Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Beniaminowa czekamy na jakieś radosne info
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to sie tylko porodu dygam, a mianowicie, że zaboli
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo sprowokować wypadek Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe mój teściu twierdzi, że ich rodzinie płynie błękitna krew nawet
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tatusia przed faktem dokonanym Możesz dziurawić gumki, nie łykac tabletek itp No i wmówić, że wypadek przy pracy Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, że mają taki kontakt Bo Twój synek mógłby czuć się wyobcowany, w sumie on najstarszy. Ja mam siostry młodsze 4 i 6 lat i nie miałam tego kontaktu... Teraz jest lepiej, ale kiedyś one wszędzie we 2 śmigały. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dzieci przecież z tego wyrastają A to takie słodkie jak się potem zdjęcia ogląda
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zamiast chcieć to se zrób Chyba wiesz jak Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duże bobo, ale jakie szczęsliwe A to chyba najważniejsze nie? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla każdej matki jej własne bobo jest najcudowniejsze, najmądrzejsze itp
No JAPACZE chętnie na takie maleństwa, i to wcale nie dlatemu że jakiś pedofil ze mnie, to tak samo jak lubię małe pieski, kotki, myszki, misie panda i inne maleństwa To takie rozczulające...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie nie działa link Katrin ;(, za to Twój Emanuelo słodziak, tak samo synek Anavy
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie się tego boję, że będzie ciekawie. Cholera a powinna znormalnieć, w końcu to już 7my jej wnuk...
Dziewczyny która z was ma ochotę wymienić się numerami telefonu?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja zaś ma w drugą stronę, totalne w cenzurawłażenie, co jeszcze gorsze jest od braku zainteresowania, bo ciągle dzwoni, pyta o zdrowie itp... Ale to cholernie upierdliwe... A jeszcze szlag mnie trafia jak wyskakuje z tekstem, że bardzo lubi niemowlęce tyłeczki... całować...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie grozi tylko natłok teściów, reszta rodziny urlopów nie dostanie I chwała za to... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorzej, że mężu sam swemu ojcu zakabluje, a jak zakabluje to to już pójdzie lawinowo... A ja cholera chcę święty spokój, a nie upierdliwstwa... I pierwsze co to poproszę o znieczulenie, jak nie dla samej siebie to na złość teściowej Co do rodzenia na leżąco to nie wiem co o tym sądzi, nie zamierzam jej o to pytać. Będę rodzić tak, aby mnie było wygodniej i aby mnie mniej bolało, no i żeby trwało to krócej...
Wyświetl w wątku >>