Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kocaha, ja poświęciłam też mnóstwo czasu i to od początku konkursu i równiez nie mam nagrody no nic, szkoda, że wygrały zdjęcia niezgodne z regulaminem..
Nei mówię tego z zazdrości oczywiście, tylko wukrza mnie to, że ja mam zasady stosować, a inni już nie muszą..
wkurza mnie mąż, bo się nie uczy na egzamin!! I jeszcze chce mi kompa zabrać
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki ja prosiłam Panią 3 razy o powtórzenie pytania..
Katanka - ogromne gratulacje!!!! Jak nie będziesz miała z kim jechać, to ja rzucam wszystko i jadę z Tobą
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka - ja też nie mam żelu! Grałąm z jednego konta. Niestety, chyba panuje zasada kto nie oszukuje, ten nie ma..
wkurzają mnie w ogóle na rossnecie.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:)
Może ktoś napisze im na wallu, żeby czytali regulamin następnym razem? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może inaczej.. są 4 rodzaje witaminek (tak?): prosiaczek, kubuś, auta i wróżki. W regulaminie było napisane, że dzieci albo mają się przebrać za postać z witaminek (wyżej wymienione) albo mieć na zdjęciu witaminki Plusssza. Nam chodzi o to, że np. maluszki przebrane za tygryska czy osiołka nie spełniają regulaminu, bo nie są przebrane za postać z witaminek. O tym jest ta cała dyskusja, tak w skrócie.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni nie muszą spełniać zasad, ale zastanawiam się, czy jak ktoś... zgubi paragon, to mu dadzą nagrodę Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na Internet Explorer można obejrzeć. Mi na innych przeglądarkach nie działa niestety.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli wychodzi na to, że do konkursu daj pyska do reklamy mogliśmy powstawiać swoje zdjęcia Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam, że w babydream w konkursie na śpiące dziecko wygrało takie z otwartymi oczkami... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego??
Kurcze, ja się tak starałam, zbierałam głosy, nie spałam i d... blada Więc mogę napisać, że nie patrzą raczej na punkty
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie dojechała po tygodniu i 2 dniach
wkurza mnie.. zachłanność niektórych.. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia, od wyników do odbioru nagród jest kilka dni. Spokojnie, zdążysz sprawdzić.
Zdażało się, że były kilka dni póxniej tak samo jak zdażało się, że były wczesniej.. Tam pracują tylko ludzie i mogą się nie wyrobić ze wszystkim..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetni Panowie jeźdżą