Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Robi taki pyycha z bezą i wiórkami na górze... Też mi ślina po pępku ścieka na samo wspomnienie
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gościu w dechę A jaki sernik piecze, to normalnie najlepszy na świecie! Hihi laktator ręczny Aventu z jakimiś pojemniczkami do przechowywania szamy Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha mam tak samo okrakiem siadam.
Mnie jakiś error wyskoczył, spróbuję ponownie potem
Hihi paczka od teścia przyszła, a w niej butelki, smoczki, laktator, termometr na podczerwień, sterylizator do butelek i inne gadżety
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że my we dwie na dniach znikniemy z forum na chwilę Tak już czuję że to końcówka, a ile potrwa czy tydzień czy dwa czy kilka dni to już inna sprawa, ale w każdym razie już nie daleko Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My to teraz to w starcrafta 2 gramy lub w league of legends Jeszcze od czasu counter strike Zła matka będę
Odnośnie miednicy to mnie boli od paru dni, że chodzić się nie da... Muszę dziś torbę dopakować do końca, a raczej mężowi kazać pakować. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż to mi truje, że z nosem w laptopie siedzę A ja się cieszę, że to laptop i w sumie nie wielki bo nawet do kuchni go ze sobą ciągnę Zresztą on nie lepszy Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że tylko ja mam nadmierną tendencję do tworzenia, kreowania i szerzenia bałaganu i ogólnego nieładu Aż wstyd kogoś czasem wpuścić Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też sobie nie wyobrażam siebie z zapchanym nosem i kaszlem, co gorsza bałabym się, że na dzień dobry dziecku zaszkodzę dając mu z okazji urodzin jakiś syf ;( Jutro lecę do apteki po stodal, inhalacje jakoś mnie nie przekonują, na katar używam kropli 2 razy dziennie i maści majerankowej.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj mi się chciało, bo drażni mnie ten syf... Mam masakryczną tendencję do zapuszczania mieszkania... W sypialni wszędzie się walają ubrania, w drugim pokoju naczynia, a w kuchni szkoda gadać... Aż się prosi by posprzątać. Mężu co jak co, ale jak na faceta to robi sporo Umie wstawić pranie, odkurzyć mieszkanie, puścić zmywarkę, kurze zetrzeć, więc nie jest źle!
Katar mnie gnębi i pokasłuję ;( Już nie wiem jak się ratować, wyżłopałam cały prenalen, prenatal jem ten grypowy, pije miodzio i cholercia nic nie daje to!
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ludziska to pazerne są ;( A szkoda, życie byłoby łatwiejsze gdyby ludzie tacy nie byli...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą zjadłabym czizburgera! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby tak Byleby nie za młodo! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mam mikrofali i mieć nie zamierzam Do podgrzewania mam podgrzewacz elektryczny.
Mówisz o takich do płukania? Ja słyszałam od położnych żeby pod żadnym pozorem nie używać takowych!
Grusia Świetne
Dziewczyny ale podobno nie trzeba robić krwi na żółtaczkę jeśli masz gdzieś zaświadczenie że byłaś na nią szczepiona! A to jak raz powinno być wpisane w książeczce zdrowia, lepiej poszukajcie zamiast się niepotrzebnie kłuć...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szwagierka synowi mleko na kakao w mikrofali podgrzewa... Z czystego lenistwa oczywiście, bo nie chce jej się brudzić garów i stać przy tradycyjnej kuchence...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy jaki specjalista, mojej matce w klinice w Zabrzu kardiologa na czerwiec oferowali, mimo iż się tam leczy od kilku lat...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wyniki chyba do 13.02... Żal jakiś
Ktoś kto wklejał konkurs miał fantazję, bo zamiast firmy Orsay wyszło Osray
Wyświetl w wątku >>