Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.eduksi...ukacyjna-p-7644.html
Myślicie, że to dobry pomysł i dzieciaki będą zadowolone?? Do tego jeszcze jakaś czekoladka, lizak Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super, dziękuje
monia, nie znalazłam żadnych fajnych tabletów do 30zł:/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś ukradł zdjęcia chorej dziewczynki i próbuje wyłudzić pieniądze!!!! Większego chamstwa dawno nie widziałąm! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja doskonale rozumiem Twój strach, na prawdę. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo czynników składa się na odśnieżanie: i budżet, który miasto na to przeznacza, i kolejność odśnieżania ulic i standardy utrzymania zimowego. U nas np. w pierwszej kolejności odśnieża się ulice główne, a te ostatnie na liście są nawet do 8h. po rozpoczęciu opadów śniegu...
I masz rację, nikt sam nie wyjeżdża, zazwyczaj są na rozkaz. I przykro mi, że obrywa się TYLKO tym, co fizycznie wykonują tą robotę, czyli tym, co mają najmniej do powiedzenia w tej sprawie....
a wkurza mnie, że mojego synka czeka masa badań. Cos się dzieje, od dłuższego czasu nie przybiera na wadze w ogóle. Lekarz zastanawia się czy robić ogólne czy do szpitala nie położyć na bardziej szczegółowe.. no zobaczymy Ale czuję, że to nawrót anemii... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie czasami wkurzają takie wpisy... w tamtym roku też tego czytałam cała masę, a prawda była taka, że miasto nie rozpoczęło akcji zima i nikt wyjeżdżać nie mógł (albo nie musiał)... Potem miasto zakończyło akcję zima przed wielkimi mrozami i efekt był ten sam.
Zanim tak napiszecie, to sprawdźcie jak jest u Was Może to nie wina drogowców? Przecież to tylko pracownicy w jakiejś firmie, a nad nimi jest 10 innych osób
ps. tak, mój mąż jest drogowcem. Znam to wszystko z drugiej strony Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
602 4x7 680 - o ten numer mi chodziło
Mam awarię sieci i nie mogłam odebrać. Dostałam smsa, że próbowali się połączyć. Jak dzwonie z innego numeru to ciągle zajęte. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś zechce wysłać paczkę dla dzieci? Jakieś niepotrzebne wygrane? Słodycze z zakupów konkursowych? Wierzę, że coś tam macie
http://pomagamymikolajowi.pl/listy/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja w tamtym roku miałam mckenzie i były super, ale nie mogę znaleźć, a jak już sie pojawią, to do rozmiaru 104, a potrzebuję wieksze Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. dobrze, że w stolicy będę, to zrobię zakupy na ps3 Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na wszystkie pw odpisałam, wysłałam każdemu, prosze podzielcie się tutaj Co ściagam regulamin, to mi neostrada wyłacza, blokuje.. nie wiem o co chodzi. Mogę tylko przekazać dalej z poczty Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane