Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale widzę, że się biedny męczy, gazuje jak nie wiem itd... No i płaczliwy jest. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W szpitalu robił, w domu pierwszego dnia też...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek po porodzie nie dość że będziesz zmęczona to Bernardzik da ci popalić.
Mały dziś niby zasnął po kąpieli około 22, ale obudził o 4 rano i dał czadu. Cycków nie czuję taki z niego amator babskich wdzięków. Od 4 wisiał na cycu do godziny 9... Teraz znowu się polulał. Martwi mnie, że dziś kupki nie zrobił... Co mu można na to dać?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emilka a jak się nazywasz na Facebooku? Mam prawie 300 zaproszeń, ostatnio akceptuję tylko te od ludzi których znam osobiście
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pokasłuję cały rok jak mi w gardle zaschnie, więc wiem co to za ból...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam, ale nie zawsze pilnuję by na niej siedzieć,no i teraz cierpię przez to ;( A już nie bolało.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie czuję lewej, boli jak się tknie a do tego siedzieć nie mogę przez szwy. Dziś się więcej poruszałam i chyba znowu coś sobie naciągnęłam bo krwawię bardziej...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopytam lekarkę, w przyszłym tygodniu i tak musimy iść do szpitala na kontrolę wagi małego.
Swoją drogą cholerny z niego głodomor jest. Mam wrażenie że cycki mi zaraz odpadą, mały cały czas mnie ssie, a lewego sutka już prawie nie czuję.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz nie zamierzam przyzwyczajać, ale z drugiej strony ma to jakieś atesty i dzieci jeżdżą w takich po kilka godzin, jako element wózka również to działa, więc myślę że nadaje się do przespania. Ale bobo musi też wiedzieć, że ma własne łóżko do spania.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sobie nie zazdroszczę :d W sensie chodzi o to, że przygoda porodowa była mało fajna, mogłaby trwać krócej, jak np miała laska co potem ze mną na sali leżała, że poszły jej wody, pół godziny skurczy i mały na świecie. No i krocza jej nie cięli bo jej mały miał 2600. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę boję się czy to nie za szybko na takie manewry z jego strony? Siostrzeniec męża miał chyba 4 miesiące jak się nam na brzuch przewracał... A ten patrzę nagle na brzuchu i głowę podnosi.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj cud, że tyłka nie rozerwało Ciężka noc za nami, mały ciągle wył i ciągle przy cycu zasypiał a ja razem z nim. Teraz w miare spokojnie. Darł się jak badała go pani doktor. Jak dobrze pójdzie i cukier nie będzie spadał to jutro wychodzimy wreszcie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zazdroszczę, ja bym wolała przeć niż jeszcze raz poczuć skurcze wymieszane z bólami krzyżowymi... Mężu również się przydał, masował, tulił, komplementował, motywował, prysznicem polewał. No i trzymał za rękę przy parciu. Mimo iż minę podczas obserwowania jak cierpię miał taką jakby miał się popłakać Hehe przywiózł mi laptopa do szpitala Ale jaka radość na koniec NO I PÊPOWINÊ PRZECINAŁ
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147