Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5005687 Napisano: 09.02.2012 03:01:33 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Mysmy synka w Bozenarodzenie poczeli a corke w walentynki własnie emotka

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

Domyślam się, rodziłyście w podobnym terminie obie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005672 Napisano: 09.02.2012 02:56:08 w Konkursowiczki w ciąży
A my w maju emotka Swoją drogą mając teścia za ścianą. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005592 Napisano: 09.02.2012 02:35:56 w Konkursowiczki w ciąży
grazia1981 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Oglądam Ostry dyżur. - Niech ktoś idzie na porodówkę i przywlecze tu położnika lub Mnie pytasz? - Nie, Boga. Niezła jazda z tym porodem emotka Na szczęście to tylko film, a morał z tego taki, że po to są lekarze aby działać w najgorszej sytuacji.

Noo i jeszcze się ona przekręci jak tak dalej pójdzie... Makabryczny poród, ja takiego nie chcę!

Cholera i wykrakałam... A mówią że XXI wiek i ludzie nie umierają przy porodach...

Dianek bioderkami to ciągle kręcę emotka
Męża jeszcze dodatkowo wykorzystuję emotka

Skorzystaj jeszcze z prysznica i ciepłej wody
emotka

I nie martw się wszystko będzie ok emotka

Lekarz jeszcze mówił żeby masować brzuch od góry i po bokach i stymulować sutki, bo od tego oksytocyna się wydziela. Ale przede wszystkim kazał męża wykorzystywać często jak się da i gumek nie używać żadnych (Phi jakbyśmy używali) emotka

Poczekaj do walentynek,będzie fajna data emotka
a ile ci waży mały?

Coś koło 3500 emotka Haha miłosne dzidzi by było emotka Kto wie kiedy zachce okazać nam swoją miłość i wyjść emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005239 Napisano: 09.02.2012 12:42:02 w Konkursowiczki w ciąży

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Oglądam Ostry dyżur. - Niech ktoś idzie na porodówkę i przywlecze tu położnika lub Mnie pytasz? - Nie, Boga. Niezła jazda z tym porodem emotka Na szczęście to tylko film, a morał z tego taki, że po to są lekarze aby działać w najgorszej sytuacji.

Noo i jeszcze się ona przekręci jak tak dalej pójdzie... Makabryczny poród, ja takiego nie chcę!

Cholera i wykrakałam... A mówią że XXI wiek i ludzie nie umierają przy porodach...

Skorzystaj jeszcze z prysznica i ciepłej wody
emotka

I nie martw się wszystko będzie ok emotka

Lekarz jeszcze mówił żeby masować brzuch od góry i po bokach i stymulować sutki, bo od tego oksytocyna się wydziela. Ale przede wszystkim kazał męża wykorzystywać często jak się da i gumek nie używać żadnych (Phi jakbyśmy używali) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005237 Napisano: 09.02.2012 12:40:44 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Agusia, jesteś przewrażliwiona. W ciąży takie sceny przerażają nas jeszcze bardziej. Ostatnio byłam kilka razy w odwiedzinach na onkologii dziecięcej, bardzo to przeżyłam, ale nie ma sensu udawać, że takie sprawy nie istnieją. Wszystko będzie dobrze, jesteś zdrowa i maleńki też emotka

Ehh ale wszystko do tej pory za idealnie idzie, w końcu coś się pewnie popsuje. Wyniki wszelakie książkowe, poza niewielką anemią, synek też idealnie... Aż się boję... Ale makabryczniejszego porodu w żadnym filmie nie widziałam... Zawsze jedno parcie i 3miesięczne bobo na rękach matki było emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005219 Napisano: 09.02.2012 12:32:20 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005192 Napisano: 09.02.2012 12:24:41 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Noo i jeszcze się ona przekręci jak tak dalej pójdzie... Makabryczny poród, ja takiego nie chcę! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005143 Napisano: 09.02.2012 12:04:24 w Konkursowiczki w ciąży
Ja walę jeszcze na żywca ją będą ciąć... Ja nie chcę już rodzić... Może poczekam aż jakiś teleport wynajdą? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005140 Napisano: 09.02.2012 12:02:36 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia a gdzie Wam się spieszy emotka na ten mróz?
Siedźta w domu i się grzejta emotka
A u nas znów marudzenie, mały śpi przy włączonej suszarce do włosów emotka już 2h, ale jak wyłączam ją tylko to od razu oczy wielkie. Niechże mu ten zalążek się wykluje szybciej, no!

dolly zakupię owy gryzaczek. Mam jeden, dostałam w prezencie, a na nim Made In China emotka więc podarowałam go sobie i zakupię coś Made in Poland, najlepiej w aptece, a takiemu maluchowi można smarować żelem, bo chcę mu ulżyć. Od wczoraj znów w dzień domaga się cyca, ssie 20-25 minut, ale przy włączonej suszarce, podejrzewam, że tak się uspokaja i masuje dziąsła, bo jak zassie to włosy dęba stają! Wcześniej ssał max 10 minut, ale patentu z suszarką nie znałam. Zaraz będę odkurzać emotka Moje ulubione zajęcie, a i mały się zrelaksuje hehe.
I znów zwiastun kupy się szykuje, o matko i tak ciągle w kółko emotka

A ja bym chciała już tulić moje bobo. Mały się kręci dziś niemiłosiernie, aż skóra na brzuchu boli... Brr akurat laska na TVN w Ostrym Dużurze rodzi...

Brr i jeszcze ma komplikacje jakieś, kleszczami jej bobo wyciągają i za głowę ciągną... Aż mi słabo... Cholerka czemu jej cesarki nie zrobili? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005126 Napisano: 09.02.2012 11:57:57 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia a gdzie Wam się spieszy emotka na ten mróz?
Siedźta w domu i się grzejta emotka
A u nas znów marudzenie, mały śpi przy włączonej suszarce do włosów emotka już 2h, ale jak wyłączam ją tylko to od razu oczy wielkie. Niechże mu ten zalążek się wykluje szybciej, no!

dolly zakupię owy gryzaczek. Mam jeden, dostałam w prezencie, a na nim Made In China emotka więc podarowałam go sobie i zakupię coś Made in Poland, najlepiej w aptece, a takiemu maluchowi można smarować żelem, bo chcę mu ulżyć. Od wczoraj znów w dzień domaga się cyca, ssie 20-25 minut, ale przy włączonej suszarce, podejrzewam, że tak się uspokaja i masuje dziąsła, bo jak zassie to włosy dęba stają! Wcześniej ssał max 10 minut, ale patentu z suszarką nie znałam. Zaraz będę odkurzać emotka Moje ulubione zajęcie, a i mały się zrelaksuje hehe.
I znów zwiastun kupy się szykuje, o matko i tak ciągle w kółko emotka

A ja bym chciała już tulić moje bobo. Mały się kręci dziś niemiłosiernie, aż skóra na brzuchu boli... Brr akurat laska na TVN w Ostrym Dużurze rodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5004978 Napisano: 09.02.2012 11:00:52 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

No ciepło jak na hawajach, żarcie all inclusive, toaleta na miejscu, można powiedzieć kołysanie w gratisie emotka Ma chłopak idealnie i cieplusio emotka

dobra, dobra, troche Go tam ścisnij bo CI na rybę wskoczy emotka

Ehh gdyby rozwarcie było połowę większe, to lekarz mówił, że by wody płodowe puścił i dzidzi na świat by wyszło. A tak lipa...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5004907 Napisano: 09.02.2012 10:35:45 w Konkursowiczki w ciąży
No ciepło jak na hawajach, żarcie all inclusive, toaleta na miejscu, można powiedzieć kołysanie w gratisie emotka Ma chłopak idealnie i cieplusio emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5004873 Napisano: 09.02.2012 10:23:00 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia napisał(a):

Jak bylam na USG połowkowym to pzred nami byla kobitka z 4-raczkami emotka w brzuszku jeszcze emotka

O jaaa emotka Nie wyobrażam sobie opieki nad więcej niż dwójką maluchów emotka

a Ty nie na porodówce?

No cholera właśnie nie emotka Ale chciałabym. Byłam u mojego lekarza dziś i rozwarcie na półtora cm, szyjka się skróciła względem wczoraj, więc powoli może do weekendu się coś ruszy emotka

Bobo mi się zdatowało
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5004014 Napisano: 08.02.2012 08:14:24 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Jak bylam na USG połowkowym to pzred nami byla kobitka z 4-raczkami emotka w brzuszku jeszcze emotka

O jaaa emotka Nie wyobrażam sobie opieki nad więcej niż dwójką maluchów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003953 Napisano: 08.02.2012 07:50:15 w Rossmann
carina napisał(a):

u mnie też słonia brak a widzę kilka razy te same nazwiska i miejscowości emotka

U mnie też lipa, ale sa za to całe klany wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003951 Napisano: 08.02.2012 07:49:18 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia napisał(a):

Dziś pełnia .... dzieci lubią rodzic sie w pełni emotka Agusia szykuj sie emotka

Ja gotowa i czekam, ale mały się chyba rozmyślił emotka

Korzystaj i jedz co możesz emotka kurcze gadam, jakbym była wygłodniała
emotka
Chociaż jem już prawie wszystko i ograniczam nabiał, to śnię o pizzy z dużą ilością mozzarelli, albo zapiekanka brokułowa z serem pleśniowym MNIAM!

Jem jem i zapijam colą emotka W hektolitrach, a mały rośnie jak na drożdżach i chyba mu się spodobało w moim brzuchu i postanowił doczekać końca zimy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003919 Napisano: 08.02.2012 07:34:14 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

(...) grzejnik rozsadziło (...)

Stara sprawa przegrana na dzień dobry, parę lat temu sąsiad zalał moich rodziców, jemu wszystko pływało, rodzicom poszły ściany, boazeria itp, grzyb się zrobił na suficie... I cenzura, okazało się, że sąsiad nieubezpieczony i rodzice na własny koszt musieli. A cały pion był zalany... I jeszcze sąsiadka z dołu wielce do nas z gębą:/

A mnie wkurza teściowa. Przyjechali z teściem i już nie da się wytrzymać. Toporek wisi w powietrzu, aż mnie coś trafia. Wszędzie wściubia dziób, grzebie po szafkach, przekłada rzeczy, wtrąca do rozmów... Szlag mnie trafia, bo nienawidzę jak ktoś mi gdzieś grzebie! A najgorsze jest to, że już się dossała do pilota od TV. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003900 Napisano: 08.02.2012 07:20:59 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Dziś pełnia .... dzieci lubią rodzic sie w pełni emotka Agusia szykuj sie emotka

Ja gotowa i czekam, ale mały się chyba rozmyślił emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003713 Napisano: 08.02.2012 05:55:00 w Konkursowiczki w ciąży

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sonata napisał(a):

katrin22 napisał(a):

http://dzieci.pl/...ml?smgputicaid=6de2a

emotka

emotka
http://www.kwejk....astoraczki,:%29.html

o żesz
emotka emotka emotka emotka emotka

dała czadu i skąd on tyle jajeczek wzięła
emotka emotka emotka emotka emotka

Podobno to nie rekord, bo te dzieci nie sa od jednej laski tylko podobno to są dzieci urodzone w nowy rok w jednym ze szpitali. Ale swoją drogą jakby jakaś tyle urodziła to chyba państwo by jej dom sprezentowało w nagrodę... Ale tatusia to bym wykastrowała chyba emotka

No ja nie liczyła bym na dom

Za pięcioraczki jakaś laska w Warszawie mieszkanie dostała i sporą kasę, więc myślę, że samorząd by się postarał. W końcu tyle dzieci na raz nie rodzi się codziennie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5003679 Napisano: 08.02.2012 05:43:56 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
fryteczka napisał(a):

fryteczka napisał(a):

iva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dostalam 2 paczki .w kazdej 2 takie male szklane słoiczki ze srebrnymi zakretkami - z tylu nakllejka ikea... skad to?

może z konkursu na FB
jakiś fotokonkurs? np. tu
http://www.facebo...m/IKEA.KRAKOW?ref=ts

nie lubie nawet ich profilu emotka to nie to..

podbijam bo ciekwa jestem

Może jarmark smaków?
Wyświetl w wątku >>
0 0