Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że się okaże że laska dziś się myliła... Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na to czekam
Monia i jak tam USG? Duże już bobo?
A mnie się moja zapina, tylko, że brzuch do połowy dołem wychodzi
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe mi kozaki na nogi wchodzą po siłowaniu się kilkuminutowym. Zostanę więc przy trampkach. Chodzę w getrach i tunikach, nie jest źle, po ciąży tuniki też będą ok Dużo też chodze w sukienkach bawełnianych. Nakupiłam się tego w czasie ciąży. Dobry pretekst był przynajmniej dla zakupów
Ehh odbiło mi, gadam do synka by się w końcu ruszył
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh jakie to prawdziwe, zawsze się znajdzie ktoś, kto mimo twoich starań powie, że jesteś do niczego, że kiepska jesteś itp... Ja uważam, że nikt nie ma prawa mnie pouczać i wpieprzać się do mojego życia, bo mam prawo do własnych błędów!!
A ja mam na sobie getry ocieplane i bluzę, nic innego mi nie pasuje bo brzuch obciska i się nie da siedzieć, ale mam to w cenzura. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Herbitussi brałam ze dwa tygodnie temu, także mój mały był już w pełni wykształcony...
Ja to jutro znów ktg mam ;( Już połowa warszawskich lekarzy mi chyba w podwozie zaglądała... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A smakuje czosnem Wypiłam cały w ciągu 4 dni i jak miałam kaszel nie pomógł. Polecam za to ziołowy do ssania Herbitussin Na Kaszel i Gardło. Jest mega! Mnie pomógł.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cały czas pilnuję, jakbym nie była w ciąży to bym jeszcze po komisach przeszła... Aczkolwiek mój rower w bazie kradzionych już jest, a chyba w komisach sprawdzają takie rzeczy?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niee, mieliśmy haki na ścianach i specjalne wkręty żeby zabezpieczenia przypiąć. Poza tym budynek ma 20 mieszkań z czego zamieszkałych jest może z połowa... Miejsc w garażu z 15 w sumie... Budynek ogrodzony, wejścia na kody... Z obcych ludzi to tylko ekipa remontowa i osoby ktore zmienialy ogrodzenia ostatnio...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Złość na złodzieja jeszcze nie przeszła... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Numery ramy... No i wszędzie poznam mój rower bo tylko ja wiem gdzie go obdarłam wieszając na nim torby... No i nawet zdarzyło mi się podmalować lakierem do paznokci rysy.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co ty taki kultowy serial Moja teściowa oglądała, więc mi się kątem oka też dostało M jak Mimoza Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W czynszu, który kosztuje 600zł mamy wyszczególniony garaż, ciepłą wodę, wywóz śmieci, monitoring, dźwig i takie tam. A chyba administrator skoro jest przydzielony do opieki nad budynkiem powinien zadbać o to by mieszkańcy się czuli bezpiecznie.
Czekam na to, dziś lekarka mówiła, że bobo już kawał chłopa i powinniśmy go eksmitować. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic nie straciłaś Sałatkę przesolili... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha nie oglądaj, po co się stresować niepotrzebnie... Nie każdy jest taki idealny ja my
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadzieja matką głupich... Administrator pożałuje, że tak mnie potraktował, jak można powiedzieć, że cenzura go to obchodzi i że jak chcę to mogę skargę mu na maila napisać... Za karę obwiesiłam mu pół klatki na taśmę dwustronną kartkami z tekstem, że grasuje złodziej itp... Niech mi przyjdzie morde pruć to mu powiem, że jak coś ode mnie chce to skargę niech mi wyśle na maila...
Wyświetl w wątku >>