Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A narzekał? Niech się cieszy tym co masz Ty mogłabyś chcieć, żeby on miał coś większego A jak poród? Jak szpital? Jakieś fotki maleństwa? Więcej danych technicznych? Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u nas chrzciny się udały. W lokalu dużo fajniej niż w domu i stresować się niczym nie trzeba. Jutro wrzucę jakieś fotki na fejsa bo mała wyglądała na prawdę jak aniołek. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u nas chrzciny się udały. W lokalu dużo fajniej niż w domu i stresować się niczym nie trzeba. Jutro wrzucę jakieś fotki na fejsa bo mała wyglądała na prawdę jak aniołek. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, w pociągu doliczają sobie chyba 10zł opłaty manipulacyjnej. Kiedyś jechałyśmy z siostrą i okazało się, że ma za "tani" bilet - zła zniżka i brakowało 8 zł, a zapłaciła 18... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie słodkie jak nie wiem, że taki maluch a w sumie rozumie, że małej się źle dzieje. No i że umiał sobie od ust cukierka odebrać - mało które dziecko potrafi.
Odnośnie kąpieli my żadnych leżaczków nie mamy i przy młodym też nie mieliśmy. Wanienkę zaś musimy chyba zakupić, bo ostatnią rozwaliły nam koty biegające po balkonie... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz już do rany przyłóż chłopak. Nauczył się, że siostry się nie paca po buzi. Teraz przychodzi ją głaskać i pocieszać jak płacze. Ostatnio jej nawet kawałek ciasta przyniósł jak płakała i cukierka swojego jej oddać chciał. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w szpitalu nie dawali spać. Ciągle na zapisy ktg wołali: najpierw rano o 5:00, potem po śniadaniu około 10:00, potem po obiedzie około 15:00 i ostatnie o 23:00... Ale i tak się wybyczyłam jak na jakichś wakacjach
Odnośnie kosmetyków to u nas rządzi Johnsons Baby i Nivea.
Aaaaa jutro mamy chrzest małej, a ja taka nieprzygotowana Paznokcie niepomalowane Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki. Jest w bazie? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzę, że te podstawówkowe gabinety rządzą... Też mam ten uraz i od czasów wczesnej podstawówki - kiedy to jeszcze mleczaki były - nie byłam u dentysty, a wyraźnie czuję iż mam dziurę w zębie bo boli na słodkie. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sąsiadki córa biedna sina się urodziła z bezdechem - przenoszona dwa tygodnie.
Lepiej iść z dobrym nastawieniem na poród. Poszłam z optymistycznym nastawieniem i szybko poszło, szybko wyszłyśmy, wszystko było ok, a salę porodową widziałam 30min - w tym 20 minut pod ktg, a ostatnie 8 to było parcie. Więc jak tylko lekarz rzucił hasło, że dziecko duże i że następnego dnia może mnie przyjąć na oddział to poleciałam jak na skrzydłach. I cieszę się, że to zrobiłam, bo inaczej bym chyba do szpitala nie zdążyła Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyluzuj, to ja sama się prawie prosiłam o przyjęcie do szpitala, żeby już urodzić, a ty chcesz się stawiać I się urodziła malutka sama Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem waszego halo! Przecież nikt nie napisał, że pije w ciąży tylko że ma ochotę Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogółem: genetyka a gusta muzyczne Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na koniec rozlosuję jakieś pierdółki. A, że mężowi potrzebne to do doktoratu to mówi, że dołoży od siebie coś ekstra. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na koniec rozlosuję jakieś pierdółki. A, że mężowi potrzebne to do doktoratu to mówi, że dołoży od siebie coś ekstra. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly wiem, ale wszystkim się opierdal niezły ode mnie dostał, dawno się tak nie wkurzyłam - bo jak tak można, troje dorosłych siedzi i nie widzą co robi młody? Wkurza mnie, że muszę ciągle wszystkim przypominać, że drzwi od kuchni i od kibla się zamyka! Wyświetl w wątku >>