Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5008455 Napisano: 10.02.2012 03:36:32 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

Agusia się cieszy, a ja się muszę odganiać od prezentów teściów...

Długo im musieliśmy tłumaczyć że nie życzymy sobie drogich prezentów lub dużych przelewów bo jest to dla nas kłopotliwe i zdecydowanie wolimy, żeby sobie tą kasę odłożyli na emeryturę, a nie szastali nią w te i we wte bo my ich później karmić nie będziemy...

Na szczęście w miarę do nich to dotarło.. a przynajmniej tak mi się wydaje emotka

U nas przelewy mile widziane emotka To możesz swoim teściom podać nasz numer konta emotka Mogę podać na PW emotka

Katrin obiad od wczoraj, tj zupa pomidorowa emotka

Chyba zaraz faworki upiekę emotka Mam mega przepis z którego pycha wychodzą emotka

Podziel się przepisem będzie jak znalazł bo tłusty czwartek się zbliża

Oczywiście potem wrzucę przepis i nawet może jakieś fotki zrobię emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5008433 Napisano: 10.02.2012 03:27:35 w Konkursowiczki w ciąży
A ciasto to teściu upiekł emotka Teściowa nie ma talentów kulinarnych niestety... Nawet kotlety na smalcu smaży a mnie sama myśl obrzydza emotka No i dziś piątek... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5008429 Napisano: 10.02.2012 03:25:34 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

Agusia się cieszy, a ja się muszę odganiać od prezentów teściów...

Długo im musieliśmy tłumaczyć że nie życzymy sobie drogich prezentów lub dużych przelewów bo jest to dla nas kłopotliwe i zdecydowanie wolimy, żeby sobie tą kasę odłożyli na emeryturę, a nie szastali nią w te i we wte bo my ich później karmić nie będziemy...

Na szczęście w miarę do nich to dotarło.. a przynajmniej tak mi się wydaje emotka

U nas przelewy mile widziane emotka To możesz swoim teściom podać nasz numer konta emotka Mogę podać na PW emotka

Katrin obiad od wczoraj, tj zupa pomidorowa emotka

Chyba zaraz faworki upiekę emotka Mam mega przepis z którego pycha wychodzą emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5008401 Napisano: 10.02.2012 03:09:08 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

katrin, ja się nigdzie nie spieszę - łazienki w mieszkaniu nie wykończone, jeszcze tydzień muszę wytrzymać emotka to Bernard jakieś cuda wyprawia emotka

idę dalej pakować pudła do przeprowadzki, póki jeszcze mam siłę emotka

Ja nie mam siły, a jeszcze teściowie zrzędzą mężowi że ich olewam i mam gdzieś... A ja po prostu chcę pobyć sama, czy to źle?

To całkiem normalne emotka

A jakoś głupio się siedzi na fotelu i patrzy im w oczy bo nie ma się nic do powiedzenia absolutnie... Hihi teściowa 200zł na wnusia wydała emotka

Dobrą masz teściową to przebolej jej pobyt, ona pewnie się cieszy, że wnuk się niedługo urodzi emotka a i jej pomoc wierz mi, przyda się!

Haha ręczniczek za 60zł Fisher price z lewkiem emotka Śpioszkersy równie tanie i śpiworek emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5008327 Napisano: 10.02.2012 02:43:09 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

dianek napisał(a):

katrin, ja się nigdzie nie spieszę - łazienki w mieszkaniu nie wykończone, jeszcze tydzień muszę wytrzymać emotka to Bernard jakieś cuda wyprawia emotka

Ja nie mam siły, a jeszcze teściowie zrzędzą mężowi że ich olewam i mam gdzieś... A ja po prostu chcę pobyć sama, czy to źle?

To całkiem normalne emotka

A jakoś głupio się siedzi na fotelu i patrzy im w oczy bo nie ma się nic do powiedzenia absolutnie... Hihi teściowa 200zł na wnusia wydała emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5007975 Napisano: 10.02.2012 12:13:32 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

aerdna napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Odebrałam dzisiaj zestaw za kon z kalendarzem Rossmana i jestem trochę zawiedziona: kalendarz+ 2 żele+ pilling + sole.

Dlaczego zawiedziona ? Nagrody zgodne z regulaminem.

Sama się chyba wprowadziłam w błąd, bo na innym portalu też był konk, w którym można było wygrać kalendarz+kosmetyki i tych ostatnich było 6 (bo były wymienione). W regulaminie tego na rossmanie była tylko podana kwota wartości zestawu, chyba 52, czy 54 zł.

Oni często zawyżają wartość.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5007899 Napisano: 10.02.2012 11:50:11 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

Ja nie mam siły, a jeszcze teściowie zrzędzą mężowi że ich olewam i mam gdzieś... A ja po prostu chcę pobyć sama, czy to źle? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5007736 Napisano: 10.02.2012 11:04:54 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

moja koleżanka miała na wczoraj termin.. dzisiaj dzwoniła i mówiła, że ją okropnie kręgosłup boli, aż chodzić nie może - taki uścisk.. I tak jest od wczoraj właśnie.
Czy taki ból może zwiastować poród?? Ona sama nie wie co robić, lekarz nie przyjmuje dziś (ma się stawić w pon.), została tylko IP i pogotowie...?

ps. to nie są skurcze z brzucha i nic regularnego - ciągły, jednostajny ból..

może to te bóle krzyżowe? moja siostra jak rodziła nie miała typowych skurczy tylko ją właśnie kręgosłup bolał...

Mnie boli na dole jak na okres z przerwami i mi lekarz powiedział że to przepowiadające i że tylko gorzej będzie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5007685 Napisano: 10.02.2012 10:48:45 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ehh jeszcze nie rodzę emotka

a ja myślałam że już cie nie ma emotka

Dalej jestem emotka Mąż mnie po schodach przegonił trzy razy na czwarte piętro, jestem mokra jak jakiś szczur po tej wyprawie... Zaraz się chyba przejdę do tesko po olej, bo faworków mi się zachciało. No i mam 10 korków z coli do wymiany na puszki emotka

sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ehh jeszcze nie rodzę emotka

Moja znajoma w styczniu urodziła w domu! Karetka przyjechała 2 minuty po tym jak maleńka wyszła z brzuszka. Ona myślała, że za mało ją boli i pojedzie na IP jak przyjdą porządne skurcze. Była w domu z teściową i teściem. Teściowa tylko siała panikę i piszczała, a przyjść małej na świat pomógł teść emotka

Bo teściowe to baby są, a baby to panikary. Czasem to facet właśnie potrafi spojrzeć na świat trzeźwo i wziąć za mordę całe towarzystwo.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5007637 Napisano: 10.02.2012 10:33:47 w Konkursowiczki w ciąży
Ehh jeszcze nie rodzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006736 Napisano: 09.02.2012 08:47:41 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

sonata napisał(a):

emotka
http://demotywato...cko-robi-Rrrrrrrrrrr

hahahah emotka emotka

Dobre emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006646 Napisano: 09.02.2012 08:17:49 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia masz racje nie daj się emotka
mnie też denerwują dobre rady - mówię wtedy że to moje dziecko i będziemy robic jak chcemy (najczęściej moja mama mnie tak irytuje - dawno miała dzieci tzn mnie 24 lata temu) a wydaje jej się że wszystko wie emotka
jak czyścimy noska Mikusiowi i krzyczy to moi rodzice (niestety na razie póki nasz dom się buduje musimy mieszkać razem) mowią co wy mu robicie? jakbyśmy niewiadomo jaka krzywdę mu robili... emotka
nie powiem teściowa też mnie irytuje bo narzucania się nie lubie - np wysylam jej foto małego mmsem a ona pisze że tu jej wnusiu mówi że tęski za nią albo że przyjedzie... masakra emotka
a ostatnio próbowała męża namówić że mamy przyjechać bo oni mają tydzień urlop to będzie miał bliżej itp. niedoczekanie -odwiedzić tak, siedzieć dłużej niż 1 dzień -NIE!
Już my z nimi mieszkaliśmy to kolorowo też nie było... jak z każdymi rodzicami.
morał z tego taki najlepiej mieszkać SAMEMU emotka

emotka

Benasia toteż zwialiśmy gdzie pieprz rośnie, 400km od jednych i ponad 200 od drugich emotka

przynajmniej jak się spotykamy to nie ma czasu na kłótnie emotka Bo każdy się powstrzymuje, żeby czegoś nie powiedzieć i unikać riposty na dobre rady. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006636 Napisano: 09.02.2012 08:15:32 w Konkursowiczki w ciąży
lui napisał(a):

anava napisał(a):

allice napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Mysmy synka w Bozenarodzenie poczeli a corke w walentynki własnie emotka

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

Domyślam się, rodziłyście w podobnym terminie obie emotka

generalnie ja miałam termin na 11 listopada a urodziłam 26 października, a katrin urodziła 25 października
emotka

a mój synek urodzony 24 października tylko 2 lata wcześniej emotka

mój był terminowo 4.11

moja dziewczynka dalej w brzuszku...
ale ciągle mam nadzieję, że za chwilę się zacznie!:)

Haha ciekawe która pierwsza zacznie, bo termin nam wczoraj uciekł emotka U mnie 1,5cm rozwarcia, ale szyjka od wczoraj się skróciła emotka Ale czekamy, być może byłby to ratunek od towarzystwa teściowej? Niech mąż się męczy.

Wczoraj konsultację po KTG miałam z taaaką miłą panią doktor w szpitalu Zofii, i w ogóle personel taki jakiś i nie czekałam 6h jak ostatnio tylko z 20minut mimo, że kolejka była na izbie jak nie wiem. Może dlatego, że położnej pozrzędziłam jak to ostatnio czekałam długo i że w terminie jestem.

Hehe te teściowe to takie jakieś zmory są, aczkolwiek mogłam trafić gorzej, bo moja jaka by upierdliwa nie była, to zawsze trzyma moją strone emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006486 Napisano: 09.02.2012 07:41:33 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

allice napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

generalnie ja miałam termin na 11 listopada a urodziłam 26 października, a katrin urodziła 25 października
emotka

a mój synek urodzony 24 października tylko 2 lata wcześniej emotka

mój był terminowo 4.11

A mój się spóźnia! ;(

Lui a co u ciebie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006470 Napisano: 09.02.2012 07:33:51 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

HaHa, teściowa pewnie obiadki gotuje, a Ty narzekasz emotka lepsza taka niż moja, która dopiero teraz niby się wielce interesuje, a wcześniej nawet o samopoczucie nie zapytała, tylko jak coś to z mężem wywiad zrobiła. Moja to przyjedzie 2 razy w miesiącu i mam spokój emotka za to moja mama jak jest w Pl to jest u mnie codziennie i słyszę jej rady non stop, też mam dość czasami, ale u swojej mamy to się tyle wad nie widzi i się usprawiedliwia emotka a nawet jak się coś swojej powie, to ona się nie obrazi tak jak teściowa. Mojemu szwagrowi zawsze się chce śmiać jak ja rozmawiam z teściową, bo nigdy się ze sobą nie zgadzamy, ale nie kłócimy się emotka tylko każdas woje mówi, topór nie raz wisi w powietrzu, ale niby jest wszystko cacy emotka

Mnie denerwuje, że się panoszy jak u siebie i grzebie po szafkach czego totalnie nie znoszę. Potem sobie pojedzie a ja patelnię znowu znajdę w lodówce czy jakimś innym dziwnym miejscu. Obiadki gotuje, na siłę usiłując uszczęśliwiać, wpychając żarcie wtedy kiedy niekoniecznie mam ochotę... Mimo iż mówię że głodna nie jestem. No i dobrze, że w domu w każdym pomieszczeniu telewizor, bo inaczej by była wielka bitwa o pilota (ona ogląda klan, plebanię i takie tam...). Jak ostatnio będąc u niej zabrałam jej pilota to jaka obrażona była emotka Za to teściu taki szczęśliwy że komuś się to udało był, że w życiu takiego zacieszu u niego nie widziałam. No i codziennie rano pytania jak się czujesz, dobija mnie to, bo jak mam się czuć? Jak bombel, z nogami opuchniętymi, że w zimę zapierdzielam w trampkach bo nogi w kozaczki nie chcą wejść, cud że kurtka się jeszcze dopina... Wcześniej były telefony kilka razy dziennie jak się czuję... Wiesz kota też da się zagłaskać... Ale przynajmniej wózek ona funduje i chrzciny też finansuje emotka Zołza ze mnie co? Ale poważnie nie wiem jak taki święty człowiek jak mój teściu z nią wytrzymał 50 lat...

Jak słyszę jakieś rady w stylu jedz to, tamtego nie, powinnaś to czy tamto, to szlag mnie trafia emotka A jak zobaczyła, że karmi piję, to mina taka jakbym dziecko wódką poiła... To więcej alkoholu to ma syrop na kaszel niż to karmi... Nie dam się nikomu pouczać, dziecko moje a nie jej, i od jej czasów kiedy ostatnie miała w powijakach (męża mego) minęło 26 lat, więc trochę się pozmieniało... A jaki bulwers był, że pieluch tetrowych nie zamierzamy używać tylko od razu pampers na cenzura emotka No i wielce wykłady jakby dobrze było dziecko karmić piersią, jakie to niby zdrowe, a sama nie karmiła... emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006371 Napisano: 09.02.2012 06:52:58 w Konkursowiczki w ciąży
mooniq82 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Haha mąż chce mnie ganiać po schodach emotka jakby to miało coś dać...

Niech się cieszy że jeszcze ma cisze w domu i przespane noce
emotka Może niech porozmawia z małym przez brzuszek może go posłucha ha ha emotka

Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? emotka

Ha ha
emotka ja mam to samo całe noce nieprzespane bo dzidzi się tak wierci

moj też lubiał najbardziej kopać w nocy gdy ja szlam spać emotka

Podobno dzidzi szczyty aktywności osiąga właśnie w nocy emotka

mam to samo dziewczyny emotka więc to chyba normalne emotka a gdzie do rozwiązania emotka jeszcze tyle czasu emotka emotka

haha też się kiedyś rozwiążesz emotka Ja też czekam na rozwiązanie, chciałabym zobaczyć co za łobuz mieszka w moim brzuszku, nie daje spać itp emotka Ale powiem wam, że go kocham i od pierwszego USG skrzywdzić bym nie dała. To była najładniejsza fasolka jaką w życiu widziałam emotka

Teściowa dziś pyta kiedy rodzę, a ja jej, że nie zamierzam po tym jak się Ostrego Dyżuru naoglądałam, a ona mi na to a mówiłam byś nie oglądała emotka Niech sobie już pojedzie
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5006008 Napisano: 09.02.2012 04:36:53 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

emotka Może niech porozmawia z małym przez brzuszek może go posłucha ha ha emotka

Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? emotka

Ha ha
emotka ja mam to samo całe noce nieprzespane bo dzidzi się tak wierci

moj też lubiał najbardziej kopać w nocy gdy ja szlam spać emotka

Podobno dzidzi szczyty aktywności osiąga właśnie w nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005847 Napisano: 09.02.2012 03:47:57 w Konkursowiczki w ciąży

agusia147 napisał(a):

Ostatnio on śpi jak zabity, a ja się męczę i tylko czekam do rana... To jakaś złośliwość natury bo jak tylko idę spać to zaczyna boleć... Już nie wiem, może mały wbija mi pazury od środka? Albo o zgrozo jakieś zęby? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005824 Napisano: 09.02.2012 03:42:04 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

my też w lutym emotka

a my też w lutym emotka

emotka

No i super emotka Możecie razem robić dzieciom urodziny emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5005688 Napisano: 09.02.2012 03:01:57 w Konkursowiczki w ciąży
Haha mąż chce mnie ganiać po schodach emotka jakby to miało coś dać... Wyświetl w wątku >>
0 0