Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba zmienić dane Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://di.com.pl/...e_Pobieraczekpl.html
i tu - całe 28 stron
http://forumprawn...cznosci-zaplaty.html Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi ostatnio zaczął się antywirus aktualizować i też się zawiesiło
echh.. opuściła mnie wena, opusciło mnie szczęście.. chyba muszę piwo wypić Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm.. a jak miał inaczej odśnieżyć ulicę, jak nie spychając śnieg na pobocze??
w temacie: wkurza mnie, że nie ma męża obok
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś nic, wczoraj nic, przedwczoraj nic.. itd.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwoń do schroniska - to chyba najlepsze wyjście.. ALbo spróbuj dać ogłoszenie (na portalu swojej miejscowości) z apelem do ludzi dobrego serca, żeby przygarnęli pieski chociażby na te największe mrozy.. może ktoś mieszka na wsi i znajdzie jakieś miejsce? W stodole? w garażu? Zawsze lepsze to niż pobyt na -20kilku stopniowym mrozie..
ps. ja też nie mogę patrzeć na biedne zwierzaczki, ale nawte nie mam warunków dla nich jak już będę miała własny dom, to przygarne chociaż ze dwa psiaczki ze schroniska
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ujdą. Ja jak na razie jestem wierna pampersowi chociaż lubię też Dadę z biedronki Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mój mąż to ma dobra teściową.. ja o swojej też złego słowa nie powiem
Ja w Lirene nie grałam W sumie to całkiem mozliwe, że wygrywają nieznane nazwiska.. Chyba zacznę grac panieńskim albo na męża Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. mnie rossnet raz docenił - z MEXXem (nie liczę Babydream, bo to na głosiki) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-telewizor (my mamy taki przedwojenny prawie ),
-zestaw cyfrowego polsatu z opłaconym abonamentem na 10lat - żeby synuś mógł oglądać Cbeebies,
-1,5tyś bloczków betonowych (bo budowa stoi) no i niech dorzucą trochę blachodachówki
-duuużo zabawek dla Syna
-dla męża jakiś fajny samochód
-dla mnie zestaw operacji plastycznych
nie no, małe wymagania mam Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie mąż, bo mi cała czekoladę zjadł, a ja tak bardzo miałam na nią ochotę.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. jakby co to ja posti też nie wygrałam, oczy mnie bolą od tego lampienia się w monitor Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedyś było o tym już. Wystarczy, że się pojawi w MDW info o wygranej, to ludzie masowo logują się na stronce loreala.. i jest możliwe, że dlatego nie możesz zagrać Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wybacz, że nie zrozumiałam
ja zapewne też nie stanowię konkurencji.. w sumie to nawet nie chcę wygrać, wolę ten zestaw zabawek z Plusssza dla Synka Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i cieszę się, bo chłopaki śpią i mam czas dla siebie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również ślicznie dziękuję Krzyszu
i dziękuję jeszcze jednej bardzo sympatycznej osóbce za domówkę Mój mąż jest zachwycony! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie to fantazja poniosła.. mam nadzieje, że czytają wypociny i docenią moją twórczość (po piwie jakoś lepiej szło..) Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. Siedzenie w domu nie było spowodowane moim udziałem w konkursie Mój Maluch miał ospę, w sumie ślady nadal ma, ale wczoraj dostaliśmy oficjalne zielone światło od Pani dr. i możemy wyjść!!!!! Nareszcie Wyświetl w wątku >>