Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#5171040 Napisano: 04.05.2012 06:24:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Weryfikacja paragonow w Celii moze polegac na tym, ze sprawdzaja czy ktos z wygranych przesylajac kopie paragonu nie wyslal go np. kilka razy z roznymi zgloszeniami.
Wiem, ze niektore agencje pracuja sumiennie i to sprawdzaja. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5165484 Napisano: 29.04.2012 02:41:18 w Reklamacje wyników konkursów
Napisanie reklamacji jest PRAWEM uczestnikow promocji Palette, ciekawym jest fakt nagrodzenia wypowiedzi dluzszej niz regulaminowe 160 znakow, ktory daje wyrazne powody do skladania reklamacji.
Popieram wszystkich, ktorzy chca skladac reklamacje, bo regulaminy sa po to by obowiazywaly 2 strony, a nie tylko uczestnikow. Zastanawia mnie fakt gdyby ktos z osob, ktore staja tu okoniem wygraly auto i np. w regulaminie przewidziane bylo inne autko, a w zamian dano im o polowe tansze albo atrape auta, czy wtedy tez przyklaskiwaliby agencji?

Kolejna sprawa, Albedo nie robilo tego w celu spolecznym, tylko skasowali za to kase, a robote wykonali gorzej niz przecietnie, bo co innego jest nagrodzic regulaminowy gniotek, link do prezentacji, ktora zawiera takze tekst i moga wytlumaczyc, ze ocenili tekst a nie filmik, a czym innym jest nagrodzenie zgloszenia, ktore nie mialo prawa brac brane pod uwage.
Jesli pozwoli sie agencjom na robienie co chca to za niedlugo konkursy beda przeprowadzane tylko dla pracownikow agencji emotka

Nie rozumiem toku myslenia, konkursowicz to koniecznie darmozjad, ciekacz, wyludzacz, ktory nie ma prawa sie odezwac, otoz przeciwnie konkursowicz nakreca cala spirale marketingowa, to dzieki niemu agencje maja zlecenia. Konkursowicz ma swoje prawa tez, skoro jest regulamin to to co w nim zostalo zapisane obowiazuje 2 strony, bo regulamin to nie tylko zobowiazania ale tez prawa.
Skoro zostalo w nim zawarte prawo do zlozenia reklamacji i podwazenia wynikow i sa ku temu przeslanki to nie rozumiem dlaczego komus sie to nie podoba i wysmiewa szyderczo, ze to nic nie da.
Jesli agencja odrzuci reklamacje, to przeciez ma inne organy kontroli nad soba, ktore zapewne rozpatrza zgloszenia naduzycia na korzysc uczestnikow.

Nagrody przyznane nieregulaminowo w sumie powinny byc odebrane laureatom, to przykre niestety ale tak powinno byc zgodnie z regulaminem. PKO nie przyznalo dodatkowych nagrod jak wiemy, tylko po prostu odebrala je, choc tam w niejednym przypadku sprawa byla bardziej skomplikowana.

Trzymam za Was kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5134208 Napisano: 11.04.2012 11:27:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

...
stąd nasuwa się konkluzja, że układ chronologiczny

i bez żadnych teorii spiskowych - wiele agencji i firm ma swoje klucze

W moim przypadku sie nie sprawdza ten klucz, slalam w ostatnim dniu
zatem przypadkowo tak sie zlozylo z Twoimi wygranymi

dodatkowo domniemam, ze mimo dopuszczanego w regulaminie doalczania prac fotograficznych mysle, ze oceniali glownie tekst emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132855 Napisano: 10.04.2012 05:50:12 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
i jeszcze konkursy widma, wcale nie malych firm, kupuje sie produkt, bierze udzial w promocji, a wynikow jak nie bylo tak nie ma i do kogo wtedy pisac skargi? Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132852 Napisano: 10.04.2012 05:48:09 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Kadjas123 dokladnie!!
moze by tak opisac do tego problemy czy wygrana, warta w regulaminie wiecej niz w sklepie (i to nie jest roznica 10 zl) jest faktycznie wygrana, bo nie jeden raz okazuje sie, ze jest to rzecz uzywana, zepsuta, nie ma do niej gwarancji! No o ile wogole dojdzie do nas... bo wygrac, byc na liscie nagrodzonych, a dostac nagrode to niczym wyprawa na ksiezyc Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132781 Napisano: 10.04.2012 05:29:52 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Nikt nie napisal artykulu jak organizacja konkursu wyglada od drugej strony.
Autor zamierza opublikowac artykul w prasie biznesowej, po ktora zpewne siega nie jeden prezes sponsorujacy konkursy.
Moze warto naswietlic sprawe, ze promocja to nie tylko wylozenie kasy na zasponsorowanie nagrody +koszty organizacyjne.
Jest wiele nieuczciwych, nierzetelnych agencji, ktore maja sie swietnie, a mniej znane maja ciezko sie przebic, bo po prostu sa uczciwe!

Temat zalezy od tego do kogo tak naprawde ma byc skierowany i jaki to magazyn nazywa sie biznesowym, ja tam i tematem o agencjach wywolalabym niezla burze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132482 Napisano: 10.04.2012 03:32:14 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Proponuje napisac artykul na temat nieprzestrzegania regulaminow przez agencje reklamowe organizujace konkursy, to sie bardziej sprzeda niz walkowane juz kilkakrotnie zycie sponsorowane konkursami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5122017 Napisano: 04.04.2012 12:55:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan ja Ciebie tez rozumiem, dlatego slowo donos wiem, ze nie pasuje do Twojego rozumowania emotka Ale niektorzy tutaj mysla wlasnie tylko o tym, by jedna konkretna osoba przestala wygrywac, a nie to mam na mysli i w zamierzeniach ani Ty ani ja.
Agencjom i organozatorom nie trzeba donosic wystarczy napisac co bylo zadaniem i co maja oceniac, nie zapominajac o sprawdzeniu czy wypowiedzi nie sa plagoatami, bo o tym problemie tez nie powinno sie zapominac. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5121991 Napisano: 04.04.2012 12:44:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
No to i ja sie wypowiem, jesli zamierzacie pisac do agencji i organizatorow, polecam Wam nie byc ciekaczami wylewajacymi zalewajaca ich zolc i wymieniajacymi z nazwiska bo ta osoba wszedzie wygrywa, bo wygrala juz tu i tam i siam i na 100 slupow.
Jak juz piszecie to nie w stylu jak kiedys tu bylo pokazane, piszcie, ze domagacie sie respektowania zasad regulaminu i jesli cos ma byc w urnie to dlaczego wygrywa cos 2 razy wieksze od urny, jesli ma byc opis to dlaczego nagradzaja za prace? Kola gospodyn wiejskich, elektronicy, recytatorzy, piosenkarze i kompozytorzy maja swoje konkursy i niech sie tam wykazuja, natomiast jesli wymagaja opisu niech nagradzaja opis, a nie cala otoczke.
Zauwazcie ze w niektorych regulaminach pojawiaja sie juz zapisy, ze forma odpowiedzi dowolna, ze moga byc dolaczone do wypowiedzi zdjecia (Kupiec Otreby), ze chca filmikow (Pudliszki, Real Krolewna Sniezka) i to jest fair, bo od poczatku kazdy wie na czym stoi i jak widac wyniki sa wtedy urozmaicone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5100966 Napisano: 26.03.2012 06:51:58 w Wkurza mnie...
anielka napisał(a):

Zapłaciłam za wysyłkę każdego portfela osobno bo tak napisał mi sprzedający a on mi przysłał 2 w jednej kopercie i paragon że wysyłka kosztowała 8 zl a musiałam zapłacić 16 zl emotka

to napisz, ze otrzymalas jedna przesylke i czekasz na drugi portfel, ciekawe jak udokumentuje wysylke dwoch rzeczy skoro zaznaczane bylo, ze wysylka osobna. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5098314 Napisano: 25.03.2012 05:12:52 w Konkursowiczki w ciąży
dianek Bielsko jest duzo tanszym miastem niz Krakow, chodzi o czynsz jak i samo zycie, mysle, ze Wam sie szybko wroci wydatek remontowy, a i sama piszesz, ze to szansa dla meza.
Czesto boimy sie postawic kroku w przod, a zmiany okazuja sie pozniej rewelacyjnymi. Zal jest zostawiac cos w co wlozylo sie kase i serce ale czasem tak trzeba... my musielismy zmienic mieszkanie tylko o 1 ulice, a dla mnie tez bylo to katastrofa. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5098075 Napisano: 25.03.2012 03:00:00 w Konkursowiczki w ciąży
benasia na problemy z kupka rewelacyjnie dziala woda, podawaj dziecku niegazowana wode mineralna, taka, ktora ma duzo Mg, nie wiem czy woda Herpa jest dostepna w Polsce ale zapewne rozne inne sa (Magnesia, Muszynianka) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5085837 Napisano: 20.03.2012 12:29:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czesc tych wyzwan brzmi jak dania, ktore kiedys sie do nich slalo na inny konkurs, a takze konkurs z piramidkami, jakby calkiem na inny temat.
Chyba sie Smolarowi cos z baza porobilo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5074992 Napisano: 14.03.2012 09:02:52 w PODZIĘKOWANIA
kalisto1986 napisał(a):

privatedo emotka emotka emotka emotka nie będe wyliczać za co, ty już wiesz emotka

a klapsa nie chcesz emotka
Kali, bo jak ja zaczne tu Tobie dziekowac to wyjdzie jak litania do Wszystkich Swietych emotka

:* Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5074644 Napisano: 14.03.2012 06:57:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
Joan czasem firmie oplaca sie byc na - z promocja, tylko z tego powodu, ze i tak wszystko wrzuci w koszty, a strata na promocji to mniejszy dochod w zeznaniu rocznym albo strata w danym miesiacu.
Cyferki to tez nie wszytsko, bo przez to np. firma pozyska tez klientow, ktorzy trafia pilke i z sentymentem beda do nich wracac Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5062180 Napisano: 08.03.2012 11:59:17 w Wkurza mnie...
Lukasz, zyles na zachodzie, ze stwierdzasz, ze jest latwiej? tam tez idzie po protekcji, urzedy pracy i inne instytucje nie daja zapomogi ani nic materialnego, by pomoc na start, co najwyzej wysla Cie na szkolenie jak zarzadzac firma.. a co Ci to da? jak np. w glupiej Francji, by dostac lokal komercyjny, musisz wplacic kaucje w wysokosci od 30 000 do 250 0000 euro emotka a gdzie kasa na zatowarowanie, na zakup sprzetu...
Osobiscie wiem dobrze jak to wyglada w praktyce.

Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma...
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5058888 Napisano: 07.03.2012 02:43:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a wyniki samsunga byly juz?
konkurs z aparatami, gdzie do wygrania byla fiesta... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

privatedo

#5034431 Napisano: 23.02.2012 02:05:05 w Kaufland konkursy
emilka1705 napisał(a):

ango napisał(a):

O w morde jeża! Wyslalam sms z polskimi znakami, a w regulaminie stoi ze jest to niedopuszczalne. I co teraz? Wyslac jeszcze raz bez polskich? (tu mi latwiej tak pisac niz w telefonie- on sam je wstawia)A jak beda chcieli 2 paragonow?

często pisze w regulaminach że niedopuszczalne a ja zawsze się zapomina i wysyłam z nimi i jakoś nigdy się nie czepili

tylko w takim przypadku moze Was sms duzo wiecej kosztowac, bo polskie znaki zjadaja wiecej miejsca niz zwykle i wtedy przeskoczy, ze smsa podzieli na kilka. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5033971 Napisano: 22.02.2012 07:38:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
i ja sie podpisze pod tym, ze haslo jest fajne, zapewne brak wizualizacji nie zawazylby na werdykcie.
Wyświetl w wątku >>
0 0