicy to mnie boli od paru dni, że chodzić się nie da... Muszę dziś torbę dopakować do końca, a raczej mężowi kazać pakować. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4972645 Napisano: 24.01.2012 10:22:34 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Mam nadzieję że do czwartku nie urodzę emotka Muszę posprzątać a odkładam to od wczoraj emotka Tłumaczenie mężowi obiecałam zrobić, a na czwartek mam bilety do kina z RMF MAXX na film na który chciałam iść... Chciałabym żeby jeszcze przeziębienie mi przeszło.

Ty masz odpoczywać więc kino dla relaksu jak najbardziej a do sprzątania wygoń męża emotka Choć podobno jak kobieta ma napływ sił do sprzątania to w krótkim czasie urodzi emotka więc skoro ci się nie chce to jeszcze masz czas emotka

Wczoraj mi się chciało, bo drażni mnie ten syf... Mam masakryczną tendencję do zapuszczania mieszkania... W sypialni wszędzie się walają ubrania, w drugim pokoju naczynia, a w kuchni szkoda gadać... Aż się prosi by posprzątać. Mężu co jak co, ale jak na faceta to robi sporo emotka Umie wstawić pranie, odkurzyć mieszkanie, puścić zmywarkę, kurze zetrzeć, więc nie jest źle!

Katar mnie gnębi i pokasłuję ;( Już nie wiem jak się ratować, wyżłopałam cały prenalen, prenatal jem ten grypowy, pije miodzio i cholercia nic nie daje to!

Ja też bałaganiara jestem, moją wadą jest to, że coś borę i nie odkłam i tak się zbiera, potem muszę poświęcić pół godzinki, by kuchnię doprowadzić do porządku i nie wyobrażam sobie jakby zmywary nie było, chyba by mi ze 2h schodziło...w salonie też to jakiś ciuch, to kubek po kawie, a ja łażę i zbieram. Mamy psa to jego piłeczki, kocyki są wszędzie i jeszcze na złość bierze swoją karmę w zęby i wysypuje na dywan i dopiero je....i znów odkurzanie prawie co dzień.

Myślałam, że tylko ja mam nadmierną tendencję do tworzenia, kreowania i szerzenia bałaganu i ogólnego nieładu emotka Aż wstyd kogoś czasem wpuścić emotka

Dlatego nie lubię nie zapowiedzianych gości emotka
Mój mąż też odkurza, pierze, dużo pomaga przy dziecku. Wcześniej miałam więcej czasu na sprzątanie, teraz jest Kubuś i nie da się żyć sterylnie i z netu nie umiem zrezygnować na rzecz sprzątania emotka

Mąż to mi truje, że z nosem w laptopie siedzę emotka A ja się cieszę, że to laptop i w sumie nie wielki bo nawet do kuchni go ze sobą ciągnę emotka Zresztą on nie lepszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4972211 Napisano: 23.01.2012 10:43:34 w Konkursowiczki w ciąży
Kiedyś na katar używałam Aromatolu, na gardło również pomagał, a nawet na kaszel. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4972185 Napisano: 23.01.2012 10:29:28 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Mam nadzieję że do czwartku nie urodzę emotka Muszę posprzątać a odkładam to od wczoraj emotka Tłumaczenie mężowi obiecałam zrobić, a na czwartek mam bilety do kina z RMF MAXX na film na który chciałam iść... Chciałabym żeby jeszcze przeziębienie mi przeszło.

Ty masz odpoczywać więc kino dla relaksu jak najbardziej a do sprzątania wygoń męża emotka Choć podobno jak kobieta ma napływ sił do sprzątania to w krótkim czasie urodzi emotka więc skoro ci się nie chce to jeszcze masz czas emotka

Wczoraj mi się chciało, bo drażni mnie ten syf... Mam masakryczną tendencję do zapuszczania mieszkania... W sypialni wszędzie się walają ubrania, w drugim pokoju naczynia, a w kuchni szkoda gadać... Aż się prosi by posprzątać. Mężu co jak co, ale jak na faceta to robi sporo emotka Umie wstawić pranie, odkurzyć mieszkanie, puścić zmywarkę, kurze zetrzeć, więc nie jest źle!

Katar mnie gnębi i pokasłuję ;( Już nie wiem jak się ratować, wyżłopałam cały prenalen, prenatal jem ten grypowy, pije miodzio i cholercia nic nie daje to!

Ja też bałaganiara jestem, moją wadą jest to, że coś borę i nie odkłam i tak się zbiera, potem muszę poświęcić pół godzinki, by kuchnię doprowadzić do porządku i nie wyobrażam sobie jakby zmywary nie było, chyba by mi ze 2h schodziło...w salonie też to jakiś ciuch, to kubek po kawie, a ja łażę i zbieram. Mamy psa to jego piłeczki, kocyki są wszędzie i jeszcze na złość bierze swoją karmę w zęby i wysypuje na dywan i dopiero je....i znów odkurzanie prawie co dzień.

Myślałam, że tylko ja mam nadmierną tendencję do tworzenia, kreowania i szerzenia bałaganu i ogólnego nieładu emotka Aż wstyd kogoś czasem wpuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4972043 Napisano: 23.01.2012 09:28:25 w Konkursowiczki w ciąży
asik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A próbowałaś inhalacji? Ja przed porodem też sie męczyłam ale piłam Stodal i robiłam inchalacje z soli i przeszło w ciągu 3 dni nie wyobrażałam sobie, siebie na porodówce z zatkanym nosem i kaszlem...

Też sobie nie wyobrażam siebie z zapchanym nosem i kaszlem, co gorsza bałabym się, że na dzień dobry dziecku zaszkodzę dając mu z okazji urodzin jakiś syf ;( Jutro lecę do apteki po stodal, inhalacje jakoś mnie nie przekonują, na katar używam kropli 2 razy dziennie i maści majerankowej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4971967 Napisano: 23.01.2012 09:00:51 w Konkursowiczki w ciąży

agusia147 napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4971921 Napisano: 23.01.2012 08:38:44 w Konkursowiczki w ciąży
Mam nadzieję że do czwartku nie urodzę emotka Muszę posprzątać a odkładam to od wczoraj emotka Tłumaczenie mężowi obiecałam zrobić, a na czwartek mam bilety do kina z RMF MAXX na film na który chciałam iść... Chciałabym żeby jeszcze przeziębienie mi przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4971628 Napisano: 23.01.2012 06:40:40 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

jak ja bylam z malym w szpitalu - nie tym w,ktorym rodzilam to jak w sloiczku bylo 90ml a maly zjadl 10ml to tak czy tak do kosza, nie bylo mowy o odgrzewaniu

Jak widać byłaś w cywilizowanym szpitalu. bo u mnie baby z noworodków jakieś dziwne z tym mlekiem były...za swoje je nie kupowały żeby chytrzyć.

panie dawaly mleczko i butelki nuka - jednorazowe , jalowe. Smoczki osobno - ale te w szafce na kluczyk emotka widocznie babeczki braly sobie butelki i smoczki jednorazowe hurtem a tak,bez smoczkow juz nie bo po co .

Bo ludziska to pazerne są ;( A szkoda, życie byłoby łatwiejsze gdyby ludzie tacy nie byli...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4971370 Napisano: 23.01.2012 04:25:14 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

HeHe emotka
Wszędzie jest chemia i nie da jej się całkowicie uniknąć, aczkolwiek ja staram się jak najwięcej unikać, a jak skończę karmić cycem znów powróci cola i fast- foody <mniam>

Swoją drogą zjadłabym czizburgera! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4971093 Napisano: 23.01.2012 02:05:20 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

grusia napisał(a):

To grozne, tamto grozne ... na coś trzeba umrzec no nie emotka

Dokładnie emotka emotka emotka na co nażley uważać to należy ale bez przesady nie popadajmy w paranoje emotka

emotka emotka

No niby tak emotka Byleby nie za młodo! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4970828 Napisano: 23.01.2012 12:05:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Dove z konkursu świątecznego na FB, poleconym, pudełko z zestawu w stanie opłakanym, cud, że kosmetyki w całości i niczego nie brakuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4970774 Napisano: 23.01.2012 11:39:35 w Konkursowiczki w ciąży
ewachem napisał(a):

grusia napisał(a):

Agusia zobaczymy czy Ciebie nie dopadnie czasem takie lenistwo i czy nie podgrzejesz starszemu dziecku mleka w mikrofali emotka Ja podgrzewam czasem starszemu i sie z tym nie kryje - jesli ktos uwaza ze to lenistwo,trudno - polecam mu dwojke dzieci gdzie np jedno placze bo brzuszek boli a drugie chce mleko do platkow na sniadanie bo glodne ,a na domiar zlego caly dom na glowie.Raczej nie mam czasu stac wtedy przy garnuszku i czekac az mleko raczy sie zagrzac.Takze widac ja tez jestem leniwa emotka Trzeba pamietac ze niektore wynalazki maja nam ulatwiac zycie a nie zyc za nas takze od podgrzanego mleka w ten czy inny sposob od czasu do czasu nikt nie umrze ani od razu nie wiem raka nie dostanie.

podpisuje sie rowniez emotka

Nie mam mikrofali i mieć nie zamierzam emotka Do podgrzewania mam podgrzewacz elektryczny.

mooniq82 napisał(a):

dianek napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

Cześć kobietki emotka Na pewno to już kiedyś było ale mam nadzieję,że nie obrazicie się iż o to pytam emotka Jakich proszków do prania używałyście/używacie? I jakie płyny?

ja piorę w dzidziusiu teraz Bernardowe rzeczy, ale za kilka dni przychodzą co mnie kule piorące i będę tylko w kulach prać (bo bardzo tanio, bardzo skutecznie i wody po praniu będę mogła do kwiatków używać - a trochę ich mam emotka )

miałam prać w Lovelli bo podobno dobra, ale po użyciu próbki, którą mi kiedyś przysłali okazało się że mąż ma na Lovellę uczulenie... więc sobie odpuściłam, wybrałam Dzidziusia w którym prawie nic nie ma, ale jakoś pierze emotka

a co na to Bernard to się okaże jak się urodzi emotka

ja kupiłam lovele i wczoraj dzidziusia mam nadzieję,że jak moje dziecko się urodzi nie będzie miało uczulenia emotka a płyny jakieś używacie?

Mówisz o takich do płukania? Ja słyszałam od położnych żeby pod żadnym pozorem nie używać takowych!

Grusia Świetne emotka

Dziewczyny ale podobno nie trzeba robić krwi na żółtaczkę jeśli masz gdzieś zaświadczenie że byłaś na nią szczepiona! A to jak raz powinno być wpisane w książeczce zdrowia, lepiej poszukajcie zamiast się niepotrzebnie kłuć...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4970671 Napisano: 23.01.2012 11:00:54 w GFK
ehh i znowu 10 punktów... za remonty... Chyba nie docenili moich płytek ceramicznych... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4970652 Napisano: 23.01.2012 10:53:48 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

wodzie nic się nie dzieje
z mikrofalą jest problem praktycznie tylko taki że rozbija cząsteczki białek, przestają się normalnie trawić, czasem dochodzi do mutacji i takie zmutowane białka się wchłaniają i dalej nie wiadomo co się z nimi dzieje, konsekwencje pewnie wyjdą za 20-30 lat

woda to woda, białek tam za bardzo nie ma, więc nie ma się co przejmować emotka

Szwagierka synowi mleko na kakao w mikrofali podgrzewa... Z czystego lenistwa oczywiście, bo nie chce jej się brudzić garów i stać przy tradycyjnej kuchence...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4970638 Napisano: 23.01.2012 10:48:41 w Wkurza mnie...

Zależy jaki specjalista, mojej matce w klinice w Zabrzu kardiologa na czerwiec oferowali, mimo iż się tam leczy od kilku lat...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4970225 Napisano: 22.01.2012 10:52:31 w Wkurza mnie...
magdus8 napisał(a):

magdus8 napisał(a):

przecież Orsay był do 20.01

https://www.e-kon...rticles-2-90456.html

jednak w regul jest do 22 emotka

A wyniki chyba do 13.02... Żal jakiś emotka
Ktoś kto wklejał konkurs miał fantazję, bo zamiast firmy Orsay wyszło Osray emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0