Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika efelinkaaa

efelinkaaa

#4519052 Napisano: 08.07.2011 02:34:06 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się z uśmiechu mojego Synka emotka Dostał hulajnogę z zygzakiem (ha, w biedronce wyprzedaż) i jeździ z zacieszem na buźce po pokoju krzycząc hunogaj, ziziak, hunogaj, ziziak! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4518890 Napisano: 08.07.2011 01:38:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

efelinkaaa: dodam jeszcze, zanim dostanę karniaki, że zdjęcie w prezentacji to już publikacja - czyli odpadają konkursy (większość obecnych), gdzie zdjęcia nie mogły być umieszczone wcześniej w sieci emotka

ok, dziękuję za odpowiedź.. w sumie kto by cokolwiek udowodnił, jak wszystkie filmiki z youtube są pokasowane..

Jednak dobrze wiedzieć na przyszłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4518871 Napisano: 08.07.2011 01:32:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
a ja mam pytanie odnoście tego konkursu makaronowego (udziału nie brałam). W regulaminie było o przekazaniu praw autorskich do zgłoszenia na organizatora... czyli te użyte zdjęcia są już jego własnością i nie można ich wykorzystywać? Każdy element prezentacji jest jego własnością, czy tylko sama prezentacja (tzn. nie może dalej używać prezentacji w całości, ale jej elementy: zdjęcia itd. może).. Nie wiem czy mnie zrozumieliście, ale Syn mnie w nogę gryzie i nie mogę się skupić na tym co piszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4516528 Napisano: 07.07.2011 08:20:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2 x stolik ikea, filiżanka z FB i nagrody z konkursu Vectry (z 1 czerwca!) Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4515602 Napisano: 07.07.2011 03:22:50 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

kalisto1986 - a czy jest jakaś granica? Znaczy się, przy którym z kolei Zostań chrzestną! w końcu odmówisz? Czy w ogóle nie bierzesz pod uwagę takiej opcji?

nie odmówie dziecku emotka u nas tak jest, że się nie odmawia, ale licze że w końcu nabiora rozumu emotka

Wiem coś o tym. Nam sie jeszcze trafiło, że mamy z mężem chrześniaków z tych samych lat, w tamtym roku dwie komunie w jeden dzień...w tym też podwójnie. Niestety kasa też podwójna. A jak zaczną za mąż wychodzić i żenić się to z torbami pójdziemy
mnie czeka w jednym roku komunia syna, siostrzeńca i chrześnicy, rok pozniej chrzesnicy męża, kolejny rok pozniej komunie mojego i mężą chrześniaka - choć z moim jest nadzieja że nie będzie miał komuni bo jest chowany w 2 wiarach i ma mieć zostawiony wybór itd więc ciekawie

ja też dziecku nie odmówię, ale rodzicom owszem emotka Nie wiem skąd ten zwyczaj, że nie wolno odmawiać, u nas jest dokłądnie tak samo! Jednak musze, nie stać mnie na bycie Chrzestną (wiem, że to nie o prezenty w tym wszystkim chodzi) i odmawiam.. Mam jedną Chrześniaczkę i mi wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4513894 Napisano: 07.07.2011 07:59:30 w NIE polecam wymiany z....
ela napisał(a):

nie polecam madziarka19 od lutego czekam u niej na nagrodę za ponad 100 zł i pierwsze kłamała ,że wysłała a kiedy poprosiłam o potwierdzenie to cisza Ludzie z dala od tej osoby bo to OSZUSTKA
emotka emotka emotka

madziarka bardzo często była na Fb i na forum w wątku - konkursowiczki w ciąży...
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4513749 Napisano: 07.07.2011 06:59:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

A ja gratuluję Onlyrybce emotka

bawcie się dobrze emotka

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka

ja również serdecznie gratuluję onlyrybka! Taka nagroda to marzenie emotka Czekamy na relację z podróży emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4513062 Napisano: 06.07.2011 07:36:32 w Paragony
szukam paragonu z Eveline - dla kolezanki emotka Oferty cenowe na pw poproszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4511453 Napisano: 06.07.2011 01:33:05 w Wkurza mnie...

haha, też to dostałam! Chyba wysłane było wszystkim dostępnym na forum.. Odpisałam, zablokowałam.. Pomagam tylko wtedy jak ktoś mnie do tego nie zmusza, nie ocenia jesteś dobra, to kliknij!, kto napisze ładnie proszę..
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4510110 Napisano: 06.07.2011 08:43:24 w Carrefour konkursy
leelee napisał(a):

Na konkurs z autami każą wysłać listem zwykłym, ale to jest bez żadnego potwierdzenia nadania. Można by poleconym, nie odrzucą tego? emotka

może wrócić... Lepiej zrób tak jak w regulaminie, na konkurs w Leclercu też chcieli list zwykły (disney) Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4509890 Napisano: 06.07.2011 07:41:49 w Inne mniejsze markety
fryteczka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Czy braliście pieczatki na paragonach, jesli nie widniał zapis winiary? Ja tego nie zrobiłam, to nie moja wina, że tak czy inaczej wybija na kase.. emotka

ja nie bralam...chyba 1/3 produktow mial WIN czy cos...za duzo ludzi bylo w kolejce - zreszta zawsze moga sprawdzic jak na kasie nabija dany produkt emotka

no własnie emotka Jakoś głupio mi było brać te nieszczęsne pieczątki i podpisy kierownika sklepu.. Babka na kasie jedna, kolejka długa, zaraz by mnie zbluzgali emotka

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4509874 Napisano: 06.07.2011 07:36:59 w Inne mniejsze markety
Czy braliście pieczatki na paragonach, jesli nie widniał zapis winiary? Ja tego nie zrobiłam, to nie moja wina, że tak czy inaczej wybija na kase.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4508711 Napisano: 05.07.2011 06:05:49 w Wkurza mnie...
asior24 napisał(a):

Mój synek zaczął chodzić do kina nawet jeszcze zanim skończył dwa latka ale wybieraliśmy się na poranki Mini Mini - trwają godzinkę, na ogół tłumów nie ma (w Multikinie do którego chodzimy czasami oprócz nas było dosłownie kilka osób) więc nie był przywiązany bez możliwości poruszania, a zawsze puszczali po trzy bajki z postaciami które oglądał na Mini Mini.
Spróbuj może tak mu się spodoba i będzie zainteresowany, najważniejsze żeby polubił kino i chodził do niego z przyjemnością.
Mój synek teraz od poranków woli długie bajki, i właśnie odkryl jak fajnie ogląda się filmy 3D emotka

Tak, tylko ja mam do multikina ok 120km... emotka Są teatrzyki godziny dla rodziny i tam ładnie siedzi, ale teatrzyk to nie to samo emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4508628 Napisano: 05.07.2011 05:51:05 w Wkurza mnie...
sarsaparilla napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jak na 2 latka 45 minut to i tak dużo,
a może ekolog Ci rośnie? i za autami nie przepada?
emotka

a gdzie tam ekolog, Zygzaka (pierwszą część) może oglądać 3 razy dziennie.. Nie wiem co Mu się stało.. pierwszy raz byłam z Nim w kinie emotka
Wyszłam, bo już ludzie zaczęli się przesiadać...

Może następnym razem będzie lepiej.. echh

W kinie jest głośno, no i dziecko jest uziemione, nie ruszy się z fotela. W domu może wstać, komentować, wygłupiać się. Chyba dla 2,5 latka kino to za wiele. Moja poszła w wieku 3,5 roku, wyszła zachwycona.

całkiem mozliwe.. w sumie hałas chyba Mu aż tak bardzo nie przeszkadzał, tylko te uziemienie.. pomimo tego, że uwielbia Zygzaka, widziałam, że Mu się nudziło.. Zresztą, mogę spokojnie stwierdzić, że 1 część (przynajmniej początek) była rzeczywiście dużo lepsza emotka

No nic, spróbujemy po wakacjach wyjść znowu, na coś krótszego emotka

lecę spędzać kolejny wieczór bez męża.. jeszcze tylko 2 tygodnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4508594 Napisano: 05.07.2011 05:42:23 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

jak na 2 latka 45 minut to i tak dużo,
a może ekolog Ci rośnie? i za autami nie przepada?
emotka

a gdzie tam ekolog, Zygzaka (pierwszą część) może oglądać 3 razy dziennie.. Nie wiem co Mu się stało.. pierwszy raz byłam z Nim w kinie emotka
Wyszłam, bo już ludzie zaczęli się przesiadać...

Może następnym razem będzie lepiej.. echh Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4508581 Napisano: 05.07.2011 05:37:28 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Mój Syn wytzrymał całe 45min w kinie... połowa filmu.. potem były krzyki, piski, darcie i wyszliśmy emotka

dlaczego???? emotka

ile lat ma syn?

2 i pół... byliśmy n Autach 2 emotka chyba za mało zygzaka w tym filmie jak dla Niego.. Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4508556 Napisano: 05.07.2011 05:28:46 w Wkurza mnie...
Mój Syn wytzrymał całe 45min w kinie... połowa filmu.. potem były krzyki, piski, darcie i wyszliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4508052 Napisano: 05.07.2011 03:15:27 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

swibek napisał(a):

efelinkaaa.. ja bym to olała.. emotka jeśli by to była naprawdę ważna sprawa to by wysłali listem poleconym albo i za potwierdzeniem odbioru a ni emailem.. maila dziś masz a jutro możesz konto skasować.. ja myslę, że szukają naiwnych do podania danych.. żeby zebrać i dalej truć.. emotka i jeszcze piszą szanowny PANIE a to chyba też sami nie wiedzą do kogo piszą.. skoro sprawa dotyczy czegoś to powinni napisać PANI XYZ a tak to se mogą gwizdać! emotka jak masz opcję na poczcie odbicia maila jako spam to im odeslij.. emotka za każdym razem poprostu odsyłaj go spowortem emotka

O właśnie! A na podany przez nich numer nie dzwoń - może to być zakamuflowana linia premium emotka

ja raczej nie będę do nich dzwoniła.. nie chcę, żeby mieli mój numer, bo wtedy dopiero zacznie się gnębienie emotka Poczekam na rozwój sytuacji..

Dzięki wszystkim za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4507591 Napisano: 05.07.2011 02:05:11 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Intrum Justitia.. wyczytałam, ze mają powiązanie z Allegro.. Spóźniłam się tydzień z wpłatą, ale chyba by nie pisali od razu? emotka To było ze 2 m-ce temu i już dawno jest uregulowane z nawiązką.. hehe, na razie ich olewam w takim razie emotka

dolly: przez 9 lat nie było żadnego odzewu o bilet..

a nie byłaś przypadkiem konsultantką jakiejś firmy kosmetycznej ?

w życiu! Nigdy nie byłam konsultantką emotka

W mailu nie jest podane nic konkretnego:

PROSIMY O PILNY KONTAKT

Szanowny Panie,

Zwracamy się z uprzejmą prośbą o kontakt z firmą Intrum Justitia Sp. Z o.o. pod numerem telefonu ..... podając w rozmowie numer sprawy wskazany w ramce powyżej.

W przypadku braku możliwości kontaktu z Pana strony prosimy o podanie swojego numeru kontaktowego pod adresem mailowym: ..... podając w tytule numer sprawy.
Postaramy się zadzwonić najszybciej jak to możliwe.

Sprawa pilna!

No i numer sprawy.. to wszystko, nic więcej. Nawet nie wiem o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#4507547 Napisano: 05.07.2011 01:59:01 w Wkurza mnie...
Intrum Justitia.. wyczytałam, ze mają powiązanie z Allegro.. Spóźniłam się tydzień z wpłatą, ale chyba by nie pisali od razu? emotka To było ze 2 m-ce temu i już dawno jest uregulowane z nawiązką.. hehe, na razie ich olewam w takim razie emotka

dolly: przez 9 lat nie było żadnego odzewu o bilet.. Wyświetl w wątku >>
0 0