Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, dziękuję za odpowiedź.. w sumie kto by cokolwiek udowodnił, jak wszystkie filmiki z youtube są pokasowane..
Jednak dobrze wiedzieć na przyszłość Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też dziecku nie odmówię, ale rodzicom owszem Nie wiem skąd ten zwyczaj, że nie wolno odmawiać, u nas jest dokłądnie tak samo! Jednak musze, nie stać mnie na bycie Chrzestną (wiem, że to nie o prezenty w tym wszystkim chodzi) i odmawiam.. Mam jedną Chrześniaczkę i mi wystarczy Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madziarka bardzo często była na Fb i na forum w wątku - konkursowiczki w ciąży...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również serdecznie gratuluję onlyrybka! Taka nagroda to marzenie Czekamy na relację z podróży
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, też to dostałam! Chyba wysłane było wszystkim dostępnym na forum.. Odpisałam, zablokowałam.. Pomagam tylko wtedy jak ktoś mnie do tego nie zmusza, nie ocenia jesteś dobra, to kliknij!, kto napisze ładnie proszę..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może wrócić... Lepiej zrób tak jak w regulaminie, na konkurs w Leclercu też chcieli list zwykły (disney) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie Jakoś głupio mi było brać te nieszczęsne pieczątki i podpisy kierownika sklepu.. Babka na kasie jedna, kolejka długa, zaraz by mnie zbluzgali
Dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, tylko ja mam do multikina ok 120km... Są teatrzyki godziny dla rodziny i tam ładnie siedzi, ale teatrzyk to nie to samo
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
całkiem mozliwe.. w sumie hałas chyba Mu aż tak bardzo nie przeszkadzał, tylko te uziemienie.. pomimo tego, że uwielbia Zygzaka, widziałam, że Mu się nudziło.. Zresztą, mogę spokojnie stwierdzić, że 1 część (przynajmniej początek) była rzeczywiście dużo lepsza
No nic, spróbujemy po wakacjach wyjść znowu, na coś krótszego
lecę spędzać kolejny wieczór bez męża.. jeszcze tylko 2 tygodnie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie tam ekolog, Zygzaka (pierwszą część) może oglądać 3 razy dziennie.. Nie wiem co Mu się stało.. pierwszy raz byłam z Nim w kinie
Wyszłam, bo już ludzie zaczęli się przesiadać...
Może następnym razem będzie lepiej.. echh Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2 i pół... byliśmy n Autach 2 chyba za mało zygzaka w tym filmie jak dla Niego.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja raczej nie będę do nich dzwoniła.. nie chcę, żeby mieli mój numer, bo wtedy dopiero zacznie się gnębienie Poczekam na rozwój sytuacji..
Dzięki wszystkim za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w życiu! Nigdy nie byłam konsultantką
W mailu nie jest podane nic konkretnego:
PROSIMY O PILNY KONTAKT
Szanowny Panie,
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o kontakt z firmą Intrum Justitia Sp. Z o.o. pod numerem telefonu ..... podając w rozmowie numer sprawy wskazany w ramce powyżej.
W przypadku braku możliwości kontaktu z Pana strony prosimy o podanie swojego numeru kontaktowego pod adresem mailowym: ..... podając w tytule numer sprawy.
Postaramy się zadzwonić najszybciej jak to możliwe.
Sprawa pilna!
No i numer sprawy.. to wszystko, nic więcej. Nawet nie wiem o co chodzi Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly: przez 9 lat nie było żadnego odzewu o bilet.. Wyświetl w wątku >>