Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#4997895 Napisano: 06.02.2012 01:38:22 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Agusia czy Twoje maleństwo siedzi już w stałej pozycji, czy jeszcze się obraca? Tzn. raz brzuch nisko raz wysoko, raz pleckami do pępka mamy a raz nóżkami?

U mojego od kilku tygodni już wyczuwam kolana w tym samym miejscu i plecy po lewej stronie brzucha, a z lewej strony pod zebrami wypięta pupka emotka

Wszystkie moje maluchy robią mi ten numer...Po co grzecznie wstawiać się główką w miednicę jeśli można pływać i szaleć po całym brzuchu emotka

Mój grzeczniutko siedzi główką w dół, z tym że nogami momentami majta niemiłosiernie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4997810 Napisano: 06.02.2012 01:09:56 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Agusia czy Twoje maleństwo siedzi już w stałej pozycji, czy jeszcze się obraca? Tzn. raz brzuch nisko raz wysoko, raz pleckami do pępka mamy a raz nóżkami?

U mojego od kilku tygodni już wyczuwam kolana w tym samym miejscu i plecy po lewej stronie brzucha, a z lewej strony pod zebrami wypięta pupka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4997533 Napisano: 06.02.2012 11:34:52 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

sonata napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ja nie zazdraszczam, nachapałam się już tym stanem emotka

Oj tam emotka Mi się podobało emotka Mam nadzieję że ta minimalna trójka mi się uda emotka

To moja trzecia dzidzia i teraz to już będę przeżywać ciąże moich córek emotka

Ja muszę emotka sobie najpierw urodzić córeczkę... No bo jak to tak?! Syn w ciąży chodził nie będzie a synowa to nie to samo emotka a zwłaszcza jak będzie mnie darzyć taką sympatią jak ja swoją emotka

Haha to nie bądź zołzą a synowa cię polubi emotka

sonata napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Agusia a Ty się nie stresuj... Ja już nie pamiętam jak bolało emotka

Racja, boli tyle ile musi a potem przechodzi. Mnie bardzo boli spojenie. Jak siedzę lub leżę to jak wstanę pierwsze dwa kroki to koszmar. Rana też będzie bolała parę dni, co za różnica... Damy radę emotka

Mnie też boli od pewnego czasu, ogólnie spacery przestały być przyjemne, wstawanie z fotela też boli, ehh. Dobrze że faceci dzieci nie rodzą bo by chyba ludzkość wymarła. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4997482 Napisano: 06.02.2012 11:15:33 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

sandra1 napisał(a):

Witam ja mam termin na 23.06.2012 czy ma ktoś podobnie jak ja?dzis właśnie dotarła do mnie sukienka ogrodniczka ciążowa z bon prix fajna jest,jakie kremy stosujecie na rozstępy? ja ziajki mamamia i z dax cosmetics do pielęgnacji biustu ale małe są i strasznie szybko je zużywam ,macie jakieś godne polecenia?jszcze ni znam płci dzidzi a dziś miałam sen ze to chłopczyk wiecie jak mozna rozpoznac płec dzidziusia po swojemu (;? badanie mam za pare dni
pozdrawiam wszystkie Panie

wiesz konkretnych sposobów nie ma na rozpoznanie płci bo to sa tylko że tak powiem przypuszczenia i przesądy.
np ja wymiotowałam do 17 tyg, nie jadłam słodkiego, zapachy wszystkie mi przeszkadzały, nie jadłam miesa, ale wolałam jak juz mogłam jesć jakieś ostre lub kwasne...
ale mówie to tylko przesądy. mi urodził się synek i ma 3 miesiące emotka

A mój mąż na pierwszym USG strzelił że jak nic chłopak bo jak twierdzi już wtedy wacusia widział, choć dla mnie jak nic to była ręka. Ale cholernik jeden trafił z płcią emotka Bo ja stwierdził Facet zaczyna się tworzyć od najważniejszego - miał tu na myśli wacusia emotka

katrin22 napisał(a):

Ja nie zazdraszczam, nachapałam się już tym stanem emotka

Ja też nie zazdraszczam emotka Zwłaszcza, że na dniach to małe wyjdzie, a którędyś musi, więc zapewne będzie bolało emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4997361 Napisano: 06.02.2012 10:21:11 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Hihi czyli koleżanka pod koniec będzie miała większą niespodziankę emotka

Sonata? A Ty kiedy rozpakowujesz się?

Zastanawia mnie jeszcze co z Lui bo ostatnio się coś nie odzywa?

Mogę dziś! Teraz! A tak naprawdę 13 tego na wizytę i pan doktor powie kiedy tniemy emotka

Aha emotka Czyli też nie daleko emotka Ja to czekam aż mały się ruszy....
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4997331 Napisano: 06.02.2012 10:06:53 w Konkursowiczki w ciąży
Hihi czyli koleżanka pod koniec będzie miała większą niespodziankę emotka

Sonata? A Ty kiedy rozpakowujesz się?

Zastanawia mnie jeszcze co z Lui bo ostatnio się coś nie odzywa? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996717 Napisano: 05.02.2012 09:19:17 w Oddam za darmo
postscript napisał(a):

klaudaa napisał(a):

Ludzie jak sorzystacie z darmowych kodow to napiszcie dziekuje czy wykorzystalem bo potem jak mam znowu oddawac jak same pretensje??tylko o co??ze ktos byl szybszy?

takie apele sa tu regularnie i niewiele zmieniaja. po prostu sa tez na tym forum osoby, ktore nie potrafia podziekowac emotka

Dokładnie, dlatego ja nie wrzucam nic dla ogółu Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996528 Napisano: 05.02.2012 07:47:39 w Konkursowiczki w ciąży
Weź taki, który będzie uniwersalny i wepchniesz każdą butelkę. Mój w zestawie miał jeszcze pojemniczki do podgrzewania np obiadków w późniejszym czasie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996483 Napisano: 05.02.2012 07:30:22 w Konkursowiczki w ciąży
asik napisał(a):

słyszałam że picie herbatki z szałwii hamuje laktacje. Ale sama nie próbowałam.

Mnie zawsze babcia wkręcała, że szałwia jest trująca (picie w ilościach). U mnie w domu się jej tylko używało do płukania gardła przy przeziębieniu.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996420 Napisano: 05.02.2012 07:08:34 w Konkursowiczki w ciąży
tinagoni napisał(a):

Hej, podawałaś dokładną datę ostatniej miesiączki, ja nie pamiętam dokładnie, a chciałabym wiedzieć w którym tygodniu jestem? Czy lekarz bez tej wiedzy jest w stanie ocenić wiek dziecka na usg?
emotka

Na USG spokojnie ci powie emotka Przecież są dziewczyny co miesiączkują nieregularnie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996401 Napisano: 05.02.2012 07:03:52 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Też was swędział brzuś? Ja dziś wyrobić nie mogę ;(

To pewnie skóra się rozciąga, spróbuj oliwką posmarować emotka

Po oliwce swędziało jeszcze bardziej, próbowałam...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996319 Napisano: 05.02.2012 06:37:04 w Konkursowiczki w ciąży
Też was swędział brzuś? Ja dziś wyrobić nie mogę ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4996238 Napisano: 05.02.2012 06:08:57 w Konkursowiczki w ciąży
spin napisał(a):

moze ktoras z Was ma jakis podgrzewacz do butelek na zbyciu?

jakie znacie sprawdzone sposoby na zatrzymanie laktacji?

Na allegro są fajne i tanie podgrzewacze, ja za swój dałam coś koło 30zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4995005 Napisano: 04.02.2012 11:19:36 w Rossmann
bloblebla2 napisał(a):

zima jest szkoły zamykają przez ten mróz a nagrody dla nich nie są jakimś tam priorytetem

Niech biedni listonosze sobie w domkach z herbatką ciepłą posiedzą a nie, żal mi się bidoków robi jak widzę jak zapierniczają z tymi torbami wielkimi tacy opatuleni. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4994434 Napisano: 04.02.2012 06:46:45 w Konkursowiczki w ciąży
Haha w czerwcu też mówiłam że daleko emotka a tu hop siup i termin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4994306 Napisano: 04.02.2012 05:52:39 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

sonata napisał(a):

Agusia Dajeeeesz!!!! emotka
http://www.youtub.../watch?v=GoHrAKC-hYk

o rany, niezła jest emotka emotka emotka
suuper emotka

Może ten brzuś ma doczepiony jakiś? Zbyt żwawo się rusza emotka Ja to jak pingwin jakiś emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4994260 Napisano: 04.02.2012 05:26:07 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

sonata napisał(a):

Agusia Dajeeeesz!!!! emotka
http://www.youtub.../watch?v=GoHrAKC-hYk

emotka emotka emotka
tak aga dawaj emotka emotka emotka emotka

Haha dobra jest skubana emotka

beniaminowa napisał(a):

allice napisał(a):

A ja dziewczyny byłam dziś na pierwszym USG. Jestem w 7 tygodniu 5 dniu. Maluszkowi pięknie serduszko bije, mierzy 1,4cm emotka Termin mam na 19 września.

Gratulacje emotka Fajnie było być w ciąży emotka Ale jeszcze lepiej jak takiego małego szkraba można już poprzytulać emotka

Gratki! Ja też pamiętam jak moją fasolkę zobaczyłam pierwszy raz i usłyszałam serduszko! Bezcenne wspomnienie emotka A teraz do terminu mi 4 dni zostały emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4993884 Napisano: 04.02.2012 01:21:07 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

sonata napisał(a):

Cieszę się, że tylko tak wyglądają moje sprzeczki z mężem emotka emotka emotka
http://demotywato...3675521/Przyjemnosci

emotka hihihih i moje też podobnie emotka emotka

Hahaha emotka U nas to talerze latają jak się kłócimy emotka

lilithbb napisał(a):

Przed ciążą ważyłam 62 kilo przytyłam 30 emotka
doszłam do 70 gdy znów zaszłam - 95 emotka

Teraz rok po 2 porodzie ważę 63 emotka

I już tydzień po narodzinach syna ważyłam 12 kilo mniej. Nie karmiłam piersią i było troszkę trudno ale się udało emotka

Pocieszyłaś mnie emotka

sonata napisał(a):

Agusia nie martw się wagą. Jeśli chcesz wiedzieć czy to tylko zatrzymanie wody czy objaw zatrucia ciążowego wystarczy zbadać mocz. Ja przytyłam 18 kg w drugiej ciąży, bo miałam kontuzję kostki, więc mało ruchu. Wszystko zeszło z nawiązką emotka Synuś na pewno dostarczy ci porcji ruchu. Kilogramy ciążowe są trochę inne niż te zwykłe. W ciąży to w ogóle dziwne rzeczy się z kobietą dzieją emotka

Żyję nadzieją, że po ciąży całkowicie wszystko wróci do normy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4993880 Napisano: 04.02.2012 01:18:28 w Rossmann
ewelcia0803 napisał(a):

odebrałam właśnie nagrodę z konkursu Makijaż w stylu gwiazd zestaw kosmetyków astor, a jest to: paleta cieni do powiek (na allegro kosztuje 9zł ) emotka , pomadka wściekły róż ( ok. 8zł ) emotka i Maskara Astor Big & Beautiful 800 w cenie 21zł

zestaw miał być o wartości 90,91 zł brutto, a wyszło jak widać emotka emotka

To wychodzi na to, że zestaw od Wibo był najlepszy... Może pracowniczki popodkradały?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4993720 Napisano: 04.02.2012 11:35:12 w Konkursowiczki w ciąży
efelinkaaa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

to faktycznie dużo ważysz agusia i nie chcę cię straszyć ale możesz mieć problem potem ze zgubieniem...
ja ważyłam na koniec coś około 80 -81kg, w szpitalu ważyłam po porodzie kilka dni zanim wyszłam ok 72-73kg, a teraz waże mniej niż przed pierwszym ciążowym ważeniem i mam nadzieję że będzie coraz lepiej.

Cholera wiem, ale nie jestem jakaś gruba, wyglądam normalnie, a zawsze miałam ciężkie kości. Rano się zważyłam było 86 kilo, wczoraj wieczorem 91. W nocy dużo sikałam. Czy to jest możliwe by pod wieczór organizm gromadził tyle wody?

jest, ale skonsultowałabym to z lekarzem.
Ja raz przez noc przytyłam 3 kilo, pisałam prace licencjacką w 7 m-cu ciązy i miałam nogi spuszczone w dół ciągle.. rano byłam taka spuchnięta, na wadze 3 kilo do przodu a stopy nawet w japonki mi nie weszły emotka
Następnego dnia wszystko wróciło do normy..
Jednak agusia, skonsultuj z lekarzem to może, dla pewności emotka

ps. ja w ciązy przytyłam 16kg, 10 zgubiłam, z resztą się męczę do dziś... ale jestem na dobrej drodze emotka

Ja zazwyczaj siedzę z nogami spuszczonymi, inaczej mi nie wygodnie niestety... Zwłaszcza jak brzuś poszedł w dół, to niestety siedzę i to jeszcze okrakiem bo inaczej się nie da emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0