Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika efelinkaaa

efelinkaaa

#5712801 Napisano: 04.08.2013 15:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwierzyniec napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Hmmm to ja chyba jakiś inny konkurs Danio znalazłam w google emotka o jakim Wy konkursie piszecie z maskotkami? emotka

efelinko to ten sam konkurs - teraz jest drugi etap, a w lipcu, w pierwszym etapie były małe głody za 5 wpisanych kodów.Teraz maskotki i nie tylko można wygrywać emotka

aaa, ok emotka dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5712792 Napisano: 04.08.2013 14:45:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hmmm to ja chyba jakiś inny konkurs Danio znalazłam w google emotka o jakim Wy konkursie piszecie z maskotkami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5712784 Napisano: 04.08.2013 14:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

A co to za konk z Danio? Nie umiem znaleźć emotka

Dodałam do bazy, mam nadzieję, że niedługo się pokaże emotka

https://www.glodo...p/pl-pl/Loteria.aspx Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5712783 Napisano: 04.08.2013 14:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelajna napisał(a):

paragony nie są potrzebne

Uuuu skąd ta pewność?
Regulamin mówi inaczej...

Uczestnicy zobowiązani są do zachowania paragonów potwierdzających zakup Produktów,będących podstawą do udziału w Loterii. Uczestnicy zobowiązani są również
do zachowania oryginalnych opakowań Produktów z widoczną treścią unikalnych kodów alfanumerycznych, tożsamych z tymi, które zgłosili do Loterii (dla każdego zgłoszonego do Loterii kodu)

pkt 2.4.
https://www.glodo...lodomaniacy_2013.pdf

Oczywiście chodzi o loterię. Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5712267 Napisano: 02.08.2013 22:33:20 w TESCO konkursy
Ja kiedyś próbowałam zgłosić nieuczciwe wyniki konkursu, to odsyłali mnie z urzędu do urzędu (telefonicznie - od izby celnej, poprzez giodo, uokik)... Po którymś telefonie zrezygnowałam. Chodziło o konkurs groszka i przyznanie tylko 5 nagród z z 20 bodajże - w regulaminie nie było NIGDZIE napisane, że organizator może ich nie przyznać... Nikt nic nie pomógł, wszyscy rozkładali ręce.

Mam nadzieję, że te UKE coś więcej zdziała emotka

ps. regulaminu chyba nie można zmienić wstecz? Czy Pan Sławek może wszystko? Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5710416 Napisano: 31.07.2013 17:08:56 w Wkurza mnie...
awaria w wbk!!!!
a ja muszę przelew zrobić z konta na konto (bo zablokowali mi jedną kartę, chociaż miała być ważna do połowy sierpnia) i szybko leciec do apteki! Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5710009 Napisano: 31.07.2013 10:00:45 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

ziolko napisał(a):

no fakt.. nie napisali ile goście mają dać, tylko żeby były w kopercie
więc skąd to 500 zł Ci się wzięło?

Od kiedy wiesz o ślubie?

No może w sumie biedna wywaliłaby 500zł, bo musi prócz prezentu ubrać siebie i męża, pewnie dziecko jeszcze, a stroje "wyjściowe" nie są tanie... Wszystko kosztuje. Tak czy inaczej na poczcie można kupić bardzo dużą kopertę, wcisnąć tam pościel, kamasutrę i piękną kartę z życzeniami. Nie każdego stać na walnięcie kilku stów do koperty emotka Dla mnie np już 200zł to dużo.

Nie no, chciałam wrzucić 500, bo tyle dostaliśmy od nich ;/ To głupi pomysł był..

I jeszcze do tego wino, bo w zaproszeniu było wyraźnie napisane, że zamiast kwiatów - butelka wina...

Dziwne są teraz te zwyczaje, jak ja brałam ślub, to do głowy mi nie przyszło, żeby sugerować, że chcę kasę... Jeszcze rozumiem jakieś listy prezentów w róznych przedziałach cenowych, ale to trochę mnie zdziwiło...

ps. o weselu wiem od dawna, ale powiedziałam, że raczej nie będziemy. Przedwczoraj zadzwonili, że zostaliśmy wpisani na list i nie ma odwrotu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5709865 Napisano: 30.07.2013 22:50:58 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie brak gotówki i to, że nie wiem jak wykręcić się z wesela (zamiast wrzucać w kopertę 500zł wolę jechać w góry z rodziną), żeby nie zrobić afery, bo ciotka i wujek się obrażą.... emotka

możesz zabajerować, że jedziesz z dzieckiem do sanatorium w Rabce lub innego uzdrowiska

termin to termin

a z prawdą się nie miniesz, bo chcesz w góry

o sanatorium wiedziałabym wczesniej, a wesele za 2 tygodnie emotka

Kup pościel satynową i kamasutrę - będzie tanio i z jajem emotka No i z tych 5 stów ci 4 zostaną!

chciałabym... ale Państwo młodzi wyraźnie zaznaczyli na zaproszeniach, że prezenty mają zmieścić się w kopercie..... grrr... no nic, zadzwonię i powiem prawdę, że jedziemy w góry, bo mąż nie był jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5709840 Napisano: 30.07.2013 22:14:31 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie brak gotówki i to, że nie wiem jak wykręcić się z wesela (zamiast wrzucać w kopertę 500zł wolę jechać w góry z rodziną), żeby nie zrobić afery, bo ciotka i wujek się obrażą.... emotka

możesz zabajerować, że jedziesz z dzieckiem do sanatorium w Rabce lub innego uzdrowiska

termin to termin

a z prawdą się nie miniesz, bo chcesz w góry

o sanatorium wiedziałabym wczesniej, a wesele za 2 tygodnie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5709739 Napisano: 30.07.2013 20:31:21 w Wkurza mnie...
maggie napisał(a):

Wiedzieliście? Moderatorzy konkursu loreal paris nie chcą dodawać makijaży z soboty i niedzieli, choć konkurs wtedy jeszcze trwał...

mój z niedzieli jest emotka

ps. wkurza mnie brak gotówki i to, że nie wiem jak wykręcić się z wesela (zamiast wrzucać w kopertę 500zł wolę jechać w góry z rodziną), żeby nie zrobić afery, bo ciotka i wujek się obrażą.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5707855 Napisano: 27.07.2013 21:50:24 w Wygraj mi / Wygram za...
i ja też szukam kogoś do avonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706981 Napisano: 26.07.2013 09:38:06 w Biedronka
Kurde, patrzę teraz w smsa, którego dostałam od hortexu i zamiast kopii wysłałam oryginał emotka jaka ja zakręcona wczoraj byłam ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706437 Napisano: 25.07.2013 13:13:29 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Niech mnie ktoś dobije... wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i czeka mnie pół nocy siedzenia nad papierami..... Im bardziej jestem zmęczona tym gorzej pracuję emotka

emotka Wolę Cię przytulić, jak dobijać! emotka

Nie przytulać! Dobić emotka

Tu tylko kop w cenzura może pomóc. Znam to!

ojjj tak, co miesiąc obiecuję sobie poprawę a i tak siadam w ostatni dzień emotka Moja organizacja jest na wakacjach... Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706289 Napisano: 25.07.2013 10:26:34 w Biedronka
Dziękuje, już nie mam więcej pytań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706252 Napisano: 25.07.2013 09:32:48 w Biedronka
antylopia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Strasznie dużo tu stron... jaką wpisujecie wartość kosza i nagrodę pieniężną? emotka

wpisałam taką jaka była podana w regulaminie

dziękuję emotka nie pomyślałam o tym emotka

ps. 57,13zł brutto (słownie: pięćdziesiąt jeden złotych 79/100 )
no, to jest rzeczywiście wartość słownie emotka

EDIT: a jaki ja mam dzień wpisać otrzymanej nagrody? emotka Mam sobie wymyślić?
Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706244 Napisano: 25.07.2013 09:25:22 w Biedronka
Strasznie dużo tu stron... jaką wpisujecie wartość kosza i nagrodę pieniężną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706189 Napisano: 25.07.2013 01:06:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Niech mnie ktoś dobije... wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i czeka mnie pół nocy siedzenia nad papierami..... Im bardziej jestem zmęczona tym gorzej pracuję emotka

emotka Wolę Cię przytulić, jak dobijać! emotka

Nie przytulać! Dobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5706186 Napisano: 25.07.2013 00:53:02 w Wkurza mnie...
Niech mnie ktoś dobije... wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i czeka mnie pół nocy siedzenia nad papierami..... Im bardziej jestem zmęczona tym gorzej pracuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5705564 Napisano: 24.07.2013 11:12:40 w Połączenia nieodebrane
Kto mógł teraz dzwonić z zastrzeżonego? Odebrałam i głucha cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

efelinkaaa

#5704783 Napisano: 23.07.2013 11:16:29 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka

wkurza mnie pogoda... zimno, wieje... brrr

gdzie ty mieszkasz????? emotka

na Kurpiach emotka prawie.. Wyświetl w wątku >>
0 0