Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie po porodzie opuchlizna zeszła szybko... Pilnowały tylko położne bym dużo piła i sikała...
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pajęczynka wokół pępka to dopiero początek Z każdym dniem będzie tylko gorzej i więcej, a po porodzie nie chcę cię pocieszać jak to cudnie będzie wyglądało
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To u nas tak liczyli za znieczulenie, że niby forma darowizny, ale bez tej darowizny dla szpitala nie dostałoby się wypisu dziecka... Trochę nie fair...
My malemu kupiliśmy owieczkę z bijącym serduszkiem, też daje radę na marudzenie, serduszko zaczyna pikać gdy mały marudzić zaczyna. Szkoda, że nie działa na głoda czy mokrą pieluchę Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi mam nadzieję, że tak mi zostanie Zofia na Żelaznej. Dolly ty z Warszawy??
Mnie się tez kuperek spłaszczył Nie jest taki odstający. Szkoda że brzuś jak po wojnie, ale dzielnie smaruję kremem na rozstępy, może zejdą, no i skóra naciągnięta.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w Zofii w Warszawie. Bardzo polecam, opieka świetna i troskliwa, bardzo pomocna w pierwszych dniach, kiedy samemu nie zawsze ma się siłę na cokolwiek. Położne na każde zawołanie, pomoc w przystawianiu malucha do piersi. Po porodzie pomogły się pozbierać, umyć, w środku nocy przyniosły ciepły posiłek. Gdy pierwszej nocy nie byłam w stanie ręki podnieść to przewijały i karmiły małego. Lekarze też super. Ten z którym rodziłam świetny facet. No i Pan Starsza Położna the best
A nogi normalnie to nigdy tak szczupłych nie miałam, chyba się przeproszę ze spódniczkami
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja muszę powiedzieć, że ważę mniej niż przed ciążą. Aż się sobie podobać zaczynam, bo normalnie tak mi nogi odchudziło Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia? A ile ona ma aktualnie miesięcy? Dobrze kojarzę że koło 3?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwne u nas w szpitalu porody rodzinne za darmo. Powiem szczerze, że nawet nie chciałabym rodzić bez męża, był dużym wsparciem nie tylko psychicznym, ale i fizycznie świetnie się mną zaopiekował, pomagał dojść do toalety, masował plecy, pomagał przy kąpieli. Sama bym sobie nie poradziła. A było ogólnie 8 sal porodowych i wszystkie dostosowane do porodów rodzinnych i jednostanowiskowe. Świetnie wyposażone i świeżo po remoncie. Gdyby nie to że bolało to pewnie bym pomyślała, że jestem w hotelu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super że już jesteś, coś długo Cię nie było. Moj synio też śpi dłużej mniej więcej od 22 do 4 rano i w ciągu dnia od około 15-19. Nie jest więc źle a i wyspać się idzie. Ale wcina tyle co dwoje innych niemowląt.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w szpitalu krzywo patrzyli na smoczki, są przeciwnikami bo to niby zaburza odruch ssania u malucha. Jak próbowałam zatkać Kamisia smoczkiem to nieźle mi się od położnej oberwało.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No czas leci, nie wiem kiedy a już Kamiś jutro będzie miał tydzień
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie w szpitalu ankiet nie było, ale dostałyśmy wszystkie fajne paczki, w której były pieluszki Huggies Newborn, Husteczki Nivea, kremiki do pupy, płyn do kąpieli dla maluszka, olejek do masowania rozstępów, różne próbki kremów do sutków, wkładki laktacyjne itp Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie męża wysyłam do sklepu. Zobaczymy czy pomoże Wyświetl w wątku >>