Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że śpiochów miałam dosłownie ze 3 pary, a resztę ciuszków większą. Gorzej z bodziakami bo też mi zostały nienoszone tylko uprane raz nówki.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ej no bo się zestarzejesz i nie będziesz miała siły na matkowanie, a teraz skoro matkujesz na forum karcąc co po niektórych to może i takiemu bobo tez byś pomatkowała Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musimy Kurde teraz zauważyłam, że da się fragment cytować. Wybaczcie bezmyślność, ale ja strasznie niewyspana i mózg czasem traci łączność ze światem. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku też małego dokarmialiśmy bo pokarmu miałam za mało, a teraz na raz ściągam z każdego cyca po 100ml, po 3h mam cycki tak nabrzmiałe i napchane, że samo cieknie i wtedy dopiero się mały krztusi... Ja ostatnio odciągam więc i korzystam z butli zwłaszcza, że ostatnio prowadzę kursy więc nie mam kiedy małego karmić. W nocy mały dostaje cycka.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też był bezprzewodowy, przydał się pod koniec jak po każdym partym tętno dziecku mierzyli. Na piłce mnie zmuszali do skakania, ja nie chciałam bo tak bolało, to w końcu mąż mnie trzymał
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nago. Ja korzystałam z wanny w trakcie i wierz mi że nagość to nie jest podczas porodu sprawa o której się myśli. Ból sprawia, że wszystko ci jedno czy na sobie masz jakąś ścierkę czy wszyscy (położna, lekarz, mąż) widzą twoje cycki czy tyłek. Tobie to zwisa. Mnie też zwisało. Tak samo podczas parcia jak zrobisz COŚ też nikt nie zwróci na to uwagi, dla nich to fizjologia.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje! Michalinka śliczne imię Musisz pokazać nam swoją piękność
PS> moje mega nacięcie się zagoiło a było aż 3cm i bolało jak diabli Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest ok jak dziecko lekkie, a mój już 5,5 kilo waży Ciężko go trzymać a co dopiero.
Dziewczyny? Kto trzyma dziecko do chrztu?
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściu spoko, teściowa nie bardzo Teścia mogłabym znosić codziennie, bo to zwyczajnie kochany chłopina Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To super by było mieć parkę. Ja bym chyba właśnie chciała mieć parkę. Na złość teściowi, który chciałby dużo wnuków:P
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcinaj, ja obcinałam zaraz po powrocie do domu w drugiej dobie życia małego, ale nie nożyczkami tylko obcinarką, bałam się że małemu nożyczkami cale palce poobcinam bo on taki ruchliwy. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahaha Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo, więc co stara panna może wiedzieć o rodzinie i dzieciach? Poza tym moje dziecko będę wychowywała po swojemu, używała kosmetyków jakie mi pasują, karmiła jak mi się podoba i kiedy mi się podoba, tak aby dziecku było dobrze... No i nie chcę by jakaś flądra przeglądała mi kąty i truła, że np. w sypialni walają się ubrania po podłodze itp...
¬le mi się wkleiło powyżej i nie zdążyłam edytować.
Możesz powiedzieć że nie czujesz potrzeby a oni powinni uszanować twoją decyzję. Mi w przychodni powiedziały, że w razie czego w ciągu miesiąca mogę poprosić o wizytę w przychodni tej bliżej domu...
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego ja podziękowałam za wszelkie położne wybierając przychodnię dalej od domu. Jak lekarka zapytała czemu nie chcieliśmy położnej to powiedziałam, że dajemy sobie sami świetnie radę i nie potrzebujemy złotych rad obcej osoby. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zazdraszczam, ja po 3 tygodniach dopiero przeszłam na podpaski, wcześniej krwi tyle jakby prosiaka zażynali. Wyświetl w wątku >>