Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5003655 Napisano: 08.02.2012 05:38:28 w Rossmann
A ja dziś szczotkę jonizującą odebrałam emotka Fajna jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003625 Napisano: 08.02.2012 05:27:35 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

sonata napisał(a):

katrin22 napisał(a):

http://dzieci.pl/...ml?smgputicaid=6de2a

emotka

emotka
http://www.kwejk....astoraczki,:%29.html

o żesz
emotka emotka emotka emotka emotka

dała czadu i skąd on tyle jajeczek wzięła
emotka emotka emotka emotka emotka

Podobno to nie rekord, bo te dzieci nie sa od jednej laski tylko podobno to są dzieci urodzone w nowy rok w jednym ze szpitali. Ale swoją drogą jakby jakaś tyle urodziła to chyba państwo by jej dom sprezentowało w nagrodę... Ale tatusia to bym wykastrowała chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003320 Napisano: 08.02.2012 03:34:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piersiówka Ballantines wreszcie dotarła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003315 Napisano: 08.02.2012 03:32:38 w Konkursowiczki w ciąży
agasiam napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A my po 2 szczepieniu emotka i badaniu. Mały zdrowo rośnie. Zajrzała do buźki i nie ma pleśniawki, czyli to był osad z mleczka na szczęście, a ja panikowałam, mały ma też opuchnięte dziąsła i dlatego taka maruda ostatnio. Za około tydzień mamy przyjechać na morfologię.

katrin22 ja strasznie boję się tej morfologi. Czy to bedzie z rączki jak u dorosłego? Jak ja go utrzymam, chyba tato bedzie musiał dać wsparcie:)

Takim maluchom z paluszka biorą. Zazwyczaj wskazującego lub kciuka.

Lula ślicznie dałaś jej na imię emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003273 Napisano: 08.02.2012 03:17:13 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

lula81 napisał(a):

hej

spieszę wam oznajmić ze 28 stycznia ,urodziłam moja kluseczkę 4200 kg i 56 cm czystej miłości.emotka

oczekującym moge tylko powiedzie ,ze u mnie na ktg tez nic sie nie działo a w piatek w nocy samo sie zaczęło . życzę wam wszystkim szybciutkiego i jak najmniej bolesnego spotkania z waszymi dzieciątkami po tej stronie brzuszka emotka

Witamy kolejne maleństwo emotka

Lula jak dałaś swej Maleńkiej na imię?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003164 Napisano: 08.02.2012 02:38:05 w Konkursowiczki w ciąży
zbojnicka napisał(a):

dagmara napisał(a):

Wczoraj o 13.40 zawitał do nas Ignacy Kazimierz (3300 i 51 cm). Urodził się w domu, poród trwał 1,5 godziny (trzy skórcze parte). Cała rodzina zczęśliwa.

Gratuluję i mam życzenie, by mi się to też jak najszybciej przytrafiło. emotka

Gratulacje! Też bym chciała to w trzech partych załatwić emotka Ale dalej w dwupaku czekam na zbawienie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003155 Napisano: 08.02.2012 02:36:01 w Konkursowiczki w ciąży
lui napisał(a):

agusia147 napisał(a):

No i dziś wycieczka na ktg do szpitala emotka

też będę jechała do lekarza i na KTG, bo u mnie nic się narazie nie zapowiada...

Mam to samo emotka W poniedziałek następne KTG, na razie małemu się nie spieszy, na KTG całkiem skurcze uciekły... Mały się kręci i rusza jak ocipiały i tyle z tego. W każdym razie jestem spokojna, że wszystko ok. Badania wyszły podręcznikowe. Szyjka dalej 2,5cm, jeden palec ino wchodzi emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5002183 Napisano: 08.02.2012 09:10:04 w Konkursowiczki w ciąży
No i dziś wycieczka na ktg do szpitala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5002180 Napisano: 08.02.2012 09:08:21 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ehh Kamilek chyba się zdatuje. Wątpię by urodzić ze skurczów co pół godziny...

To się jeszcze może zmienić emotka Spakowana?

Spakowana emotka

sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ehh Kamilek chyba się zdatuje. Wątpię by urodzić ze skurczów co pół godziny...

Hmmm jeśli są regularne to kto wie. Jeśli weźmiesz ciepły prysznic to te fałszywe skurcze ustaną a prawdziwe przybiorą na sile. Czy Twój lekarz będzie kazał zgłosić się do szpitala po terminie?

W takim razie wycieczka pod prysznic zaraz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5002155 Napisano: 08.02.2012 08:59:01 w Konkursowiczki w ciąży
Ehh Kamilek chyba się zdatuje. Wątpię by urodzić ze skurczów co pół godziny... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5001235 Napisano: 07.02.2012 06:23:09 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Agusia co Twój synek na to, że jutro termin?
Moje dzisiejsze KTG płaskie jak EKG nieboszczyka emotka

Mój synek nic sobie z tego nie robi że się przeterminuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5000566 Napisano: 07.02.2012 02:47:52 w Konkursowiczki w ciąży
hittmanka napisał(a):

to jest chore... to panienka za przeproszeniem może się gzić przed ślubem i z brzuchem czy jako samotna matka do komuni chodzić... a jak chce mieć normalną rodzinę z mężem cywilnym (bo np. on jest innego wyznania) to już jest wielkie hallo i grzech straszny... emotka I jak w tym kraju ma być dobrze... emotka

Ehh tak już u nas w kraju... Kościół swoje, państwo swoje... Wszystko chore i niemal patologiczne...
Ludzie są różni, księża są różni, wszystko tak na prawdę zależy od człowieka...

Odnośnie seksu przed ślubem, to nie znam pary, która by tego nie robiła, nikt nie kupuje kota w worku. Z drugiej strony małżeństwa, które dopiero po ślubie często się rozpadają przez to, że po ślubie między nimi nie styka, więc moim zdanie lepiej za wczasu wszystko potestować łącznie z mieszkaniem razem itp. Bo jak inaczej poznać porządnie człowieka? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5000447 Napisano: 07.02.2012 02:10:35 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

Dziękuję Wam za odpowiedź emotka

Czyli wg zasad kościelnych, lepiej jak mieszkasz sama z dzieckiem, bez ojca, wtedy możesz przystąpić do komunii emotka
Pozostawiam to bez komentarza emotka

wg zasad kościelnych dziecko robi się po ślubie emotka

My wzieliśmy ślub jak mały miał 2 lata i też nasłuchaliśmy się emotka

ja cywilny mam 24 marca, a po miesiącu dzidziuś się urodzi emotka no to chyba wypada iść do komunii przed ślubem emotka

Przed ślubem cywilnym nie bardzo, przed kościelnym lub konkordatowym owszem emotka My braliśmy konkordatowy jak byłam w 3 miesiącu ciąży. Ksiądz znał mnie od dziecka, więc problemów nie robił. Spowiedź przedślubną też wspominam dobrze, u proboszcza emotka Nie krzyczał, był wręcz serdeczny i miły, no i dobrze życzył. A ksiądz który udzielał nam ślubu też super gościu emotka

Moi rodzice mają ślub cywilny i nie chodzą do komunii, bo nie mogą. Jako dziecko zawsze się zastanawiałam dlaczego jak ksiądz przychodzi po kolędzie to mówią, że jest przeszkoda aby iść do komunii.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4999676 Napisano: 07.02.2012 09:48:52 w Konkursowiczki w ciąży
A ja jeszcze żyję emotka Cholercia jak bym chciała już urodzić i mieć spokój, zwłaszcza iż jutro teściowie przyjeżdżają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4998862 Napisano: 06.02.2012 07:52:24 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

a ja teraz odpoczywam -synek usypia w łóżeczku i 6 godzin luzu mam emotka

Tak sam usypia? Bez waszej obecności?

po prostu cały dzień ma w tej chwili regularny jeśli chodzi o jedzenie to mniej wiecej też je o stałych porach, potem ok 18 mleczko, zabawa, kąpiel, ubranie w piżdżamkę, jedzonko, odbicie, kladziemy do łóżeczka, gasimy światlo jedynie laptop zostaje na stole włączony ale odwrócony w przeciwną stronę i synek sam zasypia. śpi ok 6-7 godzin i potem jedzonko ok 3 w nocy i tak do rana o 3-4 godz. Budzimy się tzn wstajemy ok 9 nie wcześniej, bo jak tatuś rano idzie do pracy a maly by marudził to do mamy łóżka i do 9 spokój. dopiero o 9 wstajemy i sie witamy
emotka
tak więc spokój, bez nerwów przy usypianiu, bez kolysania godzinami i płaczów jak było na początku. teraz sam potrafi ładnie zasnąć.
Ach jestem dumna z tego mojego synka emotka
codziennie mnie zachwyca i pokazuje jaki mądry jest emotka emotka

Jeej to podziwiam emotka A myślisz że można tak przyzwyczaić noworodka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4998816 Napisano: 06.02.2012 07:32:48 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

a ja teraz odpoczywam -synek usypia w łóżeczku i 6 godzin luzu mam emotka

Tak sam usypia? Bez waszej obecności? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4998814 Napisano: 06.02.2012 07:32:04 w Rossmann
noever napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

noever napisał(a):

wziełem udział emotka jako number 1!

Tak szybko pranie zrobiłaś? emotka

To jest konkurs dla mnie emotka Lubię takie, w których nie muszę mieć paragonu, a wygrywam mało cenną rzecz, która mi się przydaje emotka Choć pralką bym nie pogardziła emotka

a to konkurs bez paragonu emotka do testowania pomyliły się im te zdjecia konków emotka

hmm to czemu tam jest słowo KUP ??
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4998768 Napisano: 06.02.2012 07:02:32 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

sonata napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

rachel napisał(a):

a czuć jakoś to obracanie się??

Mój pierwszy się obrócił bardzo późno ok 40 tygodnia i powiem że to czuć było emotka Tak mocno się wtedy wiercił i wydawało mi się że mi żebra wypchnie emotka

Mi to cały brzuch faluje emotka Przed samym porodem dziecko wstawia się delikatnie w kanał rodny. Widać to po tym, że brzuch się obniża. Moje maluszki nie chciały się wstawić nawet przy skurczach partych. Natomiast wcześniej, ok 30 tygodnia dzidziuś ustawia się w macicy główką w dół i ok 95% pozostaje już w tej pozycji.

dokładnie mi doktor mówił że do 30- 32 tyg dziecko powinno się obrócic, potem są coraz mniejsze szanse, aczkolwiek kto wie emotka

Słyszałam, że realnie to do 36 tygodnia max musi się obrócić
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4998241 Napisano: 06.02.2012 03:23:40 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

rachel napisał(a):

a czuć jakoś to obracanie się??

Bernard się jakoś też w 32 tc obrócił - w ciągu jednej nocy sobie przewrócił świat do góry nogami emotka

ale noc miałam nie przespaną wtedy - tak się wiercił że myślałam, że zwariuję...

Kamiś w 30tygodniu już siedział do góry nogami emotka Że też krew mu się do głowy nie przeleje...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#4997943 Napisano: 06.02.2012 01:53:09 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Bo Twój synuś już przebiera nóżkami a potem tylko: do biegu gotowi i start emotka

Haha jakby postanowił pobiec to poproszę emotka Może by to jakoś poszło szybko emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0