Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście potem wrzucę przepis i nawet może jakieś fotki zrobię
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas przelewy mile widziane To możesz swoim teściom podać nasz numer konta Mogę podać na PW
Katrin obiad od wczoraj, tj zupa pomidorowa
Chyba zaraz faworki upiekę Mam mega przepis z którego pycha wychodzą
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha ręczniczek za 60zł Fisher price z lewkiem Śpioszkersy równie tanie i śpiworek
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jakoś głupio się siedzi na fotelu i patrzy im w oczy bo nie ma się nic do powiedzenia absolutnie... Hihi teściowa 200zł na wnusia wydała
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni często zawyżają wartość.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie mam siły, a jeszcze teściowie zrzędzą mężowi że ich olewam i mam gdzieś... A ja po prostu chcę pobyć sama, czy to źle? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie boli na dole jak na okres z przerwami i mi lekarz powiedział że to przepowiadające i że tylko gorzej będzie.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej jestem Mąż mnie po schodach przegonił trzy razy na czwarte piętro, jestem mokra jak jakiś szczur po tej wyprawie... Zaraz się chyba przejdę do tesko po olej, bo faworków mi się zachciało. No i mam 10 korków z coli do wymiany na puszki
Bo teściowe to baby są, a baby to panikary. Czasem to facet właśnie potrafi spojrzeć na świat trzeźwo i wziąć za mordę całe towarzystwo.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia toteż zwialiśmy gdzie pieprz rośnie, 400km od jednych i ponad 200 od drugich
przynajmniej jak się spotykamy to nie ma czasu na kłótnie Bo każdy się powstrzymuje, żeby czegoś nie powiedzieć i unikać riposty na dobre rady. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha ciekawe która pierwsza zacznie, bo termin nam wczoraj uciekł U mnie 1,5cm rozwarcia, ale szyjka od wczoraj się skróciła Ale czekamy, być może byłby to ratunek od towarzystwa teściowej? Niech mąż się męczy.
Wczoraj konsultację po KTG miałam z taaaką miłą panią doktor w szpitalu Zofii, i w ogóle personel taki jakiś i nie czekałam 6h jak ostatnio tylko z 20minut mimo, że kolejka była na izbie jak nie wiem. Może dlatego, że położnej pozrzędziłam jak to ostatnio czekałam długo i że w terminie jestem.
Hehe te teściowe to takie jakieś zmory są, aczkolwiek mogłam trafić gorzej, bo moja jaka by upierdliwa nie była, to zawsze trzyma moją strone
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój się spóźnia! ;(
Lui a co u ciebie?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie denerwuje, że się panoszy jak u siebie i grzebie po szafkach czego totalnie nie znoszę. Potem sobie pojedzie a ja patelnię znowu znajdę w lodówce czy jakimś innym dziwnym miejscu. Obiadki gotuje, na siłę usiłując uszczęśliwiać, wpychając żarcie wtedy kiedy niekoniecznie mam ochotę... Mimo iż mówię że głodna nie jestem. No i dobrze, że w domu w każdym pomieszczeniu telewizor, bo inaczej by była wielka bitwa o pilota (ona ogląda klan, plebanię i takie tam...). Jak ostatnio będąc u niej zabrałam jej pilota to jaka obrażona była Za to teściu taki szczęśliwy że komuś się to udało był, że w życiu takiego zacieszu u niego nie widziałam. No i codziennie rano pytania jak się czujesz, dobija mnie to, bo jak mam się czuć? Jak bombel, z nogami opuchniętymi, że w zimę zapierdzielam w trampkach bo nogi w kozaczki nie chcą wejść, cud że kurtka się jeszcze dopina... Wcześniej były telefony kilka razy dziennie jak się czuję... Wiesz kota też da się zagłaskać... Ale przynajmniej wózek ona funduje i chrzciny też finansuje Zołza ze mnie co? Ale poważnie nie wiem jak taki święty człowiek jak mój teściu z nią wytrzymał 50 lat...
Jak słyszę jakieś rady w stylu jedz to, tamtego nie, powinnaś to czy tamto, to szlag mnie trafia A jak zobaczyła, że karmi piję, to mina taka jakbym dziecko wódką poiła... To więcej alkoholu to ma syrop na kaszel niż to karmi... Nie dam się nikomu pouczać, dziecko moje a nie jej, i od jej czasów kiedy ostatnie miała w powijakach (męża mego) minęło 26 lat, więc trochę się pozmieniało... A jaki bulwers był, że pieluch tetrowych nie zamierzamy używać tylko od razu pampers na cenzura No i wielce wykłady jakby dobrze było dziecko karmić piersią, jakie to niby zdrowe, a sama nie karmiła... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha też się kiedyś rozwiążesz Ja też czekam na rozwiązanie, chciałabym zobaczyć co za łobuz mieszka w moim brzuszku, nie daje spać itp Ale powiem wam, że go kocham i od pierwszego USG skrzywdzić bym nie dała. To była najładniejsza fasolka jaką w życiu widziałam
Teściowa dziś pyta kiedy rodzę, a ja jej, że nie zamierzam po tym jak się Ostrego Dyżuru naoglądałam, a ona mi na to a mówiłam byś nie oglądała Niech sobie już pojedzie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno dzidzi szczyty aktywności osiąga właśnie w nocy Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i super Możecie razem robić dzieciom urodziny
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane