Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa, ok dziękuję Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodałam do bazy, mam nadzieję, że niedługo się pokaże
https://www.glodo...p/pl-pl/Loteria.aspx Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uuuu skąd ta pewność?
Regulamin mówi inaczej...
Uczestnicy zobowiązani są do zachowania paragonów potwierdzających zakup Produktów,będących podstawą do udziału w Loterii. Uczestnicy zobowiązani są również
do zachowania oryginalnych opakowań Produktów z widoczną treścią unikalnych kodów alfanumerycznych, tożsamych z tymi, które zgłosili do Loterii (dla każdego zgłoszonego do Loterii kodu)
pkt 2.4.
https://www.glodo...lodomaniacy_2013.pdf
Oczywiście chodzi o loterię. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że te UKE coś więcej zdziała
ps. regulaminu chyba nie można zmienić wstecz? Czy Pan Sławek może wszystko? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja muszę przelew zrobić z konta na konto (bo zablokowali mi jedną kartę, chociaż miała być ważna do połowy sierpnia) i szybko leciec do apteki! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie no, chciałam wrzucić 500, bo tyle dostaliśmy od nich ;/ To głupi pomysł był..
I jeszcze do tego wino, bo w zaproszeniu było wyraźnie napisane, że zamiast kwiatów - butelka wina...
Dziwne są teraz te zwyczaje, jak ja brałam ślub, to do głowy mi nie przyszło, żeby sugerować, że chcę kasę... Jeszcze rozumiem jakieś listy prezentów w róznych przedziałach cenowych, ale to trochę mnie zdziwiło...
ps. o weselu wiem od dawna, ale powiedziałam, że raczej nie będziemy. Przedwczoraj zadzwonili, że zostaliśmy wpisani na list i nie ma odwrotu Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chciałabym... ale Państwo młodzi wyraźnie zaznaczyli na zaproszeniach, że prezenty mają zmieścić się w kopercie..... grrr... no nic, zadzwonię i powiem prawdę, że jedziemy w góry, bo mąż nie był jeszcze Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o sanatorium wiedziałabym wczesniej, a wesele za 2 tygodnie
Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój z niedzieli jest
ps. wkurza mnie brak gotówki i to, że nie wiem jak wykręcić się z wesela (zamiast wrzucać w kopertę 500zł wolę jechać w góry z rodziną), żeby nie zrobić afery, bo ciotka i wujek się obrażą.... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojjj tak, co miesiąc obiecuję sobie poprawę a i tak siadam w ostatni dzień Moja organizacja jest na wakacjach... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję nie pomyślałam o tym
ps. 57,13zł brutto (słownie: pięćdziesiąt jeden złotych 79/100 )
no, to jest rzeczywiście wartość słownie
EDIT: a jaki ja mam dzień wpisać otrzymanej nagrody? Mam sobie wymyślić?
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane