Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4979038 Napisano: 27.01.2012 10:29:51 w Konkursowiczki w ciąży
Dianek groźna mina, brak obiadu i zero współczucia, niech się sam pomęczy. Dobrze, że mój ma alkowstręt. Czasem na wakacjach tylko piwo wypije... Ostatnio na 18tce jego siostrzeńca tylko lampkę szampana wypił i to nie do końca bo stwierdził, że ohyda emotka

Beniaminowa czekamy na jakieś radosne info emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978587 Napisano: 26.01.2012 10:03:44 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela24 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Po dobroci się często nie da z chłopem emotka

no myślę że się jakoś da bo rok temu mówił kategoryczne nie a teraz mówi tak za rok - więc jest postęp wg mnie emotka
a wiesz wolałabym aby to była nasza decyzja a nie moja
tyle że co ja na to poradzę jak instynkt wzywa ?
poza tym trochę się boje emotka wiem jak panikowałam nad młodym i niby przy kolejnym tak się nie panikuje ale ja wiem że jestem nadzwyczajna w tej swojej panice emotka

Ja to sie tylko porodu dygam, a mianowicie, że zaboli emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978570 Napisano: 26.01.2012 09:59:07 w Konkursowiczki w ciąży
Po dobroci się często nie da z chłopem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978568 Napisano: 26.01.2012 09:58:41 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela24 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

agusia147 no wiem wiem - no ale jeszcze tatusia namówić na dzidzi a t już takie proste nie będzie

benasia nie napisałam że ma grube emotka tylko no urocze no (wcześniej pisałam że rozczulają mnie nóżki i rączki takie malusie)

pamiętam jak mój miał takie maluśkie uj nawet fotki robiliśmy malutkich rączek na tle wielkich (męża) emotka

Tatusia przed faktem dokonanym emotka Możesz dziurawić gumki, nie łykac tabletek itp emotka No i wmówić, że wypadek przy pracy emotka

hihi no niby tak ale to świństwo jest - wolę dać sobie czas i go przekonywać tak po dobroci emotka

Albo sprowokować wypadek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978553 Napisano: 26.01.2012 09:54:34 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

I tu mój niunio:
http://www.fotosi...ab881e9449daa50.html

księciunio śpi po królewsku emotka
widać zadowolony

A na nazwisko ma Król emotka emotka emotka emotka emotka emotka
coś jednak w tym nazwisku jest... heheh

Hehe mój teściu twierdzi, że ich rodzinie płynie błękitna krew nawet emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978546 Napisano: 26.01.2012 09:52:51 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela24 napisał(a):

agusia147 no wiem wiem - no ale jeszcze tatusia namówić na dzidzi a t już takie proste nie będzie

benasia nie napisałam że ma grube emotka tylko no urocze no (wcześniej pisałam że rozczulają mnie nóżki i rączki takie malusie)

pamiętam jak mój miał takie maluśkie uj nawet fotki robiliśmy malutkich rączek na tle wielkich (męża) emotka

Tatusia przed faktem dokonanym emotka Możesz dziurawić gumki, nie łykac tabletek itp emotka No i wmówić, że wypadek przy pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978538 Napisano: 26.01.2012 09:50:24 w Konkursowiczki w ciąży
onlyrybka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mój Kubuś:
http://www.fotosi...4a1c9cf96553b6d.html

o również uroczy
emotka
tylko ochoty na maluszki tymi fotkami robicie

mój malutki 5 lat temu tak wyglądał
http://www.fotosi...dc8f4bf400e01ae.html
a teraz to już duży chłop z niego ale rodzeństwa nie chce jak pytamy - bo on sam chce być kochany

Mój syn miał 5 lat jak na świecie pojawiła się jego siostra, tylko po co mu siostra jak on chciał brata emotka Zazdrość na początku była ogromna o tego maluszka, który prawie ciągle był przy mnie - karmiłam tylko piersią pierwsze 6 m-cy, żadnych herbatek, kaszek, zupek.
Gdy córka miała 9 m-cy zaszłam w kolejną ciążę.
Karmiłam piersią córkę będąc w ciąży z kolejnym dzieckiem - lekarz nie widział przeszkód. Później znów karmienie najmłodszej emotka

Z perspektywy czasu uważam, że dziecko jedno po drugim to fajna sprawa, między córkami jest niecałe 2 lata różnicy.
Trzecie dziecko wchodzi do rodziny prawie niezauważalnie.

Teraz syn ma 10 lat, siostry kocha, one jego - aby zawsze tak się kochali emotka Cała trójka jest bardzo blisko. Jak brat wraca ze szkoły to to jest mega pisk i ściskanie emotka

Super, że mają taki kontakt emotka Bo Twój synek mógłby czuć się wyobcowany, w sumie on najstarszy. Ja mam siostry młodsze 4 i 6 lat i nie miałam tego kontaktu... Teraz jest lepiej, ale kiedyś one wszędzie we 2 śmigały. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978522 Napisano: 26.01.2012 09:44:52 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

benasia ale ma nóżki uuuuuuuu byście mnie teraz widziały taka uhahana przed kompem z bananem n twarzy jaaaaaa chce szkraba malusiego

oj tam nóżek grubych nie ma -takie wyszły na zdj emotka
gdybyście widzieli jego 3 miesiące starszej kuzynki nózki to dopiero - same szyneczki i fałdki emotka emotka

Ale dzieci przecież z tego wyrastają emotka A to takie słodkie jak się potem zdjęcia ogląda emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978508 Napisano: 26.01.2012 09:38:32 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela24 napisał(a):

benasia ale ma nóżki uuuuuuuu byście mnie teraz widziały taka uhahana przed kompem z bananem n twarzy jaaaaaa chce szkraba malusiego

To zamiast chcieć to se zrób emotka Chyba wiesz jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978505 Napisano: 26.01.2012 09:37:26 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

benasia napisał(a):

sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

No i wy też się NAPACZYCIE emotka Bo ja POPACZAŁAM na wasze emotka

Ha, ha emotka
Ja też POPACZAŁAM. Ślicznych macie synusiów! Ja poczekam na maleństwo i wstawię zdjęcia moich kobietek, urozmaicenie będzie emotka

to zanim pojawią się dziewuszki to jeszcze Mikulek po kąpieli emotka
http://www.fotosi...c463dca7104ff8a.html

słodziak:)

dzięki
emotka
wszystkie te maluszki są takie śliczne emotka
a chyba Mikulek przoduje w wielkości w swoim wieku chociaż urodził się przed terminem emotka

Duże bobo, ale jakie szczęsliwe emotka A to chyba najważniejsze nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978499 Napisano: 26.01.2012 09:35:04 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

agusia147, katrin22 dzięki - ale teraz już jest duży pyskuje i całuje się z koleżankami w przedszkolu ( no i oczywiście znosi wszystkie wirusy - tyle tego tam w powietrzu mają a on się jeszcze całuje emotka )

anava - mój mąż ma 5 rodzeństwa i niestety podziela zdanie syna - nie chcę drugiego malucha

benasia - uroczy maluszek
jeszcze jedna da fotki i mąż nie będzie miał prawa głosu w sprawie drugie dziecko

jakie maluszki są urocze - mnie bardzo stópki i rączki rozczulają

emotka

a dziewczyny miałyście takie hm... niedowierzanie jak się dziecko urodziło no że jest takie idealne że ma takie doskonałe rączki nóżki, nosek, uszka no że takie jest hm.. dopracowane ? nie wiem jak to opisać ale jak mój mały się urodził to jakaś jakaś byłam dziwna że jest że wszystko OK że ma wszystko na miejscu i że ogólnie nie mogłam jakoś pojąć tego cudu narodzin emotka

Ja się cały czas gapię na swoje bobo i uważam, że jest najpiękniejszy, pewnie każda matka tak ma emotka
A jak śpi to schrupałabym go normalnie, ale spokojnie wszystko jest w granicach rozsądku, bo tylko czekam aż mąż wróci i wciskam mu małego, by choć na moment na neta wejść
emotka emotka

Dla każdej matki jej własne bobo jest najcudowniejsze, najmądrzejsze itp emotka

sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

No i wy też się NAPACZYCIE emotka Bo ja POPACZAŁAM na wasze emotka

Ha, ha emotka
Ja też POPACZAŁAM. Ślicznych macie synusiów! Ja poczekam na maleństwo i wstawię zdjęcia moich kobietek, urozmaicenie będzie emotka

No JAPACZE chętnie na takie maleństwa, i to wcale nie dlatemu że jakiś pedofil ze mnie, to tak samo jak lubię małe pieski, kotki, myszki, misie panda i inne maleństwa emotka To takie rozczulające...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978466 Napisano: 26.01.2012 09:21:43 w Konkursowiczki w ciąży
No i wy też się NAPACZYCIE emotka Bo ja POPACZAŁAM na wasze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978442 Napisano: 26.01.2012 09:14:25 w Konkursowiczki w ciąży
Ale te dzieciaczki słodkie emotka Jak się moje urodzi to zapewne zaraz wrzucę fotki na fejsa via mobile phone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978425 Napisano: 26.01.2012 09:10:32 w Konkursowiczki w ciąży
Katrina a jak Cię znaleźć na FB? Masz mnie może w znajomych? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978419 Napisano: 26.01.2012 09:08:10 w Konkursowiczki w ciąży
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mój Kubuś:
http://www.fotosi...4a1c9cf96553b6d.html

o również uroczy
emotka
tylko ochoty na maluszki tymi fotkami robicie

mój malutki 5 lat temu tak wyglądał
http://www.fotosi...dc8f4bf400e01ae.html
a teraz to już duży chłop z niego ale rodzeństwa nie chce jak pytamy - bo on sam chce być kochany

A mnie nie działa link Katrin ;(, za to Twój Emanuelo słodziak, tak samo synek Anavy emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978409 Napisano: 26.01.2012 09:03:30 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 -ale masz troskliwą teściową i jeszcze narzekasz emotka
Oj będziesz mieć jakby to ładnie ująć- ciekawie.

Przypomniała mi się moja ostatnia rozmowa (chodziło o pupę Kubusia, która była lekko odparzona)z teściową, która mówi, że ona swojego synka młodszego (brata mojego męża) po każdym siknięciu w tetrę myła wodą i on nie miał odparzeń (ot jaka mądra emotka ), a ja do niej z tekstem:
- Przecież ja też wycieram po zmianie pieluchy, nie wyobrażam sobie jak można nie wytrzeć, przecież to normalne.
Po tym tekście noż w powietrzu wisiał emotka
atmosfera cudoowna.
Po wyjściu teściowej tekst mojego męża- bezcenny:
- To mnie w takim razie nie myła po sikaniu emotka emotka emotka

Właśnie się tego boję, że będzie ciekawie. Cholera a powinna znormalnieć, w końcu to już 7my jej wnuk...

Dziewczyny która z was ma ochotę wymienić się numerami telefonu?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978365 Napisano: 26.01.2012 08:42:49 w Konkursowiczki w ciąży
Anava Antoś to śliczne imię jest emotka Nie przejmuj się docinkami. My się z rodzicami drażnimy że nazwiemy dziecko Spartakus Leonidas emotka Miny są bezcenne! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978362 Napisano: 26.01.2012 08:41:19 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

anava napisał(a):

agusia147 - jak byłam w ciąży teście mieli mnie głęboko gdzieś (jak się czuję itd.)
najgorsze jest teraz to, że mały ma prawie 3 miesiące i przypisują sobie do niego takie prawa że mnie złość bierze za każdym razem jak się z nimi widzę
jak do nich pojedziemy to nawet teściowa się mnie nie zapyta czy może małego, słyszę tylko daj mi go, potem bierze gotowe mleko (które mam tylko na wszelki wypadek) i go karmi, cały czas nosi, po rączkach całuje...

jak kiedyś nie wytrzymam to powiem, że jak tak dalej będzie robić to zobaczy go dopiero na jego komunii emotka

a i jeszcze na chrzcianch ostatnio teść publicznie powiedział do mnie i męża, że trzeba było normalne imię dziecku dać a nasz mały to Antoś ;/

potem jeszcze się mnie zapytał czy w ciąży znów nie jestem, bo mam brzuch ( cenzura - niespełna 3 miesiące temu dziecko urodziłam)

też mam dosyć już tego wszystkiego

Moja zaś ma w drugą stronę, totalne w cenzurawłażenie, co jeszcze gorsze jest od braku zainteresowania, bo ciągle dzwoni, pyta o zdrowie itp... Ale to cholernie upierdliwe... A jeszcze szlag mnie trafia jak wyskakuje z tekstem, że bardzo lubi niemowlęce tyłeczki... całować...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978292 Napisano: 26.01.2012 08:06:30 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Ja pamiętam pielgrzymki odwiedzających w szpitalu. Położna setki razy powtarzała, że w sali mogą przebywać tylko dwie osoby, a i tak nikt nie słuchał. Na sali noworodki i tatusiowie lub wujowie pod wpływem lub zaraz po papierosku emotka
Ja byłam w sali 2 osobowej i umówiłyśmy się ze współlokatorką tylko na mężów do pomocy emotka

Mnie grozi tylko natłok teściów, reszta rodziny urlopów nie dostanie emotka I chwała za to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4978270 Napisano: 26.01.2012 07:54:32 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

agusia - ja nie zamierzam nikomu mówić kiedy dokładnie rodzimy
mamy plan po cichu pojechać i nie mówić nawet gdzie emotka jakiś czas po fakcie pójdą smski

przy okazji poinformujemy, że pierwsze odwiedziny planujemy po 3-4 tygodniach i że będziemy zapraszać telefonicznie emotka

wcześniej nikomu drzwi nie otworze - nie ważne czy to będzie mama, teściowa, ciotka czy pies sąsiada...

obrażać się mogą do woli - obrażali się już 100 razy, zawsze im szybko przechodziło to i teraz im przejdzie emotka

co do znieczulenia i jego szkodliwości... teściowa chyba ci zazdrości po prostu że masz możliwość zażyczyć sobie takie i pierdoły Ci opowiada emotka może jeszcze twierdzi, że rodzenie na leżąco jest najlepsze, a inne pozycje są szkodliwe ?;)

a co do oksy - ja się nie zgadzam na podanie mi tego czegoś - albo rodzę w pełni SN bez żadnej chemii albo idziemy na stół, powikłań po oksy nie chcę - ani fizycznych, ani psychicznych

w dodatku oksytocyna nie jest na liście środków ratujących życie lub zdrowie więc jeśli jej nie chcemy to nie mają prawa jej podać, za to mogą zastosować inne metody wywoływania skurczy (naturalne, łagodniejsze) emotka

Gorzej, że mężu sam swemu ojcu zakabluje, a jak zakabluje to to już pójdzie lawinowo... A ja cholera chcę święty spokój, a nie upierdliwstwa... I pierwsze co to poproszę o znieczulenie, jak nie dla samej siebie to na złość teściowej emotka Co do rodzenia na leżąco to nie wiem co o tym sądzi, nie zamierzam jej o to pytać. Będę rodzić tak, aby mnie było wygodniej i aby mnie mniej bolało, no i żeby trwało to krócej...
Wyświetl w wątku >>
0 0