Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 6 do 20 lutego. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi rodzice palą ekogroszkiem w piecu i jak tato zapełni zasobnik w piecu tak ma cały tydzień spokoju. A i koszta nie wychodzą koszmarnie.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam cały brzuch w panterkę a rozstępy się porobiły niedawno. Mam nadzieję, że już niedługo się rozpakuję, a potem wsio wróci do normy. Bo mam załamkę a nic nie pomaga.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika, mój też mi nie pozwolił bawić się w doktora house i stawiać sobie diagnoz szukając rzeczy w internecie. W sumie ma rację, szkoda tylko, że jak go brzuch tylko zaboli to leci robić stos badań (ostatnio za prawie 600zł) i wtedy dopiero sam się diagnozuje Jak ostatnim razem tak było (ze trzy miesiące temu) to przez tydzień mi zrzędził, że on to chyba synka nie zobaczy A wspomnę, że na badaniu mu OB tylko wyszło podwyższone
Mnie się marzy domek, ale dopiero co mieszkanie kupiliśmy rok temu. Na razie musi nam starczyć te 50mkw z balkonem co ma prawie 20 metrów. Chyba domek będzie musiał poczekać kilka lat. Auto wymieniliśmy w listopadzie, bo ze starym zaczynały się robić kłopoty, niestety po tym ostatnim zostało jeszcze 10tysięcy kredytu do spłacenia ;( Ehh czemu nic nie może być proste? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh jak mnie dawno w górach nie było, a jestem chora na Krynicę Górską. Fajnie że ostatni rok był dla was udany Oby ten był również dla nas wszystkich dobrym rokiem. A jak duży macie dom? 2 pokoje do zrobienia to chyba już nie dużo na tle całego domu? Sami remontujecie? My nasze mieszkanie całkowicie sami wyremontowaliśmy. Może nie jest mega idealnie pod linijkę, ale nam pasuje.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bozia nie dała nam na razie zginąć, a tyle było ku temu okazji, problemów finansowych itp. Czasem tak kiepsko że na rachunki ledwie było. Więc oby tak dalej. Hihi teraz na wakacje odkładać trzeba, mam nadzieję, że przy dzidzi odkładanie nie będzie takie trudne.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję W sumie ten czas tak leci. Jeszcze nie dawno lato było, a już niedługo kolejne Wakacje nad morzem już zarezerwowaliśmy Mężu od tego semestru na uczelni pracę dostał Jest faajnie. Mam nadzieję, że na dniach bobo do nas wyjdzie i nie będzie płaczkiem. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe jak to u nas będzie, fajne były zabawy bez zabezpieczeń, taki spontan... A na gumki wszelkiej maści mam mega uczulenie, po tabletkach tyję, a plastrów nie wolno lepić póki się karmi.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie macie jakichś hmm urazów psychicznych czy coś takiego? Czy ćwiczenie nie kojarzy wam się z kolejną ciążą? Słyszałam od znajomej że różnie to bywa.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w 7/8 tc zobaczyłam maleństwo i jego bijące serduszko. Ehh niezapomniane uczucie.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Się urodzi, i okaże się, że mam czas na zabawy z pieluszkami to może popróbuję. Wtedy się zgłoszę do Ciebie Dianek z prośbą o zmiksowanie jakiegoś uniwersalnego zestawiku
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też wieeelkie pudło ;( Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm nie pomyślalam o tym, że rzepy hałas generują, dzięki za wskazówkę.
To super! Tylko cieszyć się i korzystać póki możesz
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oddane Martu18 baw się dobrze
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie termometr -20 pokazuje.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że są metalowe A te rzepy? A jak różnica w cenie?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek a według ciebie lepsze są na rzepy czy na napy? Które lepiej trzymają? Czy rzepy się nie zabrudzą? No i czy napy nie będą rdzewiały od prania?
Wyświetl w wątku >>