Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój grzeczniutko siedzi główką w dół, z tym że nogami momentami majta niemiłosiernie
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mojego od kilku tygodni już wyczuwam kolana w tym samym miejscu i plecy po lewej stronie brzucha, a z lewej strony pod zebrami wypięta pupka Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha to nie bądź zołzą a synowa cię polubi
Mnie też boli od pewnego czasu, ogólnie spacery przestały być przyjemne, wstawanie z fotela też boli, ehh. Dobrze że faceci dzieci nie rodzą bo by chyba ludzkość wymarła. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój mąż na pierwszym USG strzelił że jak nic chłopak bo jak twierdzi już wtedy wacusia widział, choć dla mnie jak nic to była ręka. Ale cholernik jeden trafił z płcią Bo ja stwierdził Facet zaczyna się tworzyć od najważniejszego - miał tu na myśli wacusia
Ja też nie zazdraszczam Zwłaszcza, że na dniach to małe wyjdzie, a którędyś musi, więc zapewne będzie bolało
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha Czyli też nie daleko Ja to czekam aż mały się ruszy....
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sonata? A Ty kiedy rozpakowujesz się?
Zastanawia mnie jeszcze co z Lui bo ostatnio się coś nie odzywa? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, dlatego ja nie wrzucam nic dla ogółu Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie zawsze babcia wkręcała, że szałwia jest trująca (picie w ilościach). U mnie w domu się jej tylko używało do płukania gardła przy przeziębieniu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na USG spokojnie ci powie Przecież są dziewczyny co miesiączkują nieregularnie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po oliwce swędziało jeszcze bardziej, próbowałam...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na allegro są fajne i tanie podgrzewacze, ja za swój dałam coś koło 30zł. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech biedni listonosze sobie w domkach z herbatką ciepłą posiedzą a nie, żal mi się bidoków robi jak widzę jak zapierniczają z tymi torbami wielkimi tacy opatuleni. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ten brzuś ma doczepiony jakiś? Zbyt żwawo się rusza Ja to jak pingwin jakiś
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha dobra jest skubana
Gratki! Ja też pamiętam jak moją fasolkę zobaczyłam pierwszy raz i usłyszałam serduszko! Bezcenne wspomnienie A teraz do terminu mi 4 dni zostały
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha U nas to talerze latają jak się kłócimy
Pocieszyłaś mnie
Żyję nadzieją, że po ciąży całkowicie wszystko wróci do normy.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To wychodzi na to, że zestaw od Wibo był najlepszy... Może pracowniczki popodkradały?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zazwyczaj siedzę z nogami spuszczonymi, inaczej mi nie wygodnie niestety... Zwłaszcza jak brzuś poszedł w dół, to niestety siedzę i to jeszcze okrakiem bo inaczej się nie da
Wyświetl w wątku >>