Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4989849 Napisano: 02.02.2012 01:43:37 w Rossmann
ania1234 napisał(a):

minia napisał(a):

był ostatnio konkurs wygywało sie szczotki jonizujące - od kiedy mozna je bylo odbierac?

O ile dobrze pamiętam to od 6.02

Od 6 do 20 lutego. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4989787 Napisano: 02.02.2012 01:05:05 w Konkursowiczki w ciąży
19790411 napisał(a):

Teraz są piece z zasobnikiem, można do kotłowni nie zaglądać kilka dni, a przy łagodnej ziemie nawet ponad tydzień emotka

Moi rodzice palą ekogroszkiem w piecu i jak tato zapełni zasobnik w piecu tak ma cały tydzień spokoju. A i koszta nie wychodzą koszmarnie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4989542 Napisano: 02.02.2012 11:21:59 w Konkursowiczki w ciąży
Moi teściowie mieszkają w małym mieście pod Wrocławiem - Świdnicy. Niby miasto, ale i tak sąsiedzi są wścibscy, więc to nie tylko na wsiach... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4989540 Napisano: 02.02.2012 11:19:40 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

sandra1 napisał(a):

Witam emotka jak sobie radzicie z rozstępami w ciąży? jakie balsamy stosujecie?

Szczotka i masowanie okolić narażonych na rozstępy po prysznicem do tego krem ZIAJA na rozstępy emotka W tamtej ciąży rozstępy pojawiły się chyba 2 tygodnie przed porodem ale na szczęście po porodzie po paru miesiącach ślad po nich zaginął emotka

Ja mam cały brzuch w panterkę a rozstępy się porobiły niedawno. Mam nadzieję, że już niedługo się rozpakuję, a potem wsio wróci do normy. Bo mam załamkę a nic nie pomaga.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4989336 Napisano: 02.02.2012 09:38:48 w Konkursowiczki w ciąży

grusia25 napisał(a):

rachel napisał(a):

grusia25 napisał(a):

O ale napisałyście postów emotka ale wszystko przeczytałam emotka ja od soboty się kurowałam dorwał mnie chyba jakiś wirus gardło bolało i katar lał mi się strumieniami, ale herbatki z cytrynką dały radę emotka tylko wczoraj musiałam iść na badania morfologia + mocz no i morfologia idealna natomiast znowu ten cholerny mocz emotka wyszło mi Urobilinogen - 35 umol/l i leukocyty znowu podskoczyły 5-8 wpw emotka Kurczę martwi mnie ten Urobilinogen- coś wiecie na ten temat emotka emotka emotka co prawda idę dzisiaj na wizytę po 18.00 ale strasznie się denerwuje bo wyczytałam ,ze to wątroba, ale tez ,ze np. może się pojawić po zatwardzeniu a ja przez ta chorobę faktycznie od soboty do wtorku nie byłam w toalecie emotka

Mój mąż właśnie dlatego zakazał mi szperać w necie i w zasadzie szperam tylko wtedy kiedy nie ma go w domu. Mówi że przez to w nerwicę wpadnę. trzeba do lekarza i on zanalizuje wynik. Ale wiem jak to jest jak coś wychodzi nie tak to cieżko usuedzieć spokojnie. Grusia to pewnie przez chorobę, inaczej osoba któa wydaje wynik coś by powiedziała więcej. Na zatwardzenie zjedz trochę migdałów , orzechów ... u mnie działały jak piłam rzez przeiębienie herbatę z cytryną i miodem:))

o dzięki rachel emotka ja też mam zakaz szperania ,już wczoraj chciałam napisać ale mąż popołudniu juz był w domu a dzisiaj jak pojechał do pracy to ja od razu net emotka kurczę żeby tylko maleństwu nic nie było emotka musze wytrzymac do wieczora.

Bądź dobrej myśli to na pewno przez choróbsko takie wyniki na pewno będzie dobrze zobaczysz

Monika, mój też mi nie pozwolił bawić się w doktora house i stawiać sobie diagnoz szukając rzeczy w internecie. W sumie ma rację, szkoda tylko, że jak go brzuch tylko zaboli to leci robić stos badań (ostatnio za prawie 600zł) i wtedy dopiero sam się diagnozuje emotka Jak ostatnim razem tak było (ze trzy miesiące temu) to przez tydzień mi zrzędził, że on to chyba synka nie zobaczy emotka A wspomnę, że na badaniu mu OB tylko wyszło podwyższone emotka

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Coś wymyślicie, gin coś poradzi emotka

Mam nadzieję emotka W sumie ten czas tak leci. Jeszcze nie dawno lato było, a już niedługo kolejne emotka Wakacje nad morzem już zarezerwowaliśmy emotka Mężu od tego semestru na uczelni pracę dostał emotka Jest faajnie. Mam nadzieję, że na dniach bobo do nas wyjdzie i nie będzie płaczkiem.

To fajnie ten rok Wam się rozpoczął i zapowiada emotka

Bozia nie dała nam na razie zginąć, a tyle było ku temu okazji, problemów finansowych itp. Czasem tak kiepsko że na rachunki ledwie było. Więc oby tak dalej. Hihi teraz na wakacje odkładać trzeba, mam nadzieję, że przy dzidzi odkładanie nie będzie takie trudne.

u nas też był dobry rok, zaczęliśmy dom budować (do stropu jest wybudowany a reszta w tym roku), urodził nam się śliczny synek, co prawda wakacji nie mieliśmy jako takich ale w tym roku mamy zamiar w trójkę wyjechać na morze emotka
no i dokończyć domek dla nas emotka

Mnie się marzy domek, ale dopiero co mieszkanie kupiliśmy rok temu. Na razie musi nam starczyć te 50mkw z balkonem co ma prawie 20 metrów. Chyba domek będzie musiał poczekać kilka lat. Auto wymieniliśmy w listopadzie, bo ze starym zaczynały się robić kłopoty, niestety po tym ostatnim zostało jeszcze 10tysięcy kredytu do spłacenia ;( Ehh czemu nic nie może być proste? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4989031 Napisano: 01.02.2012 10:37:34 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

U nas tamten rok był udany no i ten też.
W 2011 zaszłam w ciążę i urodziłam zdrowego synka i wprowadziliśmy się do własnego domu, zostały jeszcze 2 pokoje do remontu i druga łazienka, ale to już mniej ważne.
Też marzą mi się wakacje w trójkę, ale w górach, kocham góry, zwłaszcza Tatry emotka
Tylko będziemy musieli znaleźć opiekuna dla naszych kudłaczy emotka

Ehh jak mnie dawno w górach nie było, a jestem chora na Krynicę Górską. Fajnie że ostatni rok był dla was udany emotka Oby ten był również dla nas wszystkich dobrym rokiem. A jak duży macie dom? 2 pokoje do zrobienia to chyba już nie dużo na tle całego domu? Sami remontujecie? My nasze mieszkanie całkowicie sami wyremontowaliśmy. Może nie jest mega idealnie pod linijkę, ale nam pasuje.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988964 Napisano: 01.02.2012 09:49:20 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mam nadzieję emotka W sumie ten czas tak leci. Jeszcze nie dawno lato było, a już niedługo kolejne emotka Wakacje nad morzem już zarezerwowaliśmy emotka Mężu od tego semestru na uczelni pracę dostał emotka Jest faajnie. Mam nadzieję, że na dniach bobo do nas wyjdzie i nie będzie płaczkiem.

To fajnie ten rok Wam się rozpoczął i zapowiada emotka

Bozia nie dała nam na razie zginąć, a tyle było ku temu okazji, problemów finansowych itp. Czasem tak kiepsko że na rachunki ledwie było. Więc oby tak dalej. Hihi teraz na wakacje odkładać trzeba, mam nadzieję, że przy dzidzi odkładanie nie będzie takie trudne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988945 Napisano: 01.02.2012 09:43:15 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Mam nadzieję emotka W sumie ten czas tak leci. Jeszcze nie dawno lato było, a już niedługo kolejne emotka Wakacje nad morzem już zarezerwowaliśmy emotka Mężu od tego semestru na uczelni pracę dostał emotka Jest faajnie. Mam nadzieję, że na dniach bobo do nas wyjdzie i nie będzie płaczkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988930 Napisano: 01.02.2012 09:33:36 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Dziewczyny, a ja mam pytanie, jak jest z powrotem do tych spraw po porodzie? Co strona w necie to piszą co innego. Jak to jest?

tzn? trzeba 6 tyg odczekać a potem można już ćwiczyć
emotka

hihih ,my miałyśmy łatwo emotka

Nie macie jakichś hmm urazów psychicznych czy coś takiego? Czy ćwiczenie nie kojarzy wam się z kolejną ciążą? Słyszałam od znajomej że różnie to bywa.

Ja nie panikuję, bo zabezpieczamy się przed kolejną ciążą emotka
Jest tak jak było wcześniej, czyli super:)

Ciekawe jak to u nas będzie, fajne były zabawy bez zabezpieczeń, taki spontan... A na gumki wszelkiej maści mam mega uczulenie, po tabletkach tyję, a plastrów nie wolno lepić póki się karmi.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988910 Napisano: 01.02.2012 09:24:47 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Dziewczyny, a ja mam pytanie, jak jest z powrotem do tych spraw po porodzie? Co strona w necie to piszą co innego. Jak to jest?

tzn? trzeba 6 tyg odczekać a potem można już ćwiczyć
emotka

hihih ,my miałyśmy łatwo emotka

Nie macie jakichś hmm urazów psychicznych czy coś takiego? Czy ćwiczenie nie kojarzy wam się z kolejną ciążą? Słyszałam od znajomej że różnie to bywa.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988856 Napisano: 01.02.2012 09:03:07 w Konkursowiczki w ciąży
Dziewczyny, a ja mam pytanie, jak jest z powrotem do tych spraw po porodzie? Co strona w necie to piszą co innego. Jak to jest? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988616 Napisano: 01.02.2012 07:16:13 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

tinagoni napisał(a):

W którym tygodniu widać bobaska na usg? byłam w 5 według badań z krwi,ale jeszcze go nie było na usg? Kiedy powinno się robić pierwsze usg, żeby mieć pewność, że ma sie baby na 100%? emotka

ja byłam w 7tc i też widziałam już bijące serduszko emotka

Ja w 7/8 tc zobaczyłam maleństwo i jego bijące serduszko. Ehh niezapomniane uczucie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988498 Napisano: 01.02.2012 06:16:16 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

agusia nie da się powiedzieć które lepsze emotka

zależy od konkretnej pieluchy i od dziecka

rzepy hałasują, trzeba pilnować by do prania je spiąć bo inaczej się zmechacą i nie będą trzymały, za to umożliwiają lepszą regulację pieluchy

napy mniej hałasują, nie trzeba się nimi przejmować w praniu, za to w okolicach nap otulacze lubią przeciekać

osobiście w otulaczach wolę napy i mój małżonek również (łatwiej się nam je zapina i odpina niż rzepy), natomiast w pieluszkach formowanych wolę delikatne rzepy (bo pozwalają na dokładną regulację)

a co woli Bernard -to się jeszcze okaże (bo dzieci też mają swoje preferencje - zwłaszcza te starsze dzieci... i sporo z nich uwielbia się bawić w zapinanie i odpinanie rzepów, co bywa dość kłopotliwe emotka

Się urodzi, i okaże się, że mam czas na zabawy z pieluszkami to może popróbuję. Wtedy się zgłoszę do Ciebie Dianek z prośbą o zmiksowanie jakiegoś uniwersalnego zestawiku emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988294 Napisano: 01.02.2012 04:16:13 w Rossmann
xoo_xoo_xoo napisał(a):

picola napisał(a):

są wyniki
wpadło kilka zestawów
emotka emotka emotka

Gratulacje! emotka

u mnie pudło emotka

U mnie też wieeelkie pudło ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988272 Napisano: 01.02.2012 04:09:33 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

quaqua napisał(a):

Weźcie pod uwagę, że rzepy generują hałas. Jak trafi Wam się taki wrażliwiec jak moja córa to byle rzep potrafi potwora rozbudzić emotka

ja nie kupowałam na rzepy ze względu na możliwość zabrudzenia ich i przyczepność może być gorsza, te na napy też fajnie można dopasować.
A ja dziś miałam fuksa, poprałam wszystkie wkłady i założyłam małemu pampka, a tu nagle powtórka z wczoraj hehe, pampek do kosza i znów otulaczuś emotka
No teraz to musi być kilka dni spokoju z kupą emotka

quaqua
mój też czuły, nie da się mu na śpiąco zmienić pieluchy, za to cyca ciągnie, ale rozbudzam go wtedy, żeby się nie zakrztusił.

Hmm nie pomyślalam o tym, że rzepy hałas generują, dzięki za wskazówkę.

mooniq82 napisał(a):

A ja byłam dziś na badaniach emotka Wszystko jest ok i nie mam cukrzycy ciążowej uffffffff emotka

To super! Tylko cieszyć się i korzystać póki możesz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988268 Napisano: 01.02.2012 04:07:30 w Oddam za darmo
agusia147 napisał(a):

A ja oddam podwójne zaproszenie do kina na film Big LOVE, Warszawa Multikino KEN 6luty godz 20. Wejściówka do odbioru (3.02) między godziną 13:00 a 17:00. Więcej info na priv. POKAZ PRZEDPREMIEROWY

Oddane emotka Martu18 baw się dobrze emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988250 Napisano: 01.02.2012 04:01:44 w Rossmann
maria1980 napisał(a):

Hej laski z nudów wrzuciłam fote na konkurs Wygraj imprezę w stylu VIP fota 370 ostatnia stronka...

Poratujcie głosikiem emotka
Jakie u Was temperatury ?:)U mnie za oknem -15
emotka

U mnie termometr -20 pokazuje.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988249 Napisano: 01.02.2012 04:00:22 w Oddam za darmo
A ja oddam podwójne zaproszenie do kina na film Big LOVE, Warszawa Multikino KEN 6luty godz 20. Wejściówka do odbioru (3.02) między godziną 13:00 a 17:00. Więcej info na priv. POKAZ PRZEDPREMIEROWY Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988188 Napisano: 01.02.2012 03:24:35 w Konkursowiczki w ciąży

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sonata napisał(a):

Nie w temacie, ale śmieszne emotka
http://www.kwejk....428/przeoczenie.html

emotka emotka

dianek, fajne,ale na rzepy.

A twoje są na zatrzaski?

otulacze Flipa i kieszonki Bobolidera są na napy (taki rodzaj zatrzasków)

osobiście też wolę napy, ale mam otulacz i 2 formowanki na rzepy i też są ok

niektóre mamy w ogóle wolą rzepy, nie lubią nap

to trzeba przetestować na własnej skórze chyba emotka

no i wróciliśmy od lekarza emotka wszystko dobrze, jakieś skierowanie na badania jeszcze dostałam i wizyta za 2 tygodnie
i czekamy sobie spokojnie ^^

Dianek a według ciebie lepsze są na rzepy czy na napy? Które lepiej trzymają? Czy rzepy się nie zabrudzą? No i czy napy nie będą rdzewiały od prania?

Ja mam i takie i takie osobiście wole te na napy. Napy są plastikowe więc chyba nie będą rdzewieć .

Myślałam, że są metalowe emotka A te rzepy? A jak różnica w cenie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4988169 Napisano: 01.02.2012 03:17:46 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sonata napisał(a):

Nie w temacie, ale śmieszne emotka
http://www.kwejk....428/przeoczenie.html

emotka emotka

dianek, fajne,ale na rzepy.

A twoje są na zatrzaski?

otulacze Flipa i kieszonki Bobolidera są na napy (taki rodzaj zatrzasków)

osobiście też wolę napy, ale mam otulacz i 2 formowanki na rzepy i też są ok

niektóre mamy w ogóle wolą rzepy, nie lubią nap

to trzeba przetestować na własnej skórze chyba emotka

no i wróciliśmy od lekarza emotka wszystko dobrze, jakieś skierowanie na badania jeszcze dostałam i wizyta za 2 tygodnie
i czekamy sobie spokojnie ^^

Dianek a według ciebie lepsze są na rzepy czy na napy? Które lepiej trzymają? Czy rzepy się nie zabrudzą? No i czy napy nie będą rdzewiały od prania?
Wyświetl w wątku >>
0 0