Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy to tak trudno pogratulować i odpuścić kąśliwe komentarze? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, rozumiem, że to tajemnica... Trudno.
Napisałam maila do Galerii, jak się czegoś dowiem to napiszę Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to nie jest ta sama osoba. I imię i nazwisko inne. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.stokrotka.pl/klienci/gazetka
(trzeba wybrać: nowa gazetka - 1 strona)
macie konkurs z gazetki, od 21. Do bazy nie dodam, bo: ani regulaminu, ani zasad, ani nagród, ani organizatora. NIC. Chciałam wrzucić w inne mniejsze markety, ale skoro zablokowane, to trudno... może tu ktoś przeczyta. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha.. oczywiście bez gwarancji, że przejdzie. Zazwyczaj wrzucałam takie konkursy w top Leclerc, a jak pojawiał się regulamin to ktoś dodawał do bazy... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie każdy konkurs ma regulamin i link do niego - a takie w bazie nie przechodzą.. już to wypróbowałam. Chciałam kiedyś dodać konkurs z leclerca (info z gazetki), ale bez linku nie przeszedł. Regulamin był w BOK. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś z Was coś wie na ten temat? Chciałabym się wybrać z synkiem, ale nie wiem co, jak i o której... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coraz bardziej cieszę się, że tam nie grałam...
ps. niech udowodnią Ci, że jest znak #, niech wyślą skan paragonu!!! A Ty wyślij im inny paragon z tego sklepiku i pokaż, że tego nie ma!
Ja chyba bym się w UOKIK znalazła po takich przebojach z tym konkursem... masowa skarga Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy za Waszą czujność i cierpliwość.
Osobą, która była na drugim miejscu pod względem przyznanych przez nasze jury punktów i jednocześnie otrzymuje voucher na wakacje jest Pani Sylwia.
A oto zwycięska praca:
"Konkurs w Atrium jest fajowy, bo nagrodą jest wycieczka, o której marzyłam już od dziecka.
Błękit wody, lazur nieba- tego właśnie mi potrzeba.
Mam nadzieję wyjazd bliski, więc pakuję już walizki".
:) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie w mieście jest wywóz raz na 2 tygodnie (w budynkach jednorodzinnych) Śmieci niesortowane. Nie wiem jak jest z wywozem tych sortowanych, ale na pewno nie jest częściej... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to nie tyczy się wszystkich kart. Ja mam Omni i nie będę musiała spełniać tych warunków... (ciekawe do kiedy....) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciassteczko, mam nadzieję, że tego tak nie zostawisz!
Tępić plagiatorów! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to mnie wkurza!
(ps. wniosek o referendum odrzucony) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jednak pytałam o "zerówkę", moje dziecko jest na obowiązkowym przygotowaniu przedszkolnym a tak czy inaczej nie mogę go zapisać tylko na podstawę programową, a muszę na minimum 3 godziny dodatkowe. Mi nie chodzi o to, że nie mam co zrobić z dzieckiem, ale ja MUSZĘ je zapisać i koniec kropka.
Tak, mogłabym zapisać do szkoły, tylko u nas są dwie, które prowadzą przyszkolne "zerówki" i nie dość, że są na drugim końcu miasta, to jeszcze jest sporo chętnych (nie ma szans, żeby dostała się nawet połowa pięciolatków). No i ja jednak wolę przedszkole, bo bezpieczniejsze (a niektórzy rodzice nie wolą, ale nie mają wyjścia, bo miejsc w szkołach NIE MA dla wszystkich).
Nauka, która jest obowiązkowa MOIM ZDANIEM powinna być bezpłatna...
dolly - u nas odliczana jest TYLKO stawka żywieniowa. To mnie nie dziwi, wczesniej mieliśmy prawie najwyższą stawkę w kraju za godzinę....
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok, ja mogę odbierać o której chcę, ale płacić muszę tak czy inaczej tyle ile zadeklarowałam... myślałam, że w zerówce będę mogła korzystać z 5 godzin bez przymusu deklarowania kolejnych, ale się myliłam... dziecko można było zapisać albo do 16, albo do 17 - innej opcji nie było.
Nie to, że mi to przeszkadza bardzo, bo kwota niewielka, ale jaki jest sens trąbić o pięciu darmowych godzinach, skoro nie można zapisać dziecka tylko na ten czas (a zerówka obowiązkowa...)? Wyświetl w wątku >>