Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
potem znowu beda lamenty... rety jakie wybrali
dajcie im czas, przedluzyli konkurs, zgloszen zapewne bylo mase, dajcie im szanse wybrac na spokojnie, nawet jakby wyniki mialy byc 2 mub 3 dni pozniej to chyba warto poczekac, by byl to wynik spokojnego ich wyboru Wyświetl w wątku >>
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
chodzi o banki - mbank, inteligo,
i w korzystaniu zaznaczone 3 (ROR, oszczednosciowe, lokata) przechodza Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
:(:(:(
(*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
moze ktos nie robil spacji, a oni na stronie dali Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nawet jesli to byl wypadek i Madzia jej wypadla, to kolejne czyny matki nie usprawiedliwi sie niczym, nawet szokiem.
Czolowiek w szoku nie umie tak wszystkiego przemyslec, zaplanowac!
Pierwszy odruch ludzki to jest ratowac dziecko i nie mysli sie wtedy, ze posadza mnie o zabicie dziecka! Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Normalna raczej jestem, swojemu dziecku krzywdy bym nie zrobila nigdy!
Zastanawia mnie inna rzecz w tej sprawie, dlaczego nie przeprowadzono rozmowy z pielegniarka srodowiskowa, ktora powinna znac rodzine, odwiedzic dom... przeciez w jednym z wywiadow bylo powiedziane, ze Katarzyna po urodzeniu dziecka miala problemy, ktore przeszkodzily w zawarciu slubu koscielnego... czyzby depresja? zatem pielegniarka juz powinna jakos zadzialac. Ja po urodzeniu dziecka, po prostu bylam zmeczona, mialam do tego prawo i moja pielegniarka od razu powiedziala - no a teraz tatus sie wykarze jakim jest tatusiem i pomoze chocby przez 2 dni A na brak Jego pomocy nie moglam narzekac, wykonczyl mnie stres i pobyt z mala w szpitalu.
Z pierwszym dzieckiem niejednokrotnie kobieta nie wie jak postapic, jesli byla typem latawca to poczula zapewne tylko obowiazek, a nie milosc.
Na moje oko wyglada to typowo - wpadka - slub - jakos to dalej bedzie
zabraklo prawdziwego uczucia Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
u mnie tysieczny raz halo dziadku bebe lilly i gummy bear, chyba musze sie przyzwyczaic albo stopery w uszy Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no to moze zapalniczka Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ale jednak bogowie, bo znamy późniejsze daty....
:-(
<*> Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nieaktualne
zeby auto wycenic, trzeba je miec w domu :)
szukalam zapobiegawczo
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
najszybciej rozwiązany konkurs
https://www.e-kon...rticles-1-92561.html
to się nazywa sprawna komisja Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jak zycie pokazalo nie jeden raz komisja niczego sie nie trzyma, ani logiki ani regulaminow, ale nie ma sie co dziwic, oslepi ich cos i pozniej przestaja myslec : Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ACTA? sprawa jest kontrowersyjna, lecz ile razy czegoś wszyscy się obawiali, a nie wyszło tak strasznie?
Jestem za, w przypadku gdy będą nakładali sami surowe kary na plagiatowych konkursowiczów i osoby, które do czegoś nie maja prawa, a Organizatorom oświadczają, ze maja.
Pomyślcie, ze wtedy wygrane płyty dvd i cd dużo drożej sprzedacie
Na youtube już zaczęły znikać niektóre filmiki, np. bajki dla dzieci, ktoś pisał o Śwince Peppie i Teletubisiach.
ACTA nie byłaby taka zła, lecz za bardzo ingeruje w nasze prywatne korespondencje.
Wkurza mnie...
polska młodzież, najpierw tłumnie szli glosować na Tuska, a teraz się rzucają... taki rzad i Prezydenta wybraliście z małym oporem trzeźwiej myślących.
A swoja droga, ciekawe co będzie jak Kasia Tusk na swoim blogu umieści zdjęcie torebki z internetu Wyświetl w wątku >>