Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo.. coś mi się przyśniło Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo to ja nie w temacie szkoda.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ka.html#.U9kfQmNgykQ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja płaciłam kaucje. Zawsze była zwracana, bo oddawaliśmy mieszkanie w takim stanie jak zastaliśmy (i odmalowane dodatkowo). Na umowie powinno być napisane wyposażenie mieszkania, co jest w jakim stanie oraz informacja, że za zniszczenia odpowiadają najemnicy.
U mnie kaucja była pobierana na poczet ewentualnych należności (długów, np. woda, prąd), a za szkody pewnie płaciłabym z własnej kieszeni...?
Ona w ogóle zrobiła jakąś umowę? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rmf24....ym-samoc,nId,1440634
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, wiem.. na szczęście już wszystko ogarnięte i wytłumaczone
a wkurza mnie stres, stres i jeszcze raz stres.. serce kołacze, żołądek się zaciska, chyba muszę sięgnąć po jakieś leki, bo nie pociągnę tak długo.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ok, tylko bliźniaczy sklep w Łomży zawsze bierze udział
Zresztą, jak nasze Tesco jest wyeliminowane z konkursu to po co ta informacja konkursowa na całą stronę w gazetce TYLKO dla naszego miasta (gazetka na otwarcie)?
ps. chyba, że to pomyłka, bo otwarcie tesco było w ubiegły czwartek, a regulamin mógł powstać wcześniej napisałam do agencji, może odpiszą... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba do setki
Ja też nie wierzę, że policja przyjechała. Chyba, że dziecko powiedziało, że matka bije, itp. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedny.. nosił białe t-shirty, a koledzy mieli kolorowe.. i miał laptopa tylko za 5tys.. i motor... przecież to taka trauma dla dziecka Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tym samym pomyślałam, haha Ja jestem po dwóch użyciach i już połowy nie ma Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż trwa to ze dwie minuty, ciągle mam na dole: Trwa łączenie z www7.smartadserver.com
ps. używam firefoxa Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak... Ale może to problem po mojej stronie... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak pytam, bo jeszcze ze 3 tygodnie temu było u mnie ok Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może być na fakturę na firmę? Czy musi być paragon?
Bo ja dzisiaj lecę po Castrol do dwusuwów (dwupak). Nawet nie wiem czy taki produkt wchodzi w grę, bo nie wiem o jakim konkursie piszecie
aaa już wiem. To te "akcesoria motocyklowe" są po 32,99. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jaki wysoki!
My dostaliśmy już skierowanie do gastrologa dziecięcego, z powodu niedowagi i niskiego wzrostu. Lekarka przeanalizowała nasz wzrost, ja byłam ciągle na 50-75 centylu, mąż tak samo (mamy książeczki zdrowia z bilansami). Syn jest na 3. Mąż w wieku 4 lat był wyższy o 13cm niż synek. Nawet jego brat, urodzony w 29tygodniu ciąży (skrajnie wcześnie) był wyższy o 5 cm w takim wieku.
Wiem, że dzieci rozwijają się w swoim tempie, ale wolę sprawdzić czy coś jest nie tak, niż potem żałować, że nie sprawdziłam, prawda? Tym bardziej, że pojawiła się nowa możliwość - celiakia. Ma ją moja siostra i moja babcia. Podobno ma podłoże genetyczne. Wiele rzeczy mogłoby na to wskazywać (zaparcia, wzdęcia, długo gojące się siniaki..), ale zobaczymy co wyjdzie po badaniach.
Zapiszę się do CZD w Warszawie, ale wcześniej pójdę prywatnie do lekarza, który tam pracuje. Może uda się badania zrobić na NFZ, ale na pierwszą wizytę iść prywatnie.. zobaczymy
ale mamy jeszcze jeden kłopot: trzeci migdał. Mamy jakiegoś pecha. Byliśmy na kontrolnej wizycie po roku, bo syn miał przerośnięty (kilkanaście angin w ciągu 4 lat, spanie z otwartą buzią itd.), ale po leczeniu na szczęście się zmniejszył i na kontrolę mieliśmy przyjść po roku. A tu endoskopia nosowa pokazała, że znowu jest duży i przez to synek ma niedosłuch w prawym uchu (tzw. woda w uszach). Podobno przytyka ujście z ucha... I lekarz dał nam skierowanie do szpitala na zabieg, bo jego zdaniem nie da się nic zrobić leczeniem, chociaż możemy próbować. Tylko taki niedosłuch może się powiększać, przez co może mieć problemy z normalnym rozwojem.
I teraz nie wiem, wycinać czy próbować leczyć? Strasznie boję się tego zabiegu Czy są tu mamy, które wycinały dzieciom migdałka?? Doradźcie kochane, bo ja jestem w kropce. To miała być kontrolna wizyta, na której miało być wszystko dobrze, a tu od razu skierowanie.. brrr Wyświetl w wątku >>