Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5015935 Napisano: 13.02.2012 08:37:42 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Kuźwa dwa roweru mi z garażu zarypali ;( ledwie spłacone... 5 tyś w plecy... macie pomysł jak namierzyć rower? Rama ma numer...

jedynie zgłosić na policję, a sama musisz pytać sąsiadów, czy widzieli coś. Zrobił to ktoś kto wiedział co kryje garaż.
Przydałby się pies tropiący, ale o tym możesz pomarzyć, chyba, że masz znajomego w policji.
Zgłoś póki sprawa jest gorąca!

Zgłoszone, ale jak znam życie rowerów już nie zobaczymy ;( Będę pilnować allegro i innych takich, może złodziej sam wpadnie. Ewentualnie komisy rowerowe może złodziej wpadnie na pomysł by tam je opchnąć? Najgorsze jest to, że budynek nowy, z 20 mieszkań może z 10 jest zajętych, jedno w remoncie. Do garażu każde mieszkanie ma pilota jednego, najgorsze jest to, że idioci sąsiedzi nie pilnują nawet aby brama była zamknięta... Niby jest monitoring, ale jak się okazało nie działa. Dzwonię do administratora, a ten mi że go to cenzura obchodzi... Sorry ale chyba taki ktoś nie powinien pracować na tym stanowisku, skoro nie umie zadbać o interesy lokatorów... Z tym gównem to autentyczny cytat. Jutro idziemy na komendę, policjanci prosili by wpaść, potem może radca prawny? A potem do zarządcy budynku skargę wysmaruję... Potem się zobaczy, ale musi ktoś za to zapłacić!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015911 Napisano: 13.02.2012 08:29:34 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie zdenerwowało to, że mi zarypali dwa rowery z garażu, kosztowały one prawie 7tyś zł, ledwie spłaciliśmy kredyt za nie a tu już bum i ni ma... Wogóle na dzień dzisiejszy temat powinien się nazywać WKUR*** MNIE ;(... Jestem zła jak osa... Nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić. Niby budynek zamknięty itp itd, strzeżony, a jak się kuźwa okazało nie działa monitoring...

o kurcze.. to ja narzekam że dzisiejszy poniedziałek to gromada wkurzających elementów które kumulują się aż w pewnym momencie eksplodują niczym atom. Ale w moim przypadku nie ma takiej tragedii jak u Ciebie jednak i tak humor mam skopany

Wiesz, jak coś się rypie to po całości... Nigdy nie mam tak by było trochę do cenzura, tylko jak się już coś zwali to na maxa ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015906 Napisano: 13.02.2012 08:28:21 w Wkurza mnie...
noever napisał(a):

agusia147 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A mnie zdenerwowało to, że mi zarypali dwa rowery z garażu, kosztowały one prawie 7tyś zł, ledwie spłaciliśmy kredyt za nie a tu już bum i ni ma... Wogóle na dzień dzisiejszy temat powinien się nazywać WKUR*** MNIE ;(... Jestem zła jak osa... Nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić. Niby budynek zamknięty itp itd, strzeżony, a jak się kuźwa okazało nie działa monitoring...

Skarge na wspolnote czy Spoldzielnie czy co tam masz, w koncu to ich wina, ze wprowadzili was w blad ze niby jest ochrona itd

Kuźwa my płacimy za rypany monitoring, a tu takie jaja? Sorry ale jeść nie będę ale pozew wysmaruję...

można też zaskarżyć wspólnote czy tam ochrone emotka ale nie gwarantuję rekompensaty

Administracja -> www.mais.com.pl

Ziółko, a a co mi może rzecznik praw konsumenta?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015698 Napisano: 13.02.2012 07:34:36 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Skarge na wspolnote czy Spoldzielnie czy co tam masz, w koncu to ich wina, ze wprowadzili was w blad ze niby jest ochrona itd

Kuźwa my płacimy za rypany monitoring, a tu takie jaja? Sorry ale jeść nie będę ale pozew wysmaruję...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015632 Napisano: 13.02.2012 07:12:16 w Wkurza mnie...
A mnie zdenerwowało to, że mi zarypali dwa rowery z garażu, kosztowały one prawie 7tyś zł, ledwie spłaciliśmy kredyt za nie a tu już bum i ni ma... Wogóle na dzień dzisiejszy temat powinien się nazywać WKUR*** MNIE ;(... Jestem zła jak osa... Nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić. Niby budynek zamknięty itp itd, strzeżony, a jak się kuźwa okazało nie działa monitoring... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015530 Napisano: 13.02.2012 06:26:16 w Konkursowiczki w ciąży
Kuźwa dwa roweru mi z garażu zarypali ;( ledwie spłacone... 5 tyś w plecy... macie pomysł jak namierzyć rower? Rama ma numer... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015209 Napisano: 13.02.2012 04:43:25 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

Zatrucie ciążowe. Masakryczne ciśnienie, białko w moczu, zatrzymanie wody. Mogę zostać na noc w domu tylko dlatego, że u mnie to wersja light i maleństwo czuje się dobrze. emotka

Ojoj, a jak to zdobyłaś? ;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5015114 Napisano: 13.02.2012 04:06:29 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...

dlatego Aguś tak czytam i czytam i myślałam ,ze już pojechałaś rodzić -bo naprawdę Ci współczuje i jestem przerażona ,że już po terminie a dzidzia nadal nie chce wyjść:) mam nadzieję ,że moja się zmobilizuje i zechce wcześniej wypełznąć emotka

Też nikomu nie życzę... cholera ale mały ani prośbą ani groźbą... A już groziłam że jak nie wyjdzie to za karę będzie siedział pół dnia głodny i z mokrą pieluchą... Na męża opcja głodowania by zadziałała, a ten mały to ja nie wiem w kogo się wdał emotka

Może w listonosza ha ha emotka

Nie no ja byłam grzeczna emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5014918 Napisano: 13.02.2012 02:55:21 w Konkursowiczki w ciąży
grusia25 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

kurcze tez myślałam ,ze agusia już na porodówce emotka u mnie zaczął się 36 tydzień i mam już dość - krocze mnie boli, czuję się jak słoń , w nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok - bo mi ciężko emotka łapią mnie takie sporadyczne skurcze, i brzuszek mi strasznie twardnieje zarówno w dzień jak i w nocy - macie jakiś sposób żeby tak nie twardniał emotka dzisiaj wymaz z pochwy i odbytu zrobiony torba prawie spakowana wiec można by było rodzić - mam nadzieję ,ze urodzę ok 38 tygodnia tak jak moja siostra całą trójkę tak rodziła bo do 40 a już nie mówię do 42 tygodnia to ja chyba nie wytrzymam emotka bo już mam dość emotka

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie...

dlatego Aguś tak czytam i czytam i myślałam ,ze już pojechałaś rodzić -bo naprawdę Ci współczuje i jestem przerażona ,że już po terminie a dzidzia nadal nie chce wyjść:) mam nadzieję ,że moja się zmobilizuje i zechce wcześniej wypełznąć emotka

Też nikomu nie życzę... cholera ale mały ani prośbą ani groźbą... A już groziłam że jak nie wyjdzie to za karę będzie siedział pół dnia głodny i z mokrą pieluchą... Na męża opcja głodowania by zadziałała, a ten mały to ja nie wiem w kogo się wdał emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5014797 Napisano: 13.02.2012 02:23:17 w Konkursowiczki w ciąży
grusia25 napisał(a):

A co ja mam powiedzieć? Noszę i noszę i donosić nie mogę... Mały jak siedział tak siedzi, a lekarka mówiła, że brzuch jeszcze całkiem wysoko... Brzuszek twardnieje, baa nawet bym powiedziała, że tracę czucie... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5014745 Napisano: 13.02.2012 02:09:56 w Konkursowiczki w ciąży
dianek napisał(a):

agusia - machaj przysiady, spaceruj (wiem że zimno jest, ale podobno takie 2h spacery przyspieszają sprawę) a najlepiej to sobie poskacz na piłce emotka

mnie dzisiaj w nocy Bernardo wystraszył nieźle... 3 skurcze mniej więcej co 10 minut i to takie konkretne - takich jeszcze nie miałam

a później przeszło i dalej brzusio miękki,wszystko po staremu emotka

spadam zaraz na badanka - OWA i GBS do zrobienia.. i koniec! dość mam tych laboratoriów...

Idę zaraz pobiegać po schodach. lekarka mówiła by jechać na górę windą i na dół w podskokach zbiegać.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5014628 Napisano: 13.02.2012 01:41:41 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

czyżby agusia pojechała rodzić :>

To czekamy na sms emotka

Niestety... Byłam u lekarza i mówi, że jakby coś to dziś by się cesarką skończyło...

Pani doktor w szpitalu zaś, że bobo rośnie i max w niedzielę będzie poród wywoływany.

A czemu chciał cesarkę robić? Do niedzieli daleko, może poród sam się rozpocznie.
emotka

Nie chciał robić emotka Mówił, że moja szyjka mało rozciągliwa na razie, ale że lepiej niż w czwartek jest emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5014486 Napisano: 13.02.2012 01:04:25 w Konkursowiczki w ciąży
0 0

agusia147

#5014483 Napisano: 13.02.2012 01:03:45 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

dianek napisał(a):

czyżby agusia pojechała rodzić :>

To czekamy na sms emotka

Niestety... Byłam u lekarza i mówi, że jakby coś to dziś by się cesarką skończyło...

Pani doktor w szpitalu zaś, że bobo rośnie i max w niedzielę będzie poród wywoływany.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5013216 Napisano: 12.02.2012 07:58:33 w Rossmann
gryszelm napisał(a):

sambolera napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej!
Czy ktoś odsyłał paragon z Plusssza na konkurs z biletami i dostał już te bilety?

ja nie dostalam

Było napisane, że bilety zostaną niezwłocznie przesłane po pozytywnym zweryfikowaniu paragonu...czekamy w takim razie na to niezwłoczne wysłanie.

Pianie, że każą sobie wysyłać jakieś paragony za jakieś gówniane bilety... Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5012846 Napisano: 12.02.2012 05:48:36 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

agusia leże w wyrku i kuruje się , nigdy tak nie miałam gardło mnie boli tak, że w nocy nie mogłam spać, aż pulsowało z bólu emotka

katrin dziękuje, moja teściowa też ma swoje minusy, ale jak każdy staram się ją zrozumieć. Chociaż jak proponowała, żebyśmy z nią zamieszkali, to nie zgodziłam się, bo na odległość to ok, ale tak byśmy się pewnie pozabijały emotka każda ma swoje przyzwyczajenia.
Ale bardzo nam pomaga na każdy sposób, więc szanuje to i jestem jej wdzięczna za wszystko

agusia weź babo rozpakuj się w końcu bo ciągle tu zaglądam z nadzieją, że będe mogła już gratulować emotka

Stara mam nadzieję jutro się rozpakować, idę po to do lekarza... A jak nie to do szpitala i tak na ktg to może jakaś kroplówka czy coś... Byleby nie siedzieć w domu
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5012804 Napisano: 12.02.2012 05:32:26 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A ja zapraszam na bloga, żebyście się trochę pośliniły emotka
<cieknie ślina>
MMMMMMMNIAM!!!!!! Kusi oj kusi tort i faworki a du...a rośnie emotka

ale mi smaka narobiłaś na ten tort emotka a nie zrobie nic bo leże chora i nic nie mogę przełknąć mi gardło spuchło emotka

Sobie też narobiłam, bo to sonaty dzieło emotka
kalisto fajny tekst o teściowych emotka
U mnie dziś też była teściowa, dałam jej Kubusia niech nosi, niech karmi, niech ma radochę emotka
Ja za nią nie przepadam, ale dzieciaka nie zabronię jej bawić emotka

Ehh ale twoja teściowa z teściem pewnie ci się nie zwaliła na łeb w środę i siedzi do tej pory... Żyłam nadzieją, że jutro sobie pojadą, a tu cenzura... Chcą na wnuczka poczekać... Idę jutro błagać lekarza o zbawienie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5012754 Napisano: 12.02.2012 05:08:31 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A ja zapraszam na bloga, żebyście się trochę pośliniły emotka
<cieknie ślina>
MMMMMMMNIAM!!!!!! Kusi oj kusi tort i faworki a du...a rośnie emotka

ale mi smaka narobiłaś na ten tort emotka a nie zrobie nic bo leże chora i nic nie mogę przełknąć mi gardło spuchło emotka

Uuu biedna to zdrowiej emotka

Mnie tyż cenzura rośnie, liczę na to że na dniach bombel się wyprowadzi z brzucha i lżej się poczuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5012411 Napisano: 12.02.2012 02:05:04 w Konkursowiczki w ciąży
Hihi no i lepiej, żeby się urodziło w Walentynki niż np. 29.02 emotka

Ehh teściowa chyba nie zamierza jechać jutro, przynajmniej tak zrozumiałam... Że jak dzidzi się urodzi to sobie pojedzie... Błaaaagam mały ruszaj się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5012321 Napisano: 12.02.2012 01:34:09 w Konkursowiczki w ciąży
sonata napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A ocb z ta nocą świętojańską? emotka

Cieszy mnie, jeśli dla kogoś Walentynki to wyjątkowy dzień emotka Dla mnie to zbyt nowoczesne i takie amerykańszczańskie emotka A ze mnie jest poganka okrutna i w ogóle coś za późno się urodziłam emotka

Walentynki to święto skierowane na komercję, sprzedaż śmieci i gadżetów z serduszkami, a Walenty to patron chorych umysłowo emotka Coś w tym jest. My nigdy nie obchodziliśmy tego święta. Ale już młodsze pokolenie obchodzi, zawsze dobry pretekst by komuś okazać trochę sympatii. Wyświetl w wątku >>
0 0