Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sprawie przelewu czy przekazu?
Przekazu chyba jeszcze nikt nie dostał...? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też ponarzekałam i mam przelew na stówkę (WBK) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś jeszcze czeka? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba będę jeszcze bardziej złosliwa i poczekam aż mnie poprosi o przysługę
eee już mi trochę przeszło, ale nie zapomne o tym szybko Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą najbardziej mi przykro, bo wiem, ze jakby miała siedzieć z wnuczką, to na milion procent by przyjechała, bo nieraz przekładała swoje plany
no trudno, jutro czeka mnie wizyta w urzędzie miasta, w skarbówce i w zusie z synem nigdy więcej nie poproszę jej o pomoc. NIGDY. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie mam go komu zostawić i będę latała z nim po całym mieście
ps. ja na prawdę baaardzo rzadko zostawiam dziecko u niej, nie nadużywam jej życzliwości, a każdą pomoc rekompensuję w jakiś sposób (szczególnie oddaję nagrody - kosmetyki, ubrania itd.).. Jutro akurat mam taki dzień zapełniony i czuję się wystawiona. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odczaruj się losie! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam na B i też czekam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też jeszcze nie mam... wyslałam 12.01, odebrali 15... poczekam do poniedziałku i zadzwonię do nich chyba.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zakładam działalność, we wniosku CEIDG-1 jako główne miejsce prowadzenia wpisałam adres domowy. Chcę dopisać jeszcze 2 miejsca (np. budynek gospodarczy na własnej działce). Czy za ten dodatkowy budynek i każde inne dodatkowe miejsce będę musiała odprowadzać podatek od nieruchomości, czy tylko za miejsce główne?
Nie mogę znaleźć informacji (jakaś podstawa prawna) w google, a w UM jedni mówią tak, inni inaczej... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też miałam wątpliwą przyjemność trafić na miłego kuriera z tej firmy... Opierniczył mnie za to, że nie ma mnie w domu, a on ma przesyłkę. Krzyczał w słuchawkę to po co pani zamawia paczki, jak nie może pani odebrać?..
Chciałam napisać do firmy, że zatrudniają niemiłe osoby, ale powstrzymałam się (nie wiem dlaczego).
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. wkurza mnie choroba synka... mówi, że go bolą zęby Nie ma żadnych ubytków, ząbki ładne i chyba już wszystkie... ale zauważyłam, że język ma w takie kropki, jak truskawka (ale nie jest spuchnięty). Pierwsze co, to pomyślałam: szkarlatyna? Ale patrzę na te jęzorki w galerii google i żaden tego nie przypomina..
Tylko: dlaczego bolą zęby? Hmm... Chyba za wczesnie na wypadanie (4l) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeden wbk, drugi przekaz
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam problem z odgadnięciem o co chodzi
Tak tylko wtrącę się w temacie poczty. W moim mieście jest ich kilka. Jedna (główna) jest rzeczywiście czynna do 20, niektóre są do 18, ale np. u męża rodziców (to samo miasto, ale 4km dalej) tylko do 16...
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dostał ktoś pieniądze przekazem? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysyłałam 12 i też jeszcze nie mam kasy w sumie to kilkaset przelewów Wyświetl w wątku >>