Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika efelinkaaa

efelinkaaa

#5574343 Napisano: 04.02.2013 08:41:38 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

masta55 napisał(a):

Może mi ktoś podać numer do biedronki,bo chciałam zadzwonić w sprawie przekazu.Z góry dziękuje emotka

nasze przelewy na nazwiska z początku i środka alfabetu

ale znajomy z końca alfabetu przelewu jeszcze nie ma

ten sam dzień wysyłki paragonów, również mBank

pewnie jutro dojdą

tel. 22 - 463 49 00

w sprawie przelewu czy przekazu?

Przekazu chyba jeszcze nikt nie dostał...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5574260 Napisano: 04.02.2013 07:19:29 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

avatea napisał(a):

asante napisał(a):

U mnie brak przelewu i brak przekazu. Grunt to trzymać się regulaminu... z obu stron...

Dzwoniłam dziś - pani mówiła, że cały czas wysyłają - mój doszedł zaraz po 18-stej emotka Do środy jak ktoś nie będzie miał to dzwonić emotka

wystarczyło ponarzekać i okrągłe stóweczki na koncie

mBank i karty pre paid BZWBK

ja też ponarzekałam i mam przelew na stówkę (WBK) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5573832 Napisano: 04.02.2013 01:04:37 w Rossmann
dostaliście już Lirene z Dnia Babci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5573805 Napisano: 04.02.2013 12:35:25 w Biedronka
u mnie nadal nie ma przelewu.... emotka

czy ktoś jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5573121 Napisano: 03.02.2013 06:23:55 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nie tyle co niedobra, ale mogłaby nie wystawiać mnie akurat jutro...

zresztą najbardziej mi przykro, bo wiem, ze jakby miała siedzieć z wnuczką, to na milion procent by przyjechała, bo nieraz przekładała swoje plany emotka

no trudno, jutro czeka mnie wizyta w urzędzie miasta, w skarbówce i w zusie z synem emotka nigdy więcej nie poproszę jej o pomoc. NIGDY.

Pewnie jestem strasznie złośliwa,ale ja poprosiłabym ją jeszcze o pomoc,tylko parę godzin przed,zadzwoniłabym ,że plany ulegly zmianie i dziś nie potzrebuję już pomocy!

Chyba będę jeszcze bardziej złosliwa i poczekam aż mnie poprosi o przysługę emotka

eee już mi trochę przeszło, ale nie zapomne o tym szybko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5572925 Napisano: 03.02.2013 02:43:57 w Wkurza mnie...
nie tyle co niedobra, ale mogłaby nie wystawiać mnie akurat jutro...

zresztą najbardziej mi przykro, bo wiem, ze jakby miała siedzieć z wnuczką, to na milion procent by przyjechała, bo nieraz przekładała swoje plany emotka

no trudno, jutro czeka mnie wizyta w urzędzie miasta, w skarbówce i w zusie z synem emotka nigdy więcej nie poproszę jej o pomoc. NIGDY. Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5572919 Napisano: 03.02.2013 02:37:19 w Wkurza mnie...
jest mi przykro... umawiałam się z teściową, że jutro przyjdzie do synka (przeziębiony jest) i z nim posiedzi, bo mam mnóstwo latania po urzędach... wszystko ok, byłyśmy umówione, a ona dzwoni, że się plany zmieniły emotka tak nagle...
Niestety nie mam go komu zostawić i będę latała z nim po całym mieście emotka

ps. ja na prawdę baaardzo rzadko zostawiam dziecko u niej, nie nadużywam jej życzliwości, a każdą pomoc rekompensuję w jakiś sposób (szczególnie oddaję nagrody - kosmetyki, ubrania itd.).. Jutro akurat mam taki dzień zapełniony i czuję się wystawiona. Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5570434 Napisano: 31.01.2013 08:15:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja też nic...

Odczaruj się losie! Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5570262 Napisano: 31.01.2013 06:19:12 w Biedronka
kasia1600 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ane123ta napisał(a):

ja jeszcze nie mam . chociaz paragon wysłałam 28 grudnia.

ja też jeszcze nie mam... wyslałam 12.01, odebrali 15... poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich chyba..

ja też czekam na przekaz a wysłane tez w grudniu;)moze alfabetycznie nadają-bo ja mam nazwisko na W...

ja mam na B i też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5569667 Napisano: 31.01.2013 11:17:36 w Biedronka
ane123ta napisał(a):

ja jeszcze nie mam . chociaz paragon wysłałam 28 grudnia.

ja też jeszcze nie mam... wyslałam 12.01, odebrali 15... poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich chyba.. Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5569502 Napisano: 31.01.2013 09:29:58 w Pomocy!!!!
może ktoś to przechodził już?

zakładam działalność, we wniosku CEIDG-1 jako główne miejsce prowadzenia wpisałam adres domowy. Chcę dopisać jeszcze 2 miejsca (np. budynek gospodarczy na własnej działce). Czy za ten dodatkowy budynek i każde inne dodatkowe miejsce będę musiała odprowadzać podatek od nieruchomości, czy tylko za miejsce główne?

Nie mogę znaleźć informacji (jakaś podstawa prawna) w google, a w UM jedni mówią tak, inni inaczej... Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5569219 Napisano: 30.01.2013 09:49:53 w Firmy kurierskie
krzysiek1693 napisał(a):

Przed chwilą zadzwonił do mnie kurier OPEK i zakomunikował, że mam wyjechać do głównej drogi, bo on po lasach nie będzie jeździć. Powiedziałem mu, że nie mogę (stan zdrowia) i dodałem, że jego praca polega na tym, żeby dostarczyć przesyłkę pod wskazany adres. Odpowiedział, że nie przyjedzie po czym dodał dobranoc i się rozłączył. Co mi radzicie w tej sytuacji? Czy mam rację, że kurier powinien dostarczyć przesyłkę pod wskazany adres?

ja też miałam wątpliwą przyjemność trafić na miłego kuriera z tej firmy... Opierniczył mnie za to, że nie ma mnie w domu, a on ma przesyłkę. Krzyczał w słuchawkę to po co pani zamawia paczki, jak nie może pani odebrać?..
Chciałam napisać do firmy, że zatrudniają niemiłe osoby, ale powstrzymałam się (nie wiem dlaczego).
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5567158 Napisano: 29.01.2013 11:07:31 w Rossmann
macie już maile o odbiorze Lirene (Dzień Babci)? Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5566697 Napisano: 28.01.2013 08:21:26 w Wkurza mnie...
polskie przypadki: koleżanka zdawała na prawko, zapisywała się w grudniu, egzamin na styczeń. Zapłaciła cenę grudniową, poszła na egzamin, zdała, a tu panie z wordu dzwonią, że musi dopłacić 30zł, bo cena wzrosła... Inaczej nie wydadzą jej prawka emotka

ps. wkurza mnie choroba synka... mówi, że go bolą zęby emotka Nie ma żadnych ubytków, ząbki ładne i chyba już wszystkie... ale zauważyłam, że język ma w takie kropki, jak truskawka (ale nie jest spuchnięty). Pierwsze co, to pomyślałam: szkarlatyna? Ale patrzę na te jęzorki w galerii google i żaden tego nie przypomina..

Tylko: dlaczego bolą zęby? Hmm... Chyba za wczesnie na wypadanie (4l) Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5566136 Napisano: 28.01.2013 01:43:07 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

były dzisiaj jakieś przelewy? Ja nadal nie mam... emotka

w jakim banku ?

i kiedy mniej więcej wysyłałaś paragon ?

wysyłałam 12.01 emotka

jeden wbk, drugi przekaz emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5565947 Napisano: 28.01.2013 12:34:00 w Wkurza mnie...
Konkurs Beskidzkie.... Trwał do wczoraj, a ja przypomniałam sobie o nim dzisiaj (a w szafce 4 paragony...) emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5565929 Napisano: 28.01.2013 12:21:15 w Biedronka
były dzisiaj jakieś przelewy? Ja nadal nie mam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5563996 Napisano: 26.01.2013 01:11:48 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A ja nadal mam problem ze zrozumieniem tego co piszesz emotka Popracuj nad składnią emotka

Zgadzam się z poprzednikami, trzeba było ruszyć tyłek i zająć się swoją sprawą osobiście.
Nie wiem co to za zwyczaj szukam dla kogoś , szukam bo koleżanka nie ma, szukam dla sąsiadki bo źle kupiła/zgubiła emotka

Dwie lewe ręce masz czy jak? emotka

hehe to chyba nie ja jedyna czytam, czytam i sama zastanawiam się czy dobrze zrozumiałam.
Co by nie było, wina jest tylko po jednej stronie - osoby, która nie ma paragonu.
I dziwię się,że tak ciężko było założyć konto,żeby samemu załatwić sprawe, a żeby oczernić kogoś to już żaden problem emotka
I jakby nie było publikowanie pw jest nie tylko łamaniem regulaminu ale też zwykłym chamstwem emotka i gdyby nie te ataki, na pewno ktoś by poradził jak wyjść z takiej sytuacji

ja też mam problem z odgadnięciem o co chodzi emotka

Tak tylko wtrącę się w temacie poczty. W moim mieście jest ich kilka. Jedna (główna) jest rzeczywiście czynna do 20, niektóre są do 18, ale np. u męża rodziców (to samo miasto, ale 4km dalej) tylko do 16... emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5562843 Napisano: 25.01.2013 09:52:13 w Biedronka
Ja jeszcze nie mam przelewu....

a dostał ktoś pieniądze przekazem? Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5562118 Napisano: 24.01.2013 02:19:38 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

Reni napisał(a):

asante napisał(a):

A czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy paragon trzeba było wysłać do 13.01 czy do tej daty miał do nich dotrzeć? Bo własnie moja siostra nie ma jeszcze przelewu i dowiedziałam się, ze wysłała w ostatni dzień choć przypominałam co chwilę. A później narzeka, że nie ma pieniędzy...

w terminie do 13 stycznia 2013 roku (decyduje Data stempla pocztowego) emotka ja też słałam ostatniego i nie mam kasy emotka

tez jeszcze nie mamy

ani na mBanku, ani pre paid BZWBK

ja wysyłałam 12 i też jeszcze nie mam kasy emotka w sumie to kilkaset przelewów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0