Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zapomniałam..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jesteś
Nagrody otrzymają osoby, które w czasie trwania konkursu, wypełnią formularz zgłoszeniowy znajdujący się na stronie portalu rossnet.pl i jako pierwsze udzielą prawidłowej odpowiedzi na 1 pytanie konkursowe dokładnie po upłynięciu pełnej godziny: 8, 9, 10, 12, 14, 16, 17, 18, 19, 20. O każdej godzinie wygrywa 10 osób. Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rossnet -> konkursy. Pod trzema aktywnymi konkursami jest zapowiedź Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trafiłam na świetnych księży, ale niestety nie z mojej parafii.. Nie wiem jak jest u Was, ale u mnie miasto podzielone jest na różne obszary podlegające poszczegołnym kościołom.. niestety nie mogę sobie wybrać, który ksiądz z jakiej parafii mnie odwiedzi, jest to przypisane odgórnie.. Niestety, ode mnie mało który mi odpowiada, wydaje mi się, że dla kilku z nich jest to sposób na życie i łatwy zarobek, a nie powołanie..
Pojadę na kolęde do teściów Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się wydaję, że 00 to za wcześnie.. w takim razie zgłoszenie poszło przed 18?
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merynosek? what's up? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na razie jest zapowiedź.. będzie jutro dopiero
ps. zazdroszcze Wam Sylwestra.. my w tym roku w domu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja.. zalezy od Syna..
ps. co Wy tu jeszcze robicie? ruchy, ruchy - idźcie na Sylwestra! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja uciekam z domu, choć w tamtym roku - jak jeszcze nie podawali w necie kiedy kolęda - byłam, ale przysnęłam z Synem
Nie przepadam za moją parafią, tylko żeby kase ściągnąć.. wszystko wg cennika.. Jak już jeździmy czy coś załatwiamy, to do parafii męża, tam zawsze usłyszy się co łaska - jak braliśmy ślub, to ksiądz nam powiedział: 200zł dla organisty, bo to zwykły człowiek, który przychodzi do pracy, a reszta jak chcecie.. Tak same z Chrztem: co łaska, a jak nie macie pieniędzy, to nic nie szkodzi, i tak przyjmiemy nowego obywatela do parafii Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. ja marzę o tym, żeby wygrać cokolwiek.. bo ostatnio mam pecha do rossnetu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z małym dzieckiem?? Nie najlepszy pomysł..
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cieszę się, że w tym roku podali w Internecie kiedy będzie kolęda.. będę wiedziała kiedy uciec z chaty Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to fakt
ojj dobra, przestańcie się kłócić - nowy rok idzie, trzeba Go ładnie przywitać
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. potwierdzenie przez maila to jeszcze nie taki duży wysiłek.. Podobnie było w KinderCountry, teraz Brise..
Mnie niektórzy - za jeden lajk dla mnie na FB - prosili o rejestrację, i rejestrowałam się, bo nikogo nie uprzedzałam, że tego nie zrobię Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie to śmieszy już.. ktoś był na policji, bo to i tamto.. Rozumiem złośc itd, ale niektóre zachowania uważam za przesadne ;| Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam Ci przypomnieć na pw jutro, żeby kliknąć rossnecika? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic straconego
Muszę założyć konto teściowej, albo niech sama sobie założy, to zagram dla Niej Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tak samo.. Grałam z siostry konta, bo niestety - ja z 1mb mam szybszy niż Ona z Neostradą.. Wyświetl w wątku >>