Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dzień ciężko bo mamy tylko dwa pokoje. I śpimy wszyscy razem w jednym na razie a drugi jest przysposobiony do celów firmowych. Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gorzej, że mnie też coś drapie w gardle. Cyba ubiorę dzieci i wezmę na spacer. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę że nie tyle żłobek co brak czapki zadziałał. Katar czy cokolwiek też musi mieć czas by się "wykluć" Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojej to przykre musiało być. Ja widzę, że młody jest zazdrosny o małą, staram się go dopieszczać, ale wiadomo to małe dziecko. Zabawki jej zabiera z łóżeczka, wszystko wrzuca do jej łóżeczka... Sam się do niego tarabani... Jak muszę iść do łazienki, to muszę ze sobą któreś zabierać bo inaczej nie wiem co by było... Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Był łobuz ale nie aż taki Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coby młody się wyszalał z innymi dziećmi. Bardziej dla niego niż dla siebie, bo po 1 muszę wstać, potem go zaprowadzić/zawieźć, a potem po niego przyjechać, no i zapłacić musieliśmy bo oczywiście na publiczne nie mamy co liczyć... Bo młody ostatnio bardzo nieznośny, nie słucha się, buntuje, siostrze dokucza... Dziś jej przywalił stoperem do drzwi, a to tylko sekunda jak jego spuściłam z oczu, ona leżała w swoim łóżeczku, a on biegał po mieszkaniu - i nagle ryk, w łóżeczku młodej leży stoper. dobrze że w inne miejsce nie trafił jak koło niej - lekko ją drasnęło, bo by chyba nie było co zbierać - stoper waży około kilograma... Przed chwilą zaś wtarabanił jej się do łóżka i przytulił ją jak misia - też wrzask... yhh. Panie w żłobku mówią same, że naszego młodego ciężko upilnować - jest dosłownie wszędzie.
Wiesz co, on nie ma problemów z adaptacją. Ledwie weszliśmy pierwszego dnia do żłobka a on od razu poleciał do dzieci, musieliśmy go gonić, żeby kurtkę zdjąć. Ale był szczęśliwy jak nie wiem, ale nasze dziecko nie jest maminsynkiem i nie ma problemów by zostawać z kimś obcym.
Yhh ci panowie to jacyś z innej planety są, jak się im czegoś nie powie i nie pokaże palcem to jak dzieci we mgle... Tak samo mówię mu by wypłacił kasę na żłobek - a on trzy razy do mnie dzwonił ile tych pieniędzy trzeba... I jak mu nie powiedziałam, żeby założył dziecku czapkę to mu nie założył. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie pozwól na to przy swoim dziecku. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie lekarska starszej daty, kiedyś antybiotyki to było dla nich WOW i do tej pory walą na wszystko antybiotyk. A mój szwagier lekarz leczy dzieci domowymi sposobami, cytrynka, żurawinka, cebulka, miodzik i te klimaty i dzieciom wychodzi na zdrowie. Jak córka ich złapała świńską grypę to przeszła ją bardzo lekko, bo organizm nie obciążony lekami i antybiotykami. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przynajmniej w razie godziny W, z głodu i pragnienia nie zginie Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby tylko. Do tego jedno okienko, a kolejka jak nie wiem... szlag mnie trafia, bo becikowe powinno być tym, co należy się każdej co urodziła. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się rozbyłaś
Dobija mnie to becikowe... Trzeci raz leciałam z dodatkowymi papierami. Najpierw chcieli papiery z zus, us, zaswiadczenie o otwarciu dzialalnosci, o tym ze maz zamknol dzialalnosc, akt urodzenia i zaswiadczenie lekarskie, no i dowody... Potem okazalo sie ze jeszcze pity chca... A dzis lecialam bo sobie wymyslili dodatkowo swiadectwo pracy i wszelkie umowy o dzielo moje i meza... Jak zobaczyli ze w picie jest wydawnictwo, to od razu jakies cenzuray o prawach autorskich i umowy z wydawnictwem... Normalnie smiech na sali... To sie do programu uwaga nadaje... Segregator papierow dla marnego tysiaka... Dzieki Tusku!!! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ajj biadolenie, nie przejmuj się. My półtora miesiąca mamy i mała przybrała lekko ponad kilogram. Je jak opętana, na głodną nie wygląda. Każde dziecko jest inne i tyle. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapisaliśmy się do dentysty na 3 października. Wcześniej nie było terminów.
Juhuu przyszło macierzyńskie! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Troszkę mnie uspokoiłaś, ale wolę na zimne dmuchać, próbuję nas zapisać do dentysty.
Podobno fajna sprawa. Ja jednak nie miałam okazji przetestować. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W czwórce od zewnątrz ma takie jakby wgłębienie brązowe i w środku ząbka brązowe, a reszta ząbków na razie maleńkie plamki. Kurcze trzy lekarki go ostatnio oglądały, zaglądały do buzi i żadna ani słowa nie pisnęla!! Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze ileż można czekać na macierzyńskie? Wyświetl w wątku >>